@TeddeBresser
prima camping, rustige en met acsi kaart iet meer dan €18. Fietsen prima, vlakbij een kleine supermarkt.
wat een nette camping! Vriendelijke mensen! €34 inclusief stroom en 4 heerlijke broodjes!!
mooie camping, vriendelijk personeel en lux toiletgebouw, maar hier betaal je ook voor: €210 voor 3 nachten.
prima overnachtingsplek!
Prima camping, vriendelijke mensen, alles aanwezig.
prima plek, Inc. stroom, douche en WiFi, 300 nk. alles schoon en netjes!
we betaalden hier €41 (450 Zweedse kronen) met elektra, omdat we toe waren aan een douche. maar helaas geen warm water, ook niet voor de afwas. jammer!
Sitecode: 11915
hier gaan we nooit weer staan, 250 Zweedse kronen Inc. elektra, je betaalt voor dingen zoals sanitair wat algemeen en gratis is. veel te duur!! in Frankrijk is zo'n plek gratis!!
wat een leuk verblijf hier! Sanitair wat gedateerd maar schoon! We hebben er heerlijk gegeten! erg gastvrije eigenaar!
wat een mooie camping en heerlijk gegeten in het restaurant!
camping gesloten.
werden heel goed ontvangen maar ons nachtje hier was beslist niet goed! Werd s' avonds zomaar gebeten door een hond, echt een erge wond in mijn bovenarm! en vreselijk dure camping, €40 . bah, wat een nare nacht!
Prima camping, ontzettend lief en behulpzaam personeel, luxe toiletten en supergrote mooie douches! Voor 3 nachten € 67 inclusief stroom en douche, met acsi kaart. minpuntje: WiFi, slecht!
Heerlijk gegeten in het restaurant op de camping!
wat een super camping! En wat hebben de eigenaren ons uit de brand geholpen om iets te printen! Geweldig!
op zich een goede camping, maar sanitair afschuwelijk , douche een super klein straaltje, erg moeilijk om nat te worden.