@Teatree
Hier 3 dagen gestaan. wat een nette camperplaats Toilet gebouw zeer netjes. Eigenaren zeer vriendelijk. ondanks dat zij geen camperraars zijn toch alles tiptop in orde.
4 dagen gestaan .wat een fijne plek. inschrijven via automaat en alles is geregeld. uitschrijven ook, je kan dan ook zien hoeveel stroom je hebt gebruikt. Deze gaan we onthouden.
We hebben hier 3 nachten gestaan. Dichtbij Den Helder. Fijne camping met een super vriendelijke beheerder. Eerst konden we er maar 1 nacht zijn, maar dankzij haar toch nog 3 nachten. Dank je wel nog maals.
rustige camperplek, voor weinig geld prima voor elkaar.
fijne gastvrouw, ruime plekken en schoon. melktap en vlees en eieren aanwezig. elektriciteit aan zuil, betalen met 1 euro munten
Wat een mooie camperplek. alles super netjes. Vriendelijke eigenaresse, je voelt je er direct thuis. leuke cadeautjes te koop, ijs en vlees. Helemaal top. groet Richard en Thea
3 dagen gestaan hier. We werden Hartelijk ontvangen. 's morgens broodjes als je dat van te voren besteld hebt. bij de kantine kon je s morgen een kop thee/ koffie kopen. 's avonds een kampvuurtje super voor elkaar. 1 minpuntje is dat je het toilet niet kan legen. Voor ons nu geen probleem, maar als je er langer wilt blijven, lijkt het me lastig Maar vooral een top camping.
2 nachten gestaan om te geocachen. mooie rustige schone mini camping met een gastvrije ontvangst. Bedankt voor de gastvrijheid. wie weet tot ziens. groet Richard en Thea
Toen wij aankwamen stonden we helemaal alleen. We mochten op het grasveld staan, lekker s'avonds in de schaduw. De eigenaren waren zelf ook een weekendje weg, maar we werden vriendelijk geholpen door een kennis van hen. douche toilet uitstekend. Mooie omgeving om te fietsen.
mooie rustige minicamping. alles aanwezig.
wij waren hier 1 nachtje. Wat een heerlijke , rustig gelegen cp midden in de natuur. wij houden hier van. vriendelijke eigenaar en prachtige koetjes in de wei.