@Taeblings
Lid van Campercontact sinds 2026
De locatie en het uitzicht zijn werkelijk fantastisch. Het onderhoud van de relatief nieuwe sanitaire voorzieningen kan echter wel verbeterd worden. Ze worden weliswaar meerdere keren per dag schoongemaakt, maar zeer oppervlakkig. Er zijn veel kleine gebreken die je na drie dagen in het seizoen niet zou verwachten. De locatie en het uitzicht zijn absoluut fantastisch. Het onderhoud van de relatief nieuwe sanitaire voorzieningen kan echter beter. ...
Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De toegang tot het strand was geweldig en het naastgelegen restaurant is ook een aanrader. De sanitaire voorzieningen zijn echter wel wat verouderd (geen toiletpapier, geen zeep en het warme water om door te spoelen was nauwelijks lauw). Er is wifi beschikbaar tegen betaling, maar het werkte slechts af en toe. We waren hier half april en helaas waren er toen veel muggen.
Sitecode: 20511
De camping is erg mooi. Prachtige camperplaatsen, schone sanitaire voorzieningen en een klein maar fijn zwembad. Alles wat je verder nodig hebt, is op loop- of fietsafstand. Het personeel spreekt Engels. Het enige minpuntje was het restaurant. We bestelden pizza en waren teleurgesteld.
De bediening was vriendelijk. De camperplaatsen waren erg klein voor een hoge prijs. Er was echter wel gratis entertainment op het voetbalveld ernaast. De sanitaire voorzieningen waren redelijk.