@Taffyjan
- Dethleffs Esprit
- 2016
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Burgos heeft vooruitstrevend gedacht door gratis parkeergelegenheid te bieden voor campers en caravans. Het is weliswaar een parkeerplaats, maar wel veilig en een ideale uitvalsbasis om het stadje in te lopen. De kathedraal is zeker een bezoek waard en het stadje zelf heeft een bijzondere sfeer. Er zijn marktkraampjes met allerlei waren en eten, en op het centrale plein staan middeleeuwse houten attracties voor kinderen.
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Voor een gratis overnachting is het prima, er is stroomaansluiting beschikbaar, het toilet en de douche zagen er schoon en netjes uit, en er is een camperwasplaats. De garage is heel bijzonder, goed uitgerust en het personeel is vriendelijk.
September 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Hartelijk en vriendelijk welkom. ACSI geaccepteerd, €42 voor 2 nachten inclusief elektriciteit, ruime staanplaats, schone en nette faciliteiten, voldoende warm water om te douchen. Taxi naar Salamanca €17 en €10 retour, zeker een bezoek aan de kathedralen. Gereserveerd in het restaurant, het eten was uitstekend, reserveren is absoluut aan te raden.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Fantastische, compacte en comfortabele camping, een compliment aan de eigenaren en het personeel. Vriendelijk en hartelijk welkom met een glas groene wijn, chocolaatjes en een miniatuurflesje port. De faciliteiten waren schoon en modern. Een Uber naar Porto kostte €6, er zijn veel bezienswaardigheden in de buurt. Helaas konden we maar twee nachten blijven omdat de camping volgeboekt was.
Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Het uitzicht is prima, de faciliteiten zijn gedateerd maar schoon. €27 met Acsi. Het personeel bij de receptie was aardig, de jonge man die ons koffie serveerde was ronduit nors en zou een voorbeeld kunnen nemen aan de oudere man met wie we spraken, die juist vriendelijk en aangenaam was.
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Ik sluit me aan bij de opmerkingen van anderen over de hartelijke ontvangst en de vriendelijkheid bij aankomst op de camping. De faciliteiten zijn schoon en er is voldoende warm water (€1 voor 6 minuten douchen). De staanplaats was groot genoeg voor onze camper van 7,6 meter met voortent. Het zwembad is een welkome bonus met dit warme weer; het is niet enorm, maar voldoet prima. De camping wordt schoon en netjes gehouden en het centrum van Santiago is gemakkelijk te bereiken met de bus en taxi.
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Sitecode: 195693
Een absolute parel van een camping, ruime staanplaatsen met en zonder schaduw. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren die er alles aan doen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De faciliteiten zijn schoon en netjes. Vers brood en croissants worden de avond ervoor besteld en er is een gezellige bar/café-achtige zithoek. Fantastische wandelingen langs de kust. Het is aan te raden om te reserveren, want de camping is erg populair. Wij komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · 14 dagen geleden
Bijzondere camping, erg vriendelijk, faciliteiten schoon en netjes. De staanplaats is wel wat krap om in en uit te stappen. €19 met Acsi. Directe toegang tot het strand, fantastische golven om te surfen. Betaling alleen contant.
Juli 2026
Ik heb hier al eerder overnacht, het is zeker geen luxe, maar een prima tussenstop. Ik heb een donatie in de collectebus gedaan, hopelijk wordt die niet opengebroken. Misschien moet de gemeente een QR-code voor betalingen overwegen of een afspraak maken met het café aan de overkant.
De voorzieningen zijn erg goed, gezien het grote aantal mensen dat er is. Het personeel doet uitstekend werk om de sanitaire voorzieningen schoon te houden en het terrein netjes te houden. Het stadje is gemakkelijk te bereiken. De Tall Ships Race vindt plaats van 22 t/m 25 juli, er zijn een aantal fantastische schepen te bewonderen.