@TeamMTB
- 2016
We hebben hier drie nachten gestaan en inderdaad, het sanitair is verouderd, maar wel schoon, de douche is heet en de vaste bewoners zijn vriendelijk. Je staat vlak bij het gezellige stadje en het strand, dus we zouden hier zeker terugkomen. We betaalden €15,50 per nacht voor twee personen, twee honden, geen stroom.
We kwamen hier rond half 6 aan op 15 oktober, er was alleen iemand van het restaurant die weinig wist. Verder niemand gezien. De b&b zat vol werklui die in de ochtend tussen 6 en half 7 met lawaai vertrokken. Vrijwel geen bereik met telefoon.
ongetwijfeld een prima plek, maar het centrum is 10 km, niet 2, dus wij zijn verder gegaan.
Prima plek, inchecken en betalen via de app Go Marina, met code de stroompaal activeren en met een andere code open je het servicegebouw. Sanitair ziet er prima uit, met douche, toilet en was-/droogmachine
In de winter is alleen het eerste deel van de camping meteen na de slagboom in gebruik. Inchecken (20€) kan bij de automaat voor de slagboom en dan krijg je een kaart (5€ borg) om in te rijden en het sanitairgebouw te openen. Het sanitair is zeer schoon en netjes. Perfecte camperplaats voor de winter.
Prima plek om te overnachten onderweg van en naar Italië. Heerlijk gegeten, rustig, vlak bij de snelweg.
Prima camping: vriendelijk ontvangst, schoon, nieuw sanitair, warme douches, grote plaatsen, broodjesservice. Er staan wel aardig wat groepen van meerdere families/vrienden bij elkaar, maar dat was verder niet storend. Het zwembad was helaas niet open, waarschijnlijk door de wateroverlast.
Mooie camping aan een rivier, vlak bij het centrum. Sanitair is typisch Frans, geen wc-bril of zeep, maar wel schoon. In de rivier kun je zwemmen of met een band een stuk van de rivier af. De hond bij de rivier is ook geen probleem, die van ons kon lekker spelen zonder riem. Er is markt op woensdag en zaterdag, op zaterdag ook met muziek overal in de stad.
Camperplek boven aan het meer. In het meer kun je zwemmen en suppen, en de hond mag ook bij het meer. Geen last gehad van de weg, rustig ‘s nachts. WC’s boven op de parkeerplek en bij het meer. Je kunt de toeristenbelasting betalen bij het houten hokje tussen 9 en 12 uur.
Rustige plek voor een overnachting, maar je moet het servicenummer bellen om erin en eruit te kunnen rijden. Vlak bij de stad, je kunt met de lift naar boven. Prachtige stad.
Om half 7 gewekt door vrachtwagens, ‘s nachts wel rustig
Volgens mij is dit geen camperplek meer, er staat een bord verboden voor campers.
Prima plek om te overnachten, we stonden er vannacht alleen. Geen last van hoog water, rustig ‘s nachts.
Rustige, gemoedelijke, kleine camping aan de rivier, met broodjesservice, kanoverhuur, klein barretje. Ook de hond kon heerlijk in het water spelen. Maar vooral wat een vriendelijke eigenaren en wat een service.
Rustige plek, maar de kerkklokken gaan wel elk uur. Bakker op een paar honderd meter en supermarkt ook vlakbij. En waarschijnlijk begint de kermis vandaag op 1 augustus.
Mooie camping vlak bij zee, sanitair eenvoudig, maar voldoende. Zeer vriendelijk ontvangst.
Ontzettend druk in het dorp, we zijn doorgereden. Hoezo corona?
Sitecode: 42088
Prima camping, vriendelijk ontvangst, sanitair voldoende, in de avond en ochtend rustig, maar wij stonden wel achteraan. Dichter bij het meer is het luidruchtiger. Supermarkt in de buurt. Centrum is via een steile weg omhoog, maar nog prima te doen met een goede fiets/lopend. In de buurt van het meer zijn honden niet toegestaan, maar aan de andere kant van de rivier lopen meer mensen met honden.
Prima plek voor een overnachting, rustig en weinig last van de weg die vlakbij ligt