@TaekeRiemersma
- 2007
Inger &Taeke Mooie cp alles aanwezig wat wij nodig hebben. Mooi op asfalt alles netjes en schoon.
Een prachtige plek alles aanwezig wat we nodig hebben mooi verhart.,en een rustige nacht gehad.
mooie plek maar te duur 200 skr . verderalles aanwezig.

een pracht plek op een oude staal fabriek. Net buiten de poort is een restaurant. Nachts word de poort afgesloten vragen om de code als je er uit wilt.
nou die 27 euro klopt niet . je kan een QR code lezen en kun je alles invullen en kost het 9 euro. Maar doe je dat niet krijg je een boete. verder mooie plek met el en los punt.

Hier kan je wel alles losen, alleen met een wagentje of emmer voor het grijs water, en fullen. Er is ook een hele meer om in te swemmen. Brood bakken wij zelf, maar anders is in de buurt medere winkels met alle sorten brood. Wij vinden het een heerlijke plek om te staan met onze camper!
In de seizoen van 2024 is het een helemaal nieuwe WC en dousch gebouw. Wij zijn hier 2 keer geweest met een camper van 7 meter, en vinden het een geweldige plek om te staan voor een paar dagen of een week!

Inger en Taeke wat een geweldige plek. je voelt je zeker. en alles is aanwezig.

Een fantastisch mooie parkeerplaats met 7 plaatsen met een gecementeerde parkeerplaats en kunstgras buiten en een prachtig uitzicht op het landschap. Gratis en 4 € voor elektriciteit!

Inger en Taeke pracht plek een nacht gestaan met een Zweeds koppel .
Inger en Taeke. wat een geweldige plek zwemmen vissen vuurtje stoken.

Inger en Taeke Mooie cp met 7 plaatsen met los en laad mogelukheden en aansluiting 230 volt. Ziet er netjes uit. Het is een stads parkeer plaats .Overdag wat verkeers lawaai. En de prachtige oude binnenstad oploop afstand.
geweldige plek met geweldig sanitair zelden zo mooi gezien, vriendelijke beheerder.
prima cp met alles wat je nodig hebt. vriendelijke mensen die er wat moois van maken. Binnen kort ook een restaurant met mooi terras op het erf.
pracht cp alles aanwezig goed sanitair mooie fiets mogelijkheden alleen jammer dat het restaurant dicht is.
geweldige cp vriendelijke ontvangst. restaurant op 500 meter met goed eten. Verder alles aanwezig douche wc alles wat een camperaar gebruikt.
Inger en Taeke Een pracht plek in een klein haventje. Alles aanwezig douche, keuken toilet schoon water. voor vuil water moet je het deksel van de put halen haken daarvoor hangen aan de schutting van toiletgebouw. je kan hier fietsen,wandelen, zwemmen. Top plek.
Sitecode: 19123
Mooie rustige plek, met vriendelijke mensen. Goed sanitair. Mooi uitzicht en goede fietsmogelijkheden. Fietsen zijn ook te huur op deze plek.
Wij zijn hier geweest 13-4-2018, pracht plek gratis stroom en water, keurig nette wc
Pracht van een cp alles vernieuwd. alle voorzieningen die de camperraar graag wil hebben aanwezig en gratis. Mooie oude stad een echte aanrader.
Goede plek en een prima restaurant; zeker de moeite waard om hier te eten.
Prima plek, alle voorzieningen aanwezig mooi dicht bij het centrum met restaurants en winkels. Alleen jammer dat er maar 2 plaatsen zijn. De havenmeester laat soms een derde toe.
Geweldige camperplaats. Jammer alleen voor campers tot 7 meter. prima sanistation. vismogelijkheden, wandelen en restaurant om de hoek. eventueel kan je boven op de heuvel parkeren.
Op zich een mooie plek, maar allemaal dicht op elkaar en bij mooi weer mag je niet eens buiten zitten. Je kan douchen maar er is er maar een douche.
We zijn hier geweest op 04-01-2017. Deze plaats krijgt van ons een 10, vriendelijke ontvangst en gratis potje jam. Prima plek.
Een heerlijk plaats om te zijn met eigenaars die alles doen voor hun gasten. Voor ons was het echt "WOW"gevoel, we voelden ons direct "thuis".
Een mooie plek, niet alle plaatsen zijn verhard. Sommige plaatsen zeer nat, kon je zien aan de sporen. Toilet gebouw wordt niet dagelijks schoongemaakt en was vies, gras mag ook wel eens gemaaid worden.
Pracht plek bij sluis. Zeer rustig, toilet aanwezig, verder geen voorzieningen.
Sitecode: 19124
Geweldige plek! Alles aanwezig, ook een zandstrand, behalve stroom. Naast ligt ook een camping als geen standplaats (3) vrij is. Alles is weer in orde na het bouwen van een gebouw voor het Waterwerk!