@Teddy-III

Partners
2017

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

heel mooi en rustig plekje aan het water . als het warm genoeg is kun je hier zwemmen… 🏊🏼

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Hele vriendelijke mevrouw die ons heeft verwelkomd nadat we door de oplichters een eindje verderop ( base camp Frinch’s Hjerkinn ) ons geld waren kwijtgeraakt door bij hen 2 nachten te boeken en de boodschap kregen dat het geen cp is ) pure oplichting ( zonder dat campercontact het weet ) . deze camping is idd wat verouderd maar het heeft charme en perfect om die wandeling te doen met gids die ook door haar wordt georganiseerd. allen hierheen dus

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Geachte gebruikers van campercontact ..dit is pure oplichting door de aanbieder. ik vrees dat camper contact niet op de hoogte is van de situatie hier . er is geen plek voor campers en het zogenaamde basecamp doet zich voor als verhuurder van camper plekken . toen ik vandaag aankwam kreeg ik door de receptioniste te horen dat dit geen camping is , en ook geen camperplek voor mobilhome’s . Via campercontact geboekt voor 2 nachten . Geld 💰kwijt

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie plek met voldoende ruimte voor je camper . hele vriendelijke ontvangst. in mijn ogen klein maar fijn . duur is het in Noorwegen 🇳🇴 overal maar wij hebben in ieder geval weer heerlijk gedoucht 🧼 en kunnen weer enkele dagen off grid genieten van de prachtige omgeving.

prachtige camping met inderdaad een super mooi uitzicht op de omliggende bergen. rust in de natuur…. slaperige dorpjes rondom je . en sanitair blok om u tegen te zeggen 👌

een van de mooiste plekken waar je in dit gebied kan staan . 2euro in de flotte bleu en vers water/ toilet reinigen / grijs water 💦 lozen . perfect. stroom even regelen in het bureautje verderop. maar als je aankomt direct stekker er in en je hebt stroom .

18 november 2021 daar gestaan . 0’0 voorzieningen maar een prachtige locatie. we hebben er zalig rustig geslapen in een machtig decor. een mooie wandeling gemaakt !

prachtig maat om 21.00 u kwam er een vriendelijke parkbewaker ins zeggen dat we hier niet mogen slapen🥲

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Geen voorzieningen maar heel mooi plekje ..

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Druk en rommelige CP met onduidelijke werking van de stroomvoorzieningen. goed voor één nacht om bij te tanken . op wandelafstand van centrum Malmedy.

Sitecode: 61966

het is een heel mooi plekje zonder voorzieningen, maar idiaal om een strandwandeling te maken en te genieten van zee en de historische site op Utah beach ... wij sliepen hier zalig ..

mooi rustig plekje aan zee met prachtig zicht op de krijtrotsen ! mooie haven en veel winkels in de buurt .

Ruime mooie plekken ! Zoals hieronder aangegeven, zeer behulpzame en vriendelijke uitbaters met jarenlange ervaring . Leuke pub met lekker eten. De mobilhome’s staan wel vlak langs de spoorweg maar ons deerde dat niet ..mooie plek als uitvalsbasis voor fietstrips langs de bekende knooppunten.

Mooie rustige locatie met een gepassioneerde uitbater die graag z’n wijntjes laat proeven ! Een stukje Frankrijk in België !

Sitecode: 91924

Heel mooie locatie rondom een oud kasteel. Gisteren ( zondag ) op de binnenplaats een optreden gezien van een locale zanