@Team-Derksen
Adembenemend uitzicht in alle rust en stilte. We betaalden 15 pond voor een overnachting. Je kan zelf een plek uitkiezen.

Wat een toplocatie! Het uitzicht maar ook de gastvrijheid van de eigenaren. De broodjes service was ook top want ze waren nog warm toen we ze kregen. Er is een ruime badkamer voorzien en apart toilet. Zeer netjes allemaal! 5+ waard. Groetjes Nick en Karolien
in de late namiddag aangekomen en er was nog voldoende plaats. De plaatsen staan dicht bij elkaar, er is maar net genoeg ruimte om tafels en stoelen te zetten als je met 4 bent. Douches en toilet waren proper maar verouderd. Vriendelijke ontvangst. Ideaal voor een nachtje als je op doorreis bent. Wij betaalden 31,5€ voor 4

Wat een prachtige omgeving! Zeker de moeite om te doen. Onze tip: huur zeker een bootje zodat je het meer op kan. Staf en co zagen we dagelijks en altijd even vriendelijk, maakte als het kon tijd voor een foto. Doe wel zeker inkopen als je niet van plan bent om met de camper nog weg te gaan, er is beperkte service qua eten en drinken maar daar kan je je op voorzien. Pop-up tattoo store maakte onze trip onvergetelijk.
Wat een prachtige plek! Is zijn geld meer dan waard. Alle faciliteiten zoals toilet, douche en zelfs wasmachine zijn vrij te gebruiken zonder meerprijs. Als er niet meteen een vast plekje is zoekt de uitbater mee naar een oplossing. Rustig aan het water en vlak in de bossen.
Wat een prachtige en rustige plek. Zeer proper en net sanitair en afwasmogelijkheid. Je kan voor een kleine prijs de wasmachine gebruiken, er is ook wasmiddel voorradig. Er is een honesty-bar waar je spullen zoals melk, drank, chocolade en snoep kan kopen via de app of cash in de brievenbus kan droppen. Het centrum kan je makkelijk per fiets of te voet doen.

Zeer proper sanitair en vriendelijke uitbater. Broodjes service en pizza te verkrijgen op bestelling. Hele mooie en rustige omgeving. Ideaal voor 1 of meerdere nachten. We mochten onze plaats zelf kiezen. De plaatsen waren zeer ruim.
Omgeving prachtig maar voor ons heb je het daarbij dan ook gehad. We betaalden 57,60€ voor een camperplaats in de modder (1 nacht). Voor alles extra betalen: warm water, douches. Handig is het restaurant en de winkel maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt.