@Tartine-93
Lid van Campercontact sinds 2020
Sitecode: 22032
Zeer mooie rustige omgeving en om de kastelen te bezoeken
Sitecode: 1933
Schitterende cc gebied op een rustige 7 euro voor de nacht
Fantastisch gebied om de stad te bezoeken 😍
Geweldig om Porto dicht bij de tram te bezoeken. wasserette
Schitterend cc-gebied niet ver van winkels en bus om Ovieto te bezoeken
Super cc, rustig, in de buurt van de zee, er een mijnheer die ‘s ochtends €8 voor 24 uur ophaalt
Betaal 22 € voor een nacht rustige omgeving de dame van het fonds niet erg vriendelijk moet het gebied betalen + toeristenbelasting 1 € per persoon anders is er een douche toilet niet ver van het stadscentrum
Zeer mooie omgeving met elektriciteit 1 € voor 8u en café pizzeria volgende zeer goed huis zeer mooi kasteel 😍😍😍aire picknick klein waterhof de top nacht rustig behalve de ochtend om 6 uur de borstel en blazer grrrrr
U hoeft niet langer 40 minuten te draaien, dus bezoek het niet
Prachtige cc-ruimte, zeer schoon toilet, met rustige picknicktafel, aan de voet van de bergen, erg mooi. 10 fR Zwitserland om het cafe-gebied te betalen geweldig ik zal terugkeren 👍👍👍👍😍😍😍😍
Fantastisch om er te stoppen om te eten, maar jonge mensen komen met muziek, grrrrrr ik vroeg hen om hun muziek zachter te zetten en toen was het geweldig
Mooi gebied naast een super U en bakker, erg rustig
Super receptie, € 18 en gratis voor kinderen, anders € 5 extra voor meer rust. met stroom, douche, speeltuin, zwembad voor kinderen, golfbal en verkoop van wijn, groenten en fruit, hier houden we van.
Grote gebied niet ver van het centrum, gewoon trappen klimmen naar het centrum van de stad. 1 € voor elektriciteit en 10 € voor CP
Mooi wijnbouw gebied met water en elektriciteit. We namen onze maaltijden thuis bij het Toscaans specialiteitenrestaurant. Douche € 50ct. De prijs is € 10, in de wijngaard 😍😍😍😍😍 Huiseigenaren zeer vriendelijk, zeer rustig en in zijn restaurant voor € 25 geweldige gegeten. Aan te bevelen ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nu €10.
Super. De eigenaren zijn erg aardig. Bezoek de zeer goede champagne kelders.
Het gebied is 10 € super in het hart van de stad en 5 minuten lopen naar het strand
Super plek, 2 minuten van het strand.
Super plek, aan de rand van de kliffen en in de ochtend was er de bakker.
Niet stoppen, is erg gevaarlijk.
Super en aan te bevelen. Op 2 minuten van het centrum. Erg aardige wijnmaker, zeer goede wijn en geweldige welkom. Dank aan Nicole en François
Super gebied aan de rand van de kliffen, niet ver van de kabelbaan (gratis), behalve jammer dat het enige station DC Ongeacht hoe anders zou er meer ruimte hebben