@TanjavanDalen
- Benimar Cocoon 468
- 2021
- Ford
Top camperplaats! Prachtig sanitair en ruime plaatsen. De kleinschaligheid is leuk. Super gastvrije en vriendelijke ontvangst. Voor ons zeker een repeater.
Fantastische rustige camping, die adults only geworden is in 2026. Wat een pareltje! Mooie grote plekken en sommige deels verhard voor een camper. Sanitair is super schoon. Patrick en Esther zijn enorm gastvrij. Voor ons een absolute repeater (en goed bewaard geheim) Wij zijn hier nu voor de 3e keer.
Prima Camperstop, naar of van de boot naar Igoumenitsa. Aan het strand, elektriciteit en water op de plek. 2 toiletten en 1 douche. Grijs en zwart water afvoer. Nadeel: geen schaduw. George is super vriendelijk en gastvrij. Hij is nog maar 3 maanden open. Helaas klopt het adres en de naam van de Camperstop niet: De naam is “ Camperstop Plataria Beach Giannoulis” . Het adres is 5 Iptanisou 461 00 Plataria
Mooi gelegen camperplaats, prima prijs. Alle faciliteiten aanwezig. Geweldige ontvangst van vriendelijke eigenaar. De plekken staan voor ons veel te dicht op elkaar. Sanitair is nieuw, maar 3 units is veel te weinig. De mooie beige vloer van het sanitair zorgt er voor dat je er alles op ziet. Dus dat ziet er vies en modderig uit. De trekker in de douche is niet stevig genoeg om goed schoon te trekken. Tip: breid sanitair uit, kan nu nog!
Sitecode: 101912
Geweldige plek, alles klopt! 1 klein minpuntje: de temperatuur van de douche is onaangenaam en niet warm genoeg. Verder top, we komen terug!
Ik geef een 11 voor deze camperplaats. Wat een rust! Goede voorzieningen, fijn sanitair. Super lieve eigenaren die ons een kerstwens met een kerstster kwamen brengen. Goud! Echt een aanrader! Theo en Mascha heel erg bedankt!
Geweldige CP met top sanitair! Vriendelijke eigenaar. Heel handig in/uitchecken via een apparaat in de Koffiesnor. Plekken met uitzicht over de weilanden het mooist. Plekken ogen niet echt heel ruim, maar nu in december waren we de enige camper… dus voor nu geen issue. Rust en ruimte en prachtige fietsomgeving. Aanrader!
Wat een geweldige camping! Super grote plekken, fantastisch mooi sanitair en bovenal hele vriendelijke eigenaren die meedenkend zijn. Je kunt in de omgeving g heel mooi wandelen en fietsen. Verder heel handig broodjes bestellen. Een pareltje, voor ons zeker een repeater. Gewoon een 5 plus waard! Jammer dat we niet meer sterren kunnen geven….. Complimenten hoor voor jullie mooie terrein.
Super mooie camperplaats met alle voorzieningen. Ik deel de mening over de sanitair ruimte: het is niet handig dat er geen aparte toiletten zijn…. Bij volledige bezetting, zul je lang moeten wachten op een vrij toilet wanneer mensen aan het douchen zijn. Verbeterpunt zou echt de WIFI zijn, er is op de laatste plaatsen geen enkel bereik. Ondanks dat prettige plek en voor herhaling vatbaar.
Geweldige Camperplaats. Rustig gelegen, goede voorzieningen. Alles goed voor elkaar. Je kunt de betaling zelf makkelijk regelen. Vriendelijke ontvangst. Je kunt hier fantastisch fietsen in de omgeving. Echt een aanrader en repeater! Heel klein minpuntje: je loopt het fijne grind ondanks schoenen uit te doen telkens de camper in.
Fantastische ruime plekken aan de Bergsche Maas. Geweldige ligging. Het enige minpunt is het sanitair. Er zijn maar 2 sanitair units. Het is jammer dat het 3 in 1 is. Dat betekent bijna altijd minimaal 10 minuten wachten wanneer iemand aan het douchen is. Omdat er maar 2 units zijn is dat gauw het geval. Een kort toiletbezoek zonder wachttijd is vaak niet mogelijk. Bijzonder ..bijna elke nieuwe CP komt er van terug. Alles apart is effectiever!
Prachtige plek, aan de bosrand. verwarmd sanitair (mag iets schoner)Verder heerlijk, een aanrader!
Een camperplaats zoals wij ze graag zien! Verhard stagedeelte met een strook gras er naast, water en stroom op de plek, super sanitair. Enorm vriendelijke eigenaren. Vlakbij prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Wij komen graag terug. Een aanrader!
Top camperplaats. echt een aanrader! Niets toe te voegen aan eerdere reviews. Rondleiding was erg leuk!
Wat een Topplek! Midden in de natuur, geweldige grote plekken met veel privacy. Je mag zelf je plek uitkiezen. Niet allemaal met stroom, maar met 50 m kabel kom je een eind. Sanitair netjes. Wakker worden bij het geluid van de vogels! Laten we deze plek een goed bewaard geheim noemen….
Mooie rustige kleine camperplaats. Keurig sanitair. Ruime plekken die je zelf uit mag kiezen. We zijn uiterst vriendelijk ontvangen en hebben enorm genoten van het camperdiner wat geserveerd werd door Restaurant Het Engeltje uit Molenschot. Al met al een aanrader!
Natuurkampeerterrein met prachtige plekken mooi aangelegd met bomen en struiken. Echter niet geschikt voor grote campers boven de 6 meter. Bomen te dicht langs het pad geplaatst zodat je er met een grote camper niet tussendoor kunt. Een caravan en een auto boompjes vol zien raken en vernielen. Verder geen vuilwaterafvoer, toiletgebouwtjes niet schoon/fris en te klein. Vuilnis lag langs de weg. Lawaai overlast van naast gelegen weg. Geen aanrader.
Dit is een geweldige camping. De officiële camperplaatsen liggen aan de bosrand maar vonden wij veel te klein en te dicht op elkaar. Met acsi kaart boek je voor 1 euro pn meer een toeristische plaats. Deze zijn groot met veel privacy en echt fantastisch gelegen. Toiletgebouw voldoet maar niet bijzonder.
Geweldige Camperplek. Super ontvangst door Daan en Simone die als starters graag willen leren. Er waren inregelproblemen die goed opgelost werden. Prachtige wandel en fietsomgeving. Wij komen vast terug. Tot slot de tips. Verwarm het toiletgebouw wanneer je het hele jaar open bent. Wanneer je vol zit plaats geen extra campers op het pad Wij zouden er erg van balen wanneer iemand zo dicht op je komt staan. Op termijn het toegangspad verharden?
prettig camperplek vlakbij het bos. verharde plekken. super mooi en nieuw sanitair. elektriciteit met muntjes. met NKC korting 14 euro pn. Aanrader!
De enige reden voor ons om deze camperplek te bezoeken is een functioneel bezoek aan Zwolle. Zoals gezegd sanitair is prima. Voor ons niet voor herhaling vatbaar om de volgende redenen. Campers staan veel te dicht op elkaar, echt hele smalle plekken. De prijs van 27 euro pn vinden wij te hoog. De ontvangst door de eigenaar was functioneel, niet echt hartelijk, hij nam geen tijd voor een praatje. Het ging om snel afhandelen van de financiën.
Sitecode: 92052
Perfecte CP, geweldige voorzieningen, toiletgebouw krijgt van mij een 10! Ligging aan de rand vh bos, en je bent zo op de fiets in Rijssen, echt een pareltje. 1 minpuntje: wij zijn saunaliefhebbers en ze hebben hier een sauna , op zich top! Maar de prijs van 17,50 ppp uur is veel te duur! Je zit er geen uur in en kunt niet erom heen relaxen voor een 2e keer en om nou 35 euro per 2-tal voor 15 min uit te geven vind ik te veel!
Perfecte CP Alles heel goed geregeld via pasjes systeem. Ik ben wel benieuwd wanneer er extra sanitair bijkomt zoals aangekondigd. Wat 2 wc’s/douches is echt veel te weinig voor 50 plekken, metname omdat de wc’s en douches niet apart zijn kan je wachttijd voor het toilet hebben omdat iemand staat te douchen. Deze verbetering is aangekondigd.... dan krijgt ie een dikke tien!!
Prima minicamping, heerlijk rustig! Redelijk grote plaatsen. Sanitair netjes. Eigenaren super hartelijk en een leuke ontvangst. Aanrader!
Topcamping! Wat een rust hier.Genieten met een grote G
Nette camperplaats met gastvrije eigenaren John en Astrid. Mooie ligging in prachtige fietsomgeving. 1 douche en 1toilet op 20 plekken is aan de krappe kant. Buiten is wel een solardouche, maar daar maak je niet zo snel gebruik van gezien deze in the picture ligt en je badkleding aan moet. Bovendien is deze ‘s morgens nog niet warm.
Wat een geweldige camping! Echt een 10 waard! Complimenten voor dit terrein. Super vriendelijke eigenaar, fantastische ruime plekken, prachtig schoon en fris sanitair ( vandaag voor het eerst weer open in Coronatijd) Broodjes service, mooie omgeving, helaas regende het, dus we komen terug om de omgeving te verkennen op de fiets
Wat een prachtige camperplek aan de rand van het Tjeukemeer! Super relaxste beheerder. Freewifi op de plek en stroomvoorzieningen. Toiletgebouw aanwezig maar ivm coronacrisis gesloten. Mogelijkheid tot het lozen van het chemisch toilet. Uitizicht op de haven en het Tjeukemeer. Een pareltje! We waren wel de enige camper op het terrein. Maar dat is logisch ivm de Coronacrisis.
Geweldige plek, schone voorzieningen! Zo op de fiets of met de metro Amsterdam in. Ligt mooi aan de rand van Amsterdam. Wel aan de prijs. Ivm coronavirus 1 nacht eerder vertrokken, kregen zomaar geld terug, wat een service!!
Complimenten voor deze fantastische Camperplaats! Wat wil je nog meer! Super prijs- kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Prima CP voor 20 plaatsen, alle voorzieningen aanwezig. Zien er netjes uit. Niet heel praktisch dat de 2 toiletten in de doucheruimte zitten. Zutphen op fietsafstand van 5 km is goed te doen. Verloopstekker voor stroom nodig.
We staan hier 2 nachten voor en na een citytrip met vertrek van vliegveld Eindhoven. Gedurende de citytrip mag de camper hier gewoon staan van de supervriendelijke eigenaar. Wat een service! Bovendien staat de camper helemaal veilig omdat er een hek om het terrein heen zit en een slot op het toegangshek Stroom, 1 douche en 1 toilet voorhanden. Wat wil je nog meer? Zo gaaf dat dit kan!
Een pareltje! Niets meer aan toe te voegen!
Sitecode: 20838
Voor het 3e jaar op rij hier gestaan in de kerstvakantie. Van de aanbieding 4=3 gebruikt gemaakt. Op het terrein met onze camper gestaan, dus niet voor de poort. Heerlijk rustig! Voorzieningen redelijk tot goed.
Geweldige locatie! 4 plekken, wel dicht op elkaar. voorzieningen zijn top, beheerder echt heel vriendelijk. Helaas ging het pontje niet. Een absolute aanrader. 15 euro per nacht.
Gewoon een 10! Geweldige CP! Alle voorzieningen aanwezig! Toiletgebouw heerlijk verwarmd nu in dec. We betaalden 20 eu pn. En wat kan je hier super mooi langs de Biesbosch fietsen. Een pareltje!
Geweldige CP onder de voet van de Wilhelminatoren met uitzicht op hoogte over Valkenburg. Super om hier in de kerstvakantie te staan voor een bezoek aan de leuke kerstmarkten! Alle voorzieningen aanwezig. We stonden op een overnachtingsplek, wat prima is voor in de winter. Echt genieten. En ja zo dicht bij Valkenburg heeft een prijs!
Prima CP voor in december! Alle faciliteiten. Verwarmd toiletgebouw, ziet er netjes uit! Lekker dicht bij Callantsoog en het strand!
Super camperplek, alle voorzieningen aanwezig, geen WiFi! Bus naar Groningen vertrekt voor de deur. Toiletgebouw verwarmd. Info op campercontact klopt niet. Het is geen minimaal verblijf van 3 dagen maar een maximaal verblijf van 3 dagen! Geweldig vriendelijke ontvangst. Mooi aan de Grunoplas gelegen, aanrader!
Perfecte CP, alle voorzieningen aanwezig, ligging aan de bosrand. Je kunt er super wandelen. Prijs €14,50 met NKC kaart. Super geregeld hier. In het hoogseizoen moet je hier denk ik niet zijn. Nu in november ong 10 campers qua bezetting, dus half vol. Echt een aanrader.
Voor ons een dikke 10! Wat een pareltje. Niets meer te wensen.
Top minicamping! Geweldig sanitair, lekker verwarmd. Alle Faciliteiten aanwezig. Super vriendelijke beheerders! Aanrader! Mooie plekken, wel op gras, maar de ondergrond is goed hard. Volgend jaar worden er verharde plekken voor campers bijgemaakt!
