@Tamis
- 2000
Wat is deze CP een heerlijke verrassing. Aan alle positieve commentaar niets toe te voegen.
Zag er leuk uit. Ook de parkeerplaats zag er goed uit. Maar toen we wat wilden bestellen bij het restaurant gaf men ons, op duitse wijze (laat maar zeggen), te kennen dat alleen duitse bankkaarten worden geaccepeerd. buitenlanders moeten contant betalen. Proberen was niet eens mogelijk. we hebben de bestelling geannuleerd en zijn verder gegaan. Bij de familie Kost aangekomen in gleisweiler. Eén dorp verder. Wat een positief verschil.
Aanrader voor bezoek aan de stad, maar ook het verblijf op de CP is prettig. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Eenvoudig maar schoon sanitair. Speeltuin voor de kinderen, restaurantje met terras. Kortom alles wat je nodig hebt om een paar dagen te verblijven.
Bij gebrek aan gedoog camperplaatsen aan de Algarve, die op last van portugees beleid in 2020 en 2021 gesloten zijn, zijn we uitgeweken naar deze camping. Je kunt zelf een mooi plekje uitzoeken. Sanitair is uitstekend. Zwembaden zijn top. gratis krachtige WiFi. Zeer vriendelijk personeel. Waren 2 daagjes van plan, zijn er 8 geworden.
Op zich grappige camping. Lekker rommelig. Sanitair is sterk verouderd, maar wel goed schoon. Campers worden naar plek aan de voorzijde van de camping gestuurd, maar dat was overvol. Achteraan (boven) waren nog wel wat mooie plekjes. Maar idd. bij vertrek stonden we vast in een stukje heel mul zand. Samen met zeer vriendelijke behulpzame Portugese buren, zijn we er toch uit gekomen. Enige minpunt is de hoge prijs van meer dan 26 euro p/n.
vandaag één nachtje hier gestaan. prima te doen. is een voor campers gereserveerd geasfalteerd deel van een opslagplaats voor nieuwe auto's. 24/24 bewaking is alert en vriendelijk. Prijs van 12€ klopt. Lekker rustig geslapen. Prima plek voor een stadsbezoek. Snap de negatieve berichtjes niet zo goed.
inderdaad een prachtige plek! wij kwamen hier vanmiddag aan, heel veel vrije plaatsen. Toch gaf de automaat aan de het "complet" was. het schijnt zo te werken dat je voor 24 uur betaald en je plek dan ook voor 24 uur bezet blijft. Kom je dus om 18:00 uur aan en je vertrekt de volgende dag om 10:00 uur, dan wordt de plek dus pas om 18:00 uur vrij!
Sitecode: 12047
Hoewel krappe plaatsen een prima plek om de stad en het strand te bezoeken. Wij waren hier tijdens de Semaine Grande, dus de plaats was erg vol, veel campers op de parkeerplaatsen rondom. vanwege de feestweek werd dit wel gedoogd.