@Tak
Voorheen was deze camping gewoon en normaal geprijsd. Nu heet het een Glamping; ingerichte tenten en chalets. We kwamen aan op 13 juni 2024 en ze rekenden 45 euro per nacht, twee personen, elektriciteit en camper. Toen we zeiden dat het erg duur was, in het voorseizoen, kregen we op drie dagen 10 euro korting. Het was eind van de middag dus maar gebleven maar ben bang dat het de laatste keer is geweest, helaas…
hier worden vreemde spelletjes gespeeld. Derde week september 2022 stonden we hier op nummer 90. Er was geen ACSI (plek) meer, kost nu 22 euro. Onze twee (Duitse) buren aan weerszijde betalen ACSI tarief, 18 euro. Paar plaatsen verderop staan Nederlanders die betalen 29 euro. Eigenaar geconfronteerd en die zegt doodleuk dat 50% ACSI plaatsen zijn en dat het nu vol is. Ook vraagt hij steeds, telefonisch en bij de receptie, of we Duits zijn. Waarom
Sitecode: 20228
Als je van Ionean Beach camping komt in Glyfa, is dit veel minder maar wel duurder. Hij rekent 20 euro, via allerlei onduidelijke kortingen, erkent ACSI maar niet de prijzen. Wij zijn doorgereden naar camperplaats Katakolo. Gratis met heerlijk uitzicht en lekker gezellig eten op boulevard.
Hele leuke plek. Gezellige boulevard vol met toeristen van cruiseschip. Ook wel eens leuk. Heel goed voor een nachtje...
Sitecode: 19932
Waren hier 25 september 2016. Beetje rommelige plaats. Afval naast de bak. Ongezellig, lege plaats. We zijn weggegaan. Voor 13 euro, met stroom, kan je beter naar camping gaan.
Prima plek. Voor tussenstop. Aardige lui. Alles aanwezig.
Waarschijnlijk de mooiste camping van Turkije. Beetje duur maar onderhandelen kan. Prachtige ligging, gezellig Kas op loopafstand met alle voorzieningen, schoon sanitair en genoeg te doen. Heerlijke plek.
Geen restaurant meer. Prima plek. Voor een nachie. Dan weet je het wel. Stadje is leuk. Doen!
Aangename camping. Wij hebben aan het eind gestaan. Goede ontvangst tv. Tis maar wat je wilt. Genoeg te doen in de omgeving. Aanrader.
Prima plek. Geen voorzieningen. Wel veel horeca. En hartje centrum.
Dit kan eigenlijk echt niet. Een soort binnenerf met schuurtjes waar je fietsen in zet en een hobbelig erf waar je met je camper zou kunnen staan. Doei! Terug naar de weg langs de kust, volop mogelijkheden om vrij te staan. In het naseizoen, dan. Mooie plek op aarde!
Sitecode: 19677
Topplek om Berat te bezoeken. Kijk uit op het gras met regen. Wegwezen dan, naar grind. Verder geen klachten. Leuk!
Sitecode: 19675
Uitstekende plek voor verkenning Tirana!
Sitecode: 19548
Rare camping. Geweest in naseizoen. Inderdaad rare eigenaar. Totaal verlaten terrein en onverzorgd.
Sitecode: 19493
Prachtige camping. Mooiste van Albanië. Superplek voor de juiste prijs.
Camping in aanbouw. Prachtig uitzicht. Vriendelijke mensen. Basisvoorzieningen aanwezig. Van twee kanten te benaderen, volgens TomTom. Beide kiezelpaden. Voorzichtig rijden, dan is het te doen. Geen spijt van deze plek.
Vriendelijke mensen, prachtige omgeving. Camping is in aanbouw maar faciliteiten zijn ruim voldoende.