Super mooie CP in de jachthaven van Sneek! Perfecte voorzieningen, plekken ruim genoeg met zicht op de jachthaven. Toiletgebouw erg netjes en schoon. Je wandelt in 10 minuten het centrum in! Echt een aanrader. We komen vast nog eens terug!
Prima camping met ruime plekken, met name de comfortplekken. Sanitair is in een te vochtige ruimte waardoor er veel schimmelvorming is. Sanitair was niet heel schoon, dit is wel je visitekaartje! Boven aan de dijk kun je mooi met de bus naar Zierikzee.
Prima overnachtingsplek wanneer je in de buurt moet zijn. Stroom is met muntenstukken van 50 eurocent. Sanistation was helaas defect
Sitecode: 20537
Perfecte camperplaats! Super netjes en schoon. Alle faciliteiten aanwezig. Voor herhaling vatbaar.
Sitecode: 19299
Prima CP voor 1 nacht. Er waren echter 8 vd 10 gemelde plekken mogelijk om te staan. Waterlozen mogelijk en er is een stroompaal die op muntjes van 1 euro werkt. Heel rustig overnacht van zaterdag op zondag. Geen lawaai. Niet ontdekt waar je het toiletcassette kunt lozen.Prima verder. Voor 1 nachtje op doorreis naar Borkum prima!!
Prima CP voor alleen aan- en afreis vd ferry. 24 uur bereikbaar dmv betaling bij de terminal. Water lozen en toilet legen. Geen stroom. Voor 3 euro extra mag je vd douche en toiletten ernaast gebruik maken. Goed geregeld!
Prima om langs de haven te staan! We zijn er nu op 5 augustus 2019 . Een foto gemaakt vd parkeermeter. (Zie bijgevoegde foto’s Je mag echt gratis staan van 5-9 uur. Van 9-5 moet je betalen. Er staat overnightparking van 5-9 is free De vorige review klopt dus niet! Prima plek. Vooral handig voor/ van de ferry. Dover niet bijzonder.
Perfecte camping voor laatste nacht voor de boot vanaf Dover.Stroom aanwezig, toiletten super schoon, geen douche. heel aardige eigenaresse. In 20 min ben je met de bus in Canterbury, stopt voor de camping. 16 pond pn, Aanrader!
Super vriendelijke ontvangst, redelijk ruime plekken, rustig terrein. Sanitair dik in orde. Aanrader!
Geweldige Locatie! Je krijgt de sleutel vh hek en je kunt gaan staan. We hadden er geluncht, dus overnachten was gratis, normaal 5 pond. Toilet gebruik via achterkant vd Inn. Tijdens openingstijden... top!
Kleine camping niet ver van de ferry in Dover. Ligt mooi. Plekken niet groot. Uitzicht bij restaurant prachtig. Sanitair gedateerd. Prima voor 1 nacht.
Prima plek wanneer je in Haarlem moet zijn, kan je heerlijk op de fiets doen. Camping niets mis mee, sanitair ok. Maar de lawaaioverlast vd vliegtuigen maakt dat ik hier niet weer voor zou kiezen....
Prima camperlocatie, redelijk grote plekken en net sanitair. Vlak bij het strand. Zeker een aanrader.
Prachtige camping niet ver van de snelweg. Gebruikt als doorreisplek. Heerlijk dat verwarmde sanitair en netjes ook. 1 minpuntje: er is geen toiletpapier. Dat is jammer. Ik betaal dan liever wat meer per nacht. Verder helemaal prima!
Perfect voor een bezoek aan Parijs. Dagkaarten OV te verkrijgen op receptie. Bus stopt voor de camping, je bent in een half uur in het centrum van Parijs. Camperplekken prima, liggen niet heel mooi of bijzonder. Toiletgebouw ok, maar douches qua temperatuur stellen een drama, of te koud of te warm. Maar een aanrader om van daaruit Parijs te bezoeken.
Topcamping! Heerlijk rustig in het voorseizoen! Wat een ligging, echt geweldig. Faciliteiten prima. Zeker een aanrader!
Geweldig mooie camping aan de rand van Argenton sur Creuse. Prachtige plekken waarvan sommige aan de Creuse. Deze hebben echter geen stroom of je moet een hele lange kabel hebben. Heerlijk rustig. Alle voorzieningen aanwezig. Aanrader.
Leuke CP aan de haven! Mooie ligging. Voorzieningen: stroom, douche en toilet in een prachtig gebouw, zeer netjes. Toiletgebouw bereikbaar mbv een pasje via de steiger. Dikke prima. 5 Camperplaatsen 6m breed en 8m lang.
Sitecode: 20657
Super praktisch deze afgesloten camperplek voor een bezoekje aan de stad Groningen. Stroom , douche en WC, wat wil je nog meer. Je bent zo in het centrum! Echt een aanrader!
Een CP zoals een CP moet zijn! Alle voorzieningen aanwezig, super netjes. Goede wifi, is ook fijn! Mooie omgeving om te fietsen waar we een volgend bezoek gebruik van gaan maken. Het stormde nl vandaag ( 4 maart 2019). Een aanrader, we komen terug.
Prima plek aan de haven! Vriendelijke havenmeester, alle faciliteiten aanwezig. Mooi rustig gestaan. Goede locatie icm een bezoek aan duikcentrum TODI in Beringen.
Prima om te overnachten icm een sauna bezoek! Veel ruimte op de parkeerplaats. Geen voorzieningen maar dat is goed wanneer je het weet. Zo vanuit de sauna in je badjas de camper in. Geniaal!
Hier voor de 2e keer gestaan. Prima faciliteiten! Anneke en Kees zijn erg gastvrij! Aanrader
Perfecte camperplek voor bezoek aan centrum Purmerend, leuk stadje! Of voor de sauna Fort Resort Beemster. Sanitair gebouw in haven in de winter gesloten, na telefoontje met havenmeester. Op de plek water (nu in januari’19 ) en stroom! Vwb de dagkaart: je moet EERST op de gele knop “dagkaart” drukken, dan krijg je 2 opties en kun je voor de dagkaart van €6,90 kiezen. Echt een aanrader deze plek!
Sitecode: 20838
Topplek, goede faciliteiten, 4 nachten gebleven. Elke ochtend broodjes online besteld die je bij de receptie kunt ophalen. Binnen de poort gestaan. Heerlijk rustig. Fietsen mee is hier wel een must. We komen terug!
We stonden hier met de kerstdagen als enige camper... geweldig uitzicht natuurlijk. Ondergrond vrij zacht dus moesten vooraan blijven. Water in kunnen nemen bij receptie omdat het water vanwege nachtvorst eraf gehaald was, super aardig van de havenmeester. Voorzieningen perfect. Hoefden geen borg voor de sleutel te betalen vanwege de kerst. Gewoon douchegeld erop en na afloop in de brievenbus. Top
De camperplaatsen op de kiezels liggen in een stervorm en 2 aan 2 veel te dicht naast elkaar. Wij waren er in december met nog 2 andere campers, dus dat was prima te doen. We moeten er echter niet aan denken wanneer het vol staat.... dat vinden wij te dicht opeen. Direct aan de camperplaats grenst de parkeerplaats, dit biedt geen mooi zicht, laurier is nog te laag. Sanitair prima! 14 euro pn!
Mooie CP. Prima plekken. Rustig en veilig. Mooie locatie. Sanitair is oke maar veel te weinig ( 1 douche en 1 toilet) wanneer alles vol staat zoals nu ivm de kerstmarkt. Je staat dan in de kou buiten op de douche of toilet te wachten.
Precies een jaar na dato hier weer 1 nacht verbleven. Brood nog even lekker en wat een prachtig nieuw toiletgebouw! Mooi gedaan Gidus en Sacha! Heerlijk gegeten in restaurant De Dikke Bries in Den Oever, 5 km verderop. Met Oud en Nieuw komen we terug!
Mooie rustige CP in natuurgebied. Marius is heel vriendelijk en behulpzaam. Toiletgebouw top! Van hieruit naar de Wellnessboot in Mill gefietst, 9 km. We komen op deze CP terug, is een aanrader.
Prachtig natuurkampeerterrein midden in de bossen aan het meer De Kuilen. Super rustig, mooie plekken. Alle faciliteiten aanwezig. Sanitairgebouw niet verwarmd, gedateerd, niet schoon en niet fris. Voor ons toch wel essentieel, het is je visitekaartje. Geen bereik via telefoon/internet. Het terrein krijgt een 6 vanwege het toiletgebouw.
Fantastische camperplek met zicht op de haven. Net nieuw in april 2018 Geweldige voorzieningen. Gratis WiFi. 14 euro pn te betalen bij havenmeester in envelop of via de app, super handig. Restaurant dicht bij en een geweldige leuke buurtsuper “Koek en Ei” met dagbesteding waar je koffie kunt drinken. Helemaal leuk. Super rustig hier, we zijn de enige camper. We kunnen hier wel aan wennen.
We stonden in het naseizoen op plek nr 50. Officieel een seizoensplek die vrijgekomen was. Wat een prachtige plek, rust en uitzicht. Er zijn 2 veldjes, het hoofdveldje was met nog 3 weken in het seizoen te gaan redelijk bezet. Ons veld was nagenoeg leeg. Beheerders super vriendelijk en behulpzaam. Sanitair echt perfect. Korting bij NKC lidmaatschap, €13,50 pn. Dichtbij Callantsoog.
Prachtige locatie, voorzieningen dik in orde. Mooie omgeving.
Geweldig mooie plek met uitzicht op een weiland aan de rand van het bos op rustige minicamping. Winkelcentrum zuid-enschede op fietsafstand van max 10 min. Sanitair netjes en schoon, helaas geen toiletpapier ( wat echt jammer is, vraag wat meer en je hebt je service kompleet) vriendelijke ontvangst, zelf plek kiezen. Echt een aanrader!
Geweldige camping! Top ligging met fantastisch uitzicht. Vriendelijke eigenaren. Reserveren is een must. Toegangsweg is steil maar te doen. Je wordt beloond met het uitzicht. Aanrader!
Sitecode: 42009
Het is een Camperplek en geen camping. Voorzieningen prima, mooi sanitair. Wij vonden het allemaal veel te dicht op elkaar staan. De grasstrook naast het verharde gedeelte was niet gemaaid. Goed voor 1 nachtje. We zijn daarna dus weer snel doorgereden
Mooie rustige camperplek. Alle voorzieningen aanwezig. Super mooi en schoon toiletgebouw. Supermarkt ligt op 50 meter voor het camperpark. Erg geschikt als doorreisplek!
Geweldige rustige camping met 4 camperplaatsen. Camperplaatsen zijn niet groot. Bij goed weer, lees droge ondergrond mag je ook op de campingplaatsen staan die enorm groot zijn. Super sanitair, vriendelijke beheerdster. Water en stroom op de plek, alle voorzieningen aanwezig. Goes op 8 km afstand. Prachtige omgeving. Aanrader!
Van de vriendelijke beheerder een topplek gekregen aan de haven op een groenstrook. Speciaal voor ons een stroomkabel uitgerold zodat we daar stroom op de plek hadden. Schitterend zicht op de haven, Sanitair dik in orde. Douchen kost 50 eurocent. Zeer geschikt voor een dagje Schier, je staat op 3 min fietsen van de veerboot. Aanrader deze plek!
Deze plek is onbetaalbaar! Hier kan geen 5-sterren camping tegenop. Super ruime plaatsen aan de achterzijde met wijds uitzicht. Stroom en water bij de plek. De eigenaar is vriendelijk en goedlachs, leuke ontvangst en rondleiding door hem. Callantsoog op 19 min fietsafstand, 6,1 km. Plek krijgt een 10, Sanitair sterk verouderd, krijgt een 6. Gemiddeld dus een 8.
Geweldige camperplek in de jachthaven! De 4 plekken aan het water werden bezet door 6 campers! Door de supervriendelijke havenmeester kregen we een plek op het gras aan de haven toegewezen. Heerlijk ruim, prachtig zicht op de haven. Er werd speciaal een elektriciteitskabel voor ons uit gerold! Top! Mooi sanitair, douche 50 cent, gratis WiFi. Perfecte uitvalsbasis voor een dagje Schier!
Super plek, zoals een goede CP hoort te zijn! Thais restaurant verderop is echt een aanrader!
Heerlijke camperplek! Super aardige eigenaresse. Fantastisch dat er een douche en toilet bijgekomen is in een pipowagen. Dit maakt het helemaal af. Water op de plek, stroom. Niets meer te wensen.
Grote comfort camperplaatsen met verhard gedeelte en een groot grasveld. Super netjes sanitair, perfecte voorzieningen. Wel veel op en afrijders van de camping die overdag aan de Brouwersdam gaan staan
Wat een gouden plek, wat een rust en wat een uitzicht. Sanitair dik in orde. 50 eurocent voor de douche. Vriendelijke ontvangst. Prachtige omgeving. Hier komen we zeker terug! Wel van te voren bellen, er zijn 5 plekken!
Sitecode: 20838
Geweldige camping op 3 km van het strand. Faciliteiten top, ligging geweldig. Een herhalingsbezoek waard!
Fantastisch nieuwe camperplaats aan de rand van Leeuwarden! Zo op je fiets de stad in. Prachtige voorzieningen, mooi schoon sanitair. Het hele jaar open. Vriendelijke ontvangst, mooi uitzicht over de weilanden. Kortom een regelrechte aanrader.
Prima plek om op doorreis een nachtje te staan, heerlijk rustig. Het ligt mooi langs de rivier. Bakker in de buurt op 5 minuten lopen.
Geweldige naturistencamping! Er zijn camperplekken maar je mag idd vrij een plekje kiezen op het grote terrein. Voorzieningen voor campers aanwezig, sanitair top, Anja en Carel heel gastvrij. En wat kun je hier lekker eten. In voorseizoen lekker rustig, naturisme pur sang! Een aanrader!
Super dat dit kan zo langs de snelweg!
Prima camperplek, naast een wildpark. Geen faciliteiten, mooi in het bos gelegen. Super rustig! Mooi voor op doorreis. We kwamen vanaf vliegveld Düsseldorf. Het ligt ten zuidoosten hiervan.
Terrein met veel vaste campinggasten. Camperplekken afgeschermd en met tegelplateau. Redelijk ruime plekken. Campingeigenaar is super vriendelijk en behulpzaam. Wanneer je op de camping staat mag je gratis gebruik vh zwembad maken dat net achter de camping ligt. Sauna liefhebbers: Sauna Spawell ligt ook achter de camping, kun je heen lopen. Sanitair schoon maar zeer gedateerd en niet verwarmd.
Wat een topplek! Rust en ruimte! Prachtig in het bos gelegen, grote plekken. Alle voorzieningen aanwezig! Sanitair dik in orde! Hier word je blij van! Aanmelden erg makkelijk!
Geweldige mooie camping met goede voorzieningen, alles aanwezig. Sanitair schoon en netjes. NCC camping net buiten Callantsoog. Super vriendelijk en gastvrij beheerdersechtpaar. Rustig gelegen.
Perfecte camping, mooie plekken, super rustig. Margriet en Ferry zijn hartelijk en gastvrij. Schoon en netjes toiletgebouw. Alle faciliteiten voor campers aanwezig! Ik geef een dikke tien!
Aanrader, niets dan lof! Perfecte camperplek.
Geweldige CP, prachtige ligging tov centrum Groningen. Mooie plekken. Super vriendelijke eigenaren. Toiletgebouw niet verwarmd, niet schoon, zeer gedateerd en slecht onderhouden. Geen toiletpapier en geen wifi. Jammer van deze minpunten. Sanitair is wel je visitekaartje! Potentie en kansen genoeg voor dit terrein. We komen terug vanwege de ligging en het mooie terrein.
Rustige ruime nieuwe camperplek met schoon toilet gebouw. 20 plekken. 2 wc’s en 2 douches. Bij grotere bezetting wanneer iedereen er op hetzelfde moment gebruik van wil maken, kan dit aan de magere kant worden. Goede wifi, perfect sanistation. Mooie fietstocht van 11 km langs de Waal naar Nijmegen gemaakt. Echt een aanrader deze plek. Douchen kost 1 euro. Stroom 1 euro per 2 KWH. Neem euro’s mee!
Geweldige plek om te staan. Mooie sanitaire voorzieningen bij het hoofdgebouw met sleutel toegankelijk, super netjes! Ontvangst door Teun was erg vriendelijk! Een aanrader.
Een aanrader deze camping. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Toiletten waren niet schoon. Dat is jammer. Een toiletgebouw is echt je visitekaartje ! Mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Amsterdam.
Super plek, alles wat je nodig hebt is er. Hartelijke ontvangst. Gezellig koffie met appeltaart gedronken met de medecamperaars. Vandaar naar expoHouten gefietst en een bezoek gebracht aan Thermen Houten. CP een aanrader
Prima CP. Op 1 van de 3 verharde plekken gestaan. Super vriendelijke ontvangst door Ingrid. Mooi toiletgebouw. Geen geluidsoverlast van de snelweg. Geweldige fietstocht gemaakt naar Apeldoorn. We hadden een sauna-camper-overnachtings-arrangement geboekt. Thermen Bussloo ligt op 2 km van de kampeerhoeve. Heerlijk hoor! Fantastische combi op deze manier.
Prima CP, alle faciliteiten aanwezig. Je staat leuk aan het water. Lekker rustig in Januari. Het restaurant “River” is top. Niet heel goedkoop maar de prijs-kwaliteit zeker waard. We hebben 1 km naar de doorgaande weg gefietst en daar op de bus gestapt die je binnen 20 minuten naar Utrecht Centraal brengt.
Prachtige rustige camperplek. Lekker groot. Geweldig verwarmd sanitair. Alle voorzieningen aanwezig. Topplek echt een aanrader!
Mooie CP met uitzicht op de landerijen. Water en stroom op de verharde plek. Eenvoudig toiletgebouw. Grijs water afvoer en chemisch toilet afvoer in 1. Prima voor elkaar. Heerlijk rustig nu in Januari. Geweldig mooie uitgezette fietstocht van 20 km gefietst
Wat een fantastische plek, mooi gelegen langs de Berkel in natuurgebied. Hartelijke beheerster. 5 mooie camperplekken, verhard, water op de plek. Mooi schoon sanitair. Nagelnieuw. Sauna op het terrein. Terrein schitterend aangelegd. In het dorp Almen op 5 minuten fietsen kun je heerlijk pizza eten bij Da Nonna Pippina. Een aanrader deze camping!
De gereserveerde camperplek nr 176 stond onder water...... dat is overmacht... maar hoe netjes was het geweest wanneer we vlak van te voren op de hoogte gesteld waren en er al een oplossing en compensatie voor ons bedacht was. Nu zijn we na 1 nacht teleurgesteld vertrokken... jammer!
Prima CP op parkeerplaats aan de haven: “Willemsoord”. Stroom via munten en toiletgebouw toegankelijk via een pasje, verkrijgbaar bij de havenmeester Raymond. Stroom 6 amp. Toiletgebouw super schoon, mooi en netjes, helemaal top. CP vlakbij centrum en de boot boot naar Texel. Goede plek om stad te bezoeken en op doorreis naar Texel.
Wat een bijzondere camperplek! Fantastisch gelegen midden in de natuur. We werden heel gastvrij ontvangen door Danielle, Carla en Wilfred. Wilfred gaf ons een geweldige rondleiding door de natuur en in het fort. Het proeflokaal is leuk. Sanitair dik in orde. We hebben hier vuurwerkloos oud en nieuw gevierd met aanwezige gasten.een bijzondere ervaring. Je staat hier echt fantastisch. Een dikke tien
Schitterende camperplek bij de Jachthaven’t Eiland. 15 plekken op rij met geweldig uitzicht op Lathumse/Giese plas. Stroom op de plek. Toiletgebouw top en verwarmd. Dat is heerlijk wanneer je er in december staat. Gratis Wifi. Restaurant de Bolder is een aanrader. Je krijgt een bon voor gratis consumptie. Korting met NKC 12 euro pn. We komen terug!
We staan hier op 9 december 2017 op dit fantastische natuurkampeerterrein. Wat een geweldige plek! Je staat hier aan de bosrand en mag zelf een plek uitzoeken. Ontvangst door de beheerder was heel gastvrij en super vriendelijk. Er staat een kas op het terrein als gemeenschappelijke ruimte waar je een houtkachel kunt stoken en koffie en thee kunt drinken. Toiletgebouw en chemisch toilet aanwezig.
Super mooie camperplek, mooie ligging, drive-in betekent dat je altijd kunt aankomen. Voorzieningen prima. We komen zeker terug.
Fantastische ruime camperplek, rustig, landelijk gelegen, water en stroompunt, helaas in tegensteling tot eerdere berichten zijn er geen sanitaire voorzieningen. Dit laatste zou het helemaal af maken. Astrid is een hartelijke en vriendelijke eigenaresse. We werden heel spontaan ontvangen. We komen terug (en hopen stiekem op sanitair).
Fantastische rustige camperplek met een prachtige ligging bij de molen. Alle voorzieningen aanwezig, water, stroom, douche, toilet, wifi, vuilwaterafvoer en chemisch toilet. Erg genieten hier van de locatie. 'S avonds gaat het hek dicht en deze kun je met code openen. En dat alles voor maar 15 euro.... van dat alles kun je echt blij worden! Een aanrader!