@TeakeHogendorp
Een prima CP waar alles is wat een camperaar nodig heeft. Dicht bij winkels, aan de vaart en in een schitterend fietsgebied. Wij komen graag terug.
Sssttt, niet verder vertellen, maar wat een heerlijk rustige plek om te overnachten. Er wordt in de avond gevoetbald maar geen last van gehad. Wel mooie wandeling gemaakt.
Wat een fijne CP is dit. Al jaren komen we in Holte en iedere keer is het weer heerlijk om hier te zijn. Net als Westerwolde een heerlijk gebied is om te wandelen en te fietsen. Eigenaresse Jolanda is zeer klantvriendelijk! Graag tot de volgende keer.
Prima CP om te overnachten, geen last van verkeer gehad, wel heel goed gegeten in restaurant met vriendelijke bediening. En mooie fietstocht gemaakt door de Greidhoeke. Super bedankt!
Een prachtig aangelegde CP met erg vriendelijke eigenaren bij een mooi dorp met veel fietsroutes. Het Grebbelinie museum is vlakbij waar we een geweldige uitleg kregen over de functie van de linie in de 2e WO. We komen graag terug.
Wat een top CP, alles is aanwezig, water, stroom, lozen, mooie fietspaden en dat allemaal voor €5,00 p.n. Wat wil je nog meer? Een voorbeeld voor andere gemeenten, ook in Nederland. Dik compliment voor gemeente Emlichheim!
Sitecode: 92095
Geweldige CP, rustig en ruime plekken. Alles aanwezig wat nodig is en vriendelijke beheerders. Mooie fiets- en wandelomgeving.
Gezellig dorp, veel fietsers, goed eten in hotel maar de prijs voor de CP, €6,-, klopt niet. Er wordt € 15,- per nacht gevraagd. Ook gratis overnachting bij eten in hotel Winter klopt niet. Verder mooi fietsgebied bij bron van de Vechte.
Ook wij komen hier al een aantal jaren en genieten van de rust en weidsheid van dit gebied. Deze CP biedt alles wat nodig is en meer nl. een welkom gevoel, gegeven door fam. Berenpas. Helaas wordt deze plek nu de nek omgedraaid door gemeent Raalte. Na 17 jaar toegestaan wordt plotseling de stekker eruit getrokken. De grote vraag is, wie heeft hier belang bij? De basic camperaar niet in ieder geval. NKC, kom eens op voor de eenvoud zoekende leden!
Fijne CP met geweldig uitzicht, fietsgebied en wandelpaden naast de CP. Leuke boerderijwinkel. Nog fijner: GEEN toiletgebouw en afwasplaats! Is ook niet nodig, dat hebben we zelf in de camper. Verder is alles aanwezig wat een camperaar nodig heeft. Bedankt voor een prettig verblijf!
Wat fijn dat er nog Cp's zoals deze in NL zijn! Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig. Wij sluiten ons aan bij voorgaande reviews GELUKKIG geen toiletgebouw en afwasplaats! Wij hebben deze zomer te veel Cp's bezocht die op campings lijken. Dit mag niet ten koste gaan van 'echte' Cp's zoals deze keurig onderhouden camperplaats! NKC let op en promoot ook deze plekken!
Prima plek voor overnachten maar ook mooie fietsomgeving! Alle voorzieningen zijn er, zelfs een wasmachine en dat voor 10 euro! Zeer vriendelijke havenmeester.
Prima CP, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Prachtig fietsgebied en winkels vlakbij. Prijs is oké, gezellig was het ook nog. Fijn dat deze plekken er zijn!
CP is nog niet helemaal af maar wat een mooie plek! Ruime plekken aan de bosrand met mooie fiets- en wandelpaden. Zeer gastvrije, hardwerkende eigenaars die een keurig opgezet bedrijf opbouwen. Sanitaire voorzieningen zijn er nu nog niet maar voor ons hoeft dat ook niet want die hebben we zelf in de camper. De huidige prijs is top! We hopen dat er 2 tarieven komen, voor gebruik met of zonder sanitair.
Genoten hebben we op deze CP! Heel vriendelijke eigenaar, prachtig uitzicht, rust en mooie fietsomgeving. Het IJsselmeer geeft meteen een vakantiegevoel. Wij komen graag terug!
Een CP naar ons hart! Prettige ontvangst met eitjes van eigen kippen door zeer vriendelijke eigenaren! Alles wat nodig is is aanwezig, mooi verhard terrein en prachtig uitzicht. Prima fietsgelegenheid in mooie omgeving! Wij komen graag terug.
Dit is een CP naar ons hart. Alles wat nodig is is aanwezig. Wij staan hier graag! Prachtige fietsroutes en genieten van de rust. Vriendelijke eigenaar en beheerder. En, o ja, douche en toilet is er ook... in onze eigen camper! We hopen dat deze CP blijft zoals het is.
Tot nu toe een favo CP maar helaas.. de CP is op de campingtoer gegaan, de helft van de plekken staan leeg want besproken voor de rest van de week. Zo is de lol voor de ad-hoc camperaar er snel af! Uitwijken naar het buitenland dan maar weer. Jammer want het gebied en de voorzieningen zijn nog steeds prima!
Een CP die alles heeft wat je nodig hebt, rust, prachtig uitzicht, geweldig fiets- en wandelgebied en vriendelijke en behulpzame eigenaren. Voor ons een plek waar we steeds graag terugkomen.
Sitecode: 91993
We hebben hier in juli 2020 twee nachten gestaan en vinden het een pareltje. Vriendelijke en gastvrije beheerders, prachtige fietsmogelijkheden en de CP ligt vlakbij de Saksenroute, de LF14. Wij hebben genoten. Eize en Wilma, bedankt, we komen graag terug.

Een mooie camping. Mooie fietsomgeving. Gezellige eigenaresse. Schoon sanitair. Aanrader.
Rustige cp waarbij alle faciliteiten aanwezig zijn. Bakker en slager en kleine winkel in dorp. Je kunt prachtig fietsen in de omgeving.
Prachtige CP. Rustige plaats aan de Moezel
Twee nachten hier gestaan. Prima plek tussen 3 campings. Hoewel aan een weggetje gelegen is het er 's nachts heel stil. Mooie fiets- en wandelomgeving. Alles wat nodig is, is aanwezig behalve een afvalbak.