@Tebbies-on-toer
- 2005
leuke camping, prachtig gelegen. watersport mogelijkheden. broodjes service. fijn personeel. dokter nodig: voor 12.00 uur contact hebben met een plaatselijke arts. anders een bandje met een noodnummer. na 16.00 kun je altijd bellen met dat noodnummer en dan kun je op afspraak naar de eerste hulp. prima geholpen. Wij stonden er 1 nacht en vlak bij de weg en slagboom. dit was erg rumoerig. plekken verder weg prima. mooi fietsen en wandelen
vrouw achter de receptie nogal stug. we hadden een vraag over een garage in de buurt wegens een storing in de motor en ze deed geen enkel moeite ons te helpen. ze was alleen van het toerisme zei ze. Mooie plek met uitzicht op de camperplaats. terrasje voor je camper. onduidelijkheid over het water tappunt, geen bordje bij. is dus de haspel. grijswater buiten de slagboom. in stadje bij de haven uitzicht over het fjord. leuke fietstochten.
wij hadden een grote plek op een vlak stuk. het leuke is dat het niet afgebakend is en daardoor een bijzonder vibe heeft. prachtige natuur en leuke fiets mogelijkheden. Groot damhert verscheen ineens vlakbij de plek. sanitair en wasmachines/drogers top. winkel en broodjes ruime sortering. fijn personeel. strand dichtbij waar je met de camper op mag rijden. unieke ervaring. aanrader
wij stonden op plek 1 met een mooi uitzicht op de weide. erg leuk om zo te staan. peder is een aardige enthousiaste behulpzame man. De camping zelf heeft 1 badkamer met toilet dus kan zijn dat je even moet wachten. wasmachine aanwezig, geen droger. chemisch toilet legen in een put, maar prima te doen. afwassen bij de camper. het is wat primitief misschien maar super gemoedelijk. onderweg boodschappen meenemen. fietsen in de omgeving goed te doen
ruime plek op gras. uitstekende voorzieningen voor de camper. wasmachines en een droger aanwezig . betalen gaat via een pasje die ook voor de douche wordt gebruikt. pasje meerdere keren geprobeerd omdat de droger het niet deed, zonder problemen geld teruggeboekt . uiteindelijk droger toch kunnen gebruiken ( slecht weer ) .mooi zwembad aanwezig. broodjes online bestellen. Ribe en Vikingscenter aanrader, per fiets goed te doen. Lidl dichtbij
3 nachten op de camper rotonde gestaan. prima plek. heel fijn zijn de energie besparende afwasmachines die je gratis kunt gebruiken. broodjes service ook fijn. sanitair schoon. wifi en stroom los betalen. wij hebben van een hotspot gebruik gemaakt dus die kosten hadden we niet. er is een foodtruck met regelmatig afwisselend aanbod maar wij waren hier te kort voor. fietsen goed te doen mits er niet zo’n harde wind staat. fijne camping
wat een fijne relaxte camping. paar dagen voor pinksterweekend gekomen en rustig maar ook toen het pinksterweekend vol was totaal niet het gevoel gehad van drukte. Prachtige omgeving, ook om te fietsen maar flinke heuvels dus e-bike bijna een must of hele goede kuitspieren 😁 sanitair voldeed prima en super schoon. Dik compliment aan Charlotte die je meteen thuis laat voelen en een fantastisch gastvrouw is. Keuken top! Graag tot ziens!
Fijne, rustige plek met een hele vriendelijke behulpzame eigenaar. Leuke afwisselende fietsroutes. Super schoon sanitair! een blokhut met koffieautomaat en airfryer waar je de bv worstenbroodjes die te koop zijn, kunt afbakken. Ook ijs en borrelkaas te koop. Voor hondenliefhebbers ideaal wegens de afgesloten losloopplek op de camping. Aanrader
stonden op een goed stuk grasveld aan de zijkant, prijs klopt niet meer op de site wij betaalden 50 euro per nacht. sanitair is zeer goed, prijzen in het winkeltje net zoals alles in Zwitserland erg duur.