@Tattabim
Lid van Campercontact sinds 2019
Mooie, rustige plek in de wijngaarden.
Mooie parkeerplaats direct aan de rivier en in de directe omgeving van het mooie pittoreske dorp. Er is veel gaande in het weekend. Er zijn veel fietsers en picknickers onderweg - maar 's nachts heerlijk stil! Het openbare toilet is erg schoon en niet ver weg.
Sitecode: 2097
Geweldige plek met toegang tot het strand en een geweldig uitzicht. Geen aanbod, maar idyllisch en echt een aanrader!
Overdag gratis parkeren, zeer centraal! Geweldige stad met veel bezienswaardigheden en mooie markt op zaterdag. We hebben het alleen gebruikt als parkeerplaats voor een stadsbezoek ... geschikt voor top. Op zaterdag moet je echter vroeg of laat zijn, omdat het plein ook wordt gebruikt als parkeerplaats voor marktbezoekers.
Gratis openbare parkeergelegenheid, niet erg uitnodigend op het eerste gezicht. Maar heel dicht bij het strand, met openbaar toilet, klein park naast de deur, gratis bruikbaar baskettbalveld en halfpipe ... voor een gratis nacht volledig ok
Zeer mooie gratis parkeergelegenheid op een zeer centrale locatie. De nabijgelegen tuin met een leuke crêperie is de moeite waard. Super schone en nieuwe openbare toiletten in de directe omgeving. De zitplaatsen aan de paddock nodigen u uit om te blijven hangen! Leuk dorp ... al met al een echte aanrader
Zeer rustig gelegen op een natuurgebied. De haagplots zijn niet voor iedereen en soms vrij krap ... zeer centraal en dicht bij het strand. De plaats is visueel wennen maar alles beschikbaar. Openbaar toilet en buitendouche op het strand (open van 10.00 tot 17.30 uur). 14 plaatsen, de laatste vanaf 13.30 uur zijn vol - dus vroege aankomst aanbevolen!
Mooi, rustig veld met goed uitzicht en een zeer mooie omgeving. In het extreem mooie dorp wandelde men in drie minuten. Er is ook een schattig zwembad met douches. Openbare toiletten bevinden zich op ongeveer twee minuten lopen van het veld. Wij zijn zeer tevreden!
Gewoon eng!
Een geweldige parkeerplaats met uitzicht op zee, nabijgelegen organische toiletten en buitendouches! Zeer mooie baai met kiezelstrand en prachtig uitzicht! Veel plezier voor de kinderen en veel leven, maar toch stil! Alles wat je nodig hebt ...
Geweldige plek voor doorvoer! Zeer schone, goed onderhouden toiletten en volledig gratis. Een rondleiding door de drageefabriek is de moeite waard en is ook gratis! De dragees zijn vrij duur - maar ook super lekker. Sterk aanbevolen ...