@TeamExplorer
- 2017
- Malibu 640 Charming
- 2018
- Buscamper
Een erg mooie, rustige camping. Een van de sanitaire voorzieningen is gerenoveerd. Het restaurant op de camping is uitstekend. Goede locatie.

Verzorgde camping met grasveld en eigen strandgedeelte. De sanitaire voorzieningen bevinden zich op een niveau dat je op geen enkele andere camping kunt vinden. De douchecabines zijn door een glazen deur gescheiden van de kleedruimte. Perfect. Een kleine supermarkt ligt op loopafstand. De recreatiemogelijkheden rond de Milstättersee zijn vrijwel onbeperkt.
Het is nu ons derde verblijf hier en we zijn zeer tevreden. Het plein wordt in tweeën gedeeld door een buurtstraat. Het lager gelegen plein grenst direct aan het zand- en kiezelstrand van een prachtige baai. Op beide veldhelften zijn sanitairgebouwen aanwezig die schoon worden gehouden. Het heeft een speeltuin, een barbecueplek en een laadstation voor auto's. Er zijn verschillende restaurants op het strand. U bereikt de stad te voet in 15 minuten.

Zeer mooie camping, alles schoon en zeer goed onderhouden. Zeer vriendelijke ontvangst. Groot gratis strand direct voor de camping. Goede restaurants in de directe omgeving. Zeer mooie oude binnenstad is met de fiets in 10 minuten te bereiken.

Schone camping. De plaatsen zijn in de weide. Goed en goedkoop restaurant. Kinderspeelplaats beschikbaar. De gastenruimte is gescheiden van de permanente kampeerders. Supermarkt met gemeenschappelijke selectie is beschikbaar. Het meer ligt op ongeveer 500 meter afstand. Eenvoudig beheer, we konden tot de avond op aanvraag blijven, in plaats van 's ochtends weg te gaan.
Deze recentie bevat geen tekst.