@Tafelpoot1
Sitecode: 41953
Voor de rust en de plaatsen, inderdaad vijf sterren. Helaas moeten wij drie sterren geven voor het sanitair. Niet wat betreft netheid maar voor de douches, ingesteld op voor ons een lage temparatuur. Het is een camping voor mensen op leeftijd of mensen die de gehele dag op pad zijn. Er is geen supermarkt in de buurt, dus neem voldoende mee. De omgeving is mooi maar wij gaan de volgende keer op zoek naar iets anders.
Duitse netheid, alles goed verzorgd. Wij konden maar 1 douche vinden. Wij hebben een camper van 7.45 meter en vonden het lastig te vinden. Heb je een buscamper dan gaat dat beter. Aardige , behulpzame eigenaar.
als je goed ter been bent is dit een fantastische camping. slecht ter been overslaan. het stadje fantastisch uit eten heerlijk. wij komen terug als stel met hond
wij stonden hier 7 Mei. wat een dure plek € 5.00 pp voor douchen serieus!!!!. 14 per camper per nacht maar stroom en douchen erbij waren we € 25.00 kwijt veel te duur. de leuke wijn proeverij in het dorp bij een jong gezin, deze was fantastisch!!!! maar hier komen wij niet meer terug.
wij kwamen terug uit Spanje. heerlijk rustig gestaan. vriendelijk ontvangst goed restaurant. alles inclusief stroom, camper, douchen, toilet,hond €24.00 per nacht. in het dorp twee zeer leuke wijnproeverij gedaan.
een nacht hier gestaan, je moet echt zelfvoorziening zijn. er is niks, de weg voor de CP was erg druk met verkeer. Heel lief ontvangst. Tip: maak een plekje waar mensen kunnen afwassen, verder leuk concept. Top: ontvangst en helder wat er verwacht werd van ons. ps...staan nu 30 km verder ivm bezoek vrijbuiter, staan we op een CP wat echt meer dan vijf sterren waard is. toilet, douche voor dezelfde €....
wat een prachtige locatie, vriendelijke mensen willen iedereen het naar de zin maken, dat lukt voor 100%. Sanitair een 10, personeel een 10. uitzicht een 10. wij komen terug . Deze stad Lamego moet je gezien hebben , dan begrijp je onze revieuw
helemaal niet eens met de vorige review, campers in alle lentes en maten stonden er, ze moesten alleen via een andere weg de camping oprijden. GHet is daar FANTASTISCH, mooi sanitair € 1.00 voor 3 min warm douchen. De eigenaren doen alles om je verblijf aangenaam te maken, aardige behulpzame mensen. olijfolie fantastische smaken, ook daar te koop. als we deze kant nogmaals opgaan, zullen we deze niet overslaan. Wat een rust daar!!!!!
prima CP, goed verzorgd en beveiligd. sanitair is netjes en een heerlijke warme douche. Eigenaar is een vriendelijke man die er alles aan doet om het naar je zin te maken. wasmachine, droger aanwezig. maar zoals al eerder benoemt, de ligging is met een steile weg omhoog.
Fantastisch wat een plek, grote plekken. Heerlijke warm douches, mooi en schoon sanitair. Prachtige omgeving heerlijk rustig, zonder asi € 16.50 en WiFi €2,50 per dag. was het meer dan waard, wij komen hier zeker terug
Zoals al eerder benoemt, veel Nederlanders maar wel bij een prachtig oud dorpje. hele klim naar boven maar wat leuk. hele leuke drukke boulevard. camping schoon sanitair, warme douches. wij vonden twee nachten meer dan genoeg. Hebben genoten van het oude dorpje.
Als je ervan houdt om tussen twee hele grote campers te staan, zou ik zeggen prima plek voor een nacht. Vriendelijk ontvangst en alles schoon, douchecabine is erg klein maar wel heerlijk warm. Je zit zo in het hart van Calp, dit is niet aan ons besteed maar hou je van Duitsers en Hollanders om je heen, schoon sanitair boek dan maar en ervaar het zelf.
wat wil een mens nog meer voor € 10.00 ( zonder stroom)leuke CP plek, zo bij het strand. voldoende sanitair. ik raad wel aan om telefonisch te reserveren of via wattsapp, hij is iedere dag wel vol.
fantastische plek op doorreis, dichtbij supermarkt. Geen water en Stroom voorziening maar verder dichtbij een leuk dorp
Fijne plek om een nacht door te brengen, sanitair mag opgeknapt worden . prima plek op doorreis!!!
top plek om te stad te verkennen, je staat er echt veilig.
heerlijke Spaanse camping, warme douche. 15 minuten lopen naar een Spar en 30 minuten lopen naar het dorp, leuke boulevard met terassen. mooie stranden, mooie omgeving om op vakantie doorheen te rijden. even bellen of ze nog plek hebben, dames spreken ook Nederlands en zijn super vriendelijk. in de morgen broodjes bij de bar te halen.
super plek, heerlijke warme douche. je moet of heel vroeg of heel laat douchen, anders gewoon geduld hebben. we zijn op vakantie!!!! De twee mannen zo vriendelijk en helpen met al je vragen die je hebt , van kaart op de bus tot reparatie van je camper. Wij komen zeker terug!!!!