@Taraontheroad
- 2022
Prachtige plaatsen om te staan,afgescheiden en op sommige plaatsen staat een boom voor een beetje schaduw. Heel net sanitair,lekker warm water. Dicht bij restaurant en strand.Fietsen is wel op de drukke weg mogelijk.Kom je voor enkele dagen doe dan je inkopen voor aankomst,Intermarché supermarkt op ongeveer 5 km.Heel vriendelijke ontvangst. Rustig gelegen,een aanrader.
Vriendelijke uitbaters,ruime plaatsen voor campers.Sanitair echt wel héél erg verouderd,dringend aan vernieuwing toe.Geen wc brillen aanwezig,we leven wel in een iets luxueuzere tijd. In de dorpjes is niks te beleven,oude huizen en winkels die niet meegaan met de huidige tijd .Jammer,wij houden het voor bekeken
Rustige camping,vriendelijke ontvangst.Wij waren er net tijdens middagpauze maar in de brievenbus ligt een envelop met de gegevens en sleutel van de slagboom.Dichtbij rijden met de auto anders gaat hij niet open.Sanitair simpel maar netjes,lekker warm water.Wij hadden het geluk dat de elanden hun lieten zien .
mooie plaats,heel verzorgd maar alles maar dan ook alles moet extra betaald worden.Goed voor 1 nacht op doorreis.Heel afgelegen en niets te zien.Doet wat denken aan Cadzand
Fantastisch.Vriendelijke eigenaar en ook het personeel top.Mooie staanplaatsen en prachtig,kraaknet sanitair. prachtige boerderijwinkel met kraakbeen fruit en groenten en zoveel meer. Theetuin heel gezellig en lekker gebak.
Wij hadden een plaats aangevraagd per mail en een nummer toegewezen gekregen.Plaats was al ingenomen.Eigenaar was heel onvriendelijk,hebben bedankt en hebben een andere camping genomen. Terrein was ook heel zanderig.
Fantastische plek,wij zijn hier nu voor de tweede keer.Sanitair kraaknet,super vriendelijke ontvangst.Mooie ruime plaatsen,met de fiets goed bereikbaar naar supermarkt.Mooie fietsroutes in de omgeving.Een echte aanrader 👍👍👍
Mooi sanitair.Supermarkten op 5km van de camping.Goed om 1 of 2 nachten te verblijven. Heel geschikt voor wie met kinderen reist.
Fantastische plaats om enkele dagen in alle rust te verblijven. héél vriendelijke eigenaar . Sanitair is prima in orde,alles heel netjes en heel verzorgde plaatsen.. Raymond en Tania Ghys