@Team-KODa
- 2016
- Integraal
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Leuk stadje met veel historie.
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Top CP! Alles is er. Je kan reserveren maar moet niet, volledig geautomatiseerd, mooie plekken met gras, sommige wat groter dan de andere, onze mobi is 7m80 en konden prima binnen rijden en staan. Je kan ook alleen komen om te lozen (3u de tijd om te lozen voor €3) Rustig ‘s nachts, veilig gevoel. En wandelen naar het dorp langs achter via een fijn pad. BV
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Lozen van grijs water is prima, putje wel in het midden. Je kan ook vers water nemen. Wc bak ledigen niet mogelijk.
Wat een voorziening!!! top plekje, grijs water lozen, wc ledigen en vers water nemen, de laatste twee in een beschut hutje.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

De CP is geen bouwwerf meer, je kan hier prima staan met zeker 50 campers als ze goed parkeren. De tram op 2 min wandelen brengt je in 10 min naar het centrum van Bergen. De definitieve CP is wel nog in aanbouw er net naast.
Gewoonweg prachtige CP! Rustig, in het groen en alles wat je nodig hebt met vriendelijke ontvangst. Wij gelukkig! 🍀 Top!
Hier een heel rustige nacht gehad, toegegeven als we toekwamen bij laag-water met de zon op het slib en de algen was de geur wat ‘ziltig’ maar zijn eerst gaan wandelen, eenmaal uit het industrieterrein is dit een fijn dorp met leuke hike rond de heuvel, en nadien bij hoog water was de geur weg en wat een mooi zicht. Geen voorzieningen aanwezig.
2023
Heel rustige plek, hebben hier 1 nacht gestaan op doorreis. Konden wat wandelen met de hond, dagjes toeristen reden ‘s avonds door. Vuilbak aan het meer en twee toi toi & Dixi toiletten aanwezig.