@Tampela
- Knaus BoxStar 600 Family
- 2018
- Buscamper
2021
Leuke camping, goede locatie, ook al is het vrij ver van het stadscentrum, heel dicht bij het strand, de camperservice zou beter georganiseerd moeten zijn, prijs ok.
Het is de 3e keer dat we hier verblijven en ik klaag nooit, alles is bijna perfect, alleen het lawaai van de straat kan iemand irriteren, maar er zijn veel ruimtes ver weg, zodat je het echt helemaal niet erg vindt.
Ik begrijp de slechte recensies niet, de plaats is ok, geweldige locatie, vrij grote plaatsen (op beton), veel badkamers en douches, leuke bar / restaurant, eerlijke prijs gezien het hoogseizoen. Verwacht alleen geen typische camping, want dat is het niet, en het zou ook niet kunnen want het ligt in het hart van een grote stad!
De camping zelf is erg mooi, misschien zouden er wat verbeteringen kunnen worden aangebracht gezien de vraagprijs in augustus, zie badkamers worden wat schoner gehouden, een vervallen wasruimte moet worden gerepareerd, camperservice om te heroverwegen (het afvoerluik kan niet worden zie), enz. Voor de rest zeer gunstige ligging om zowel Nida als de omgeving te bezoeken, geen slechte bar/restaurant, schaduwrijke en niet te kleine plaatsen.
Er zijn basisvoorzieningen, maar zonder klagen, badkamers met douches en gratis warm water, complete camperservice, ruime plaatsen met elektriciteit. Een goede plek voor een nacht. Vergeet niet om heerlijke pierogi te eten naar de Doka pierogalnia, ongeveer een km verderop.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

Rustig en omgeven door groen, zeer aardige en gastvrije eigenaren. Hier vindt u aansluitingen voor licht en ook voor water, geen andere voorzieningen. Groeten aan Sebastiaan!
eenvoudig parkeren voor het meer, toiletten voor zwemmers en een kleine bar op het strand, geen andere diensten. Mooi algemeen en redelijk in de prijs (7 € per nacht). Pas op voor muggen vanaf zonsondergang, dodelijk!
2020
4 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Top top top !! Alles perfect, nieuw, goed doordacht en gebouwd, mocht je in de buurt zijn, dan zou het een misdaad zijn om niet te stoppen. Onder andere zeer eerlijke prijzen voor zowel de camperplaats als het restaurant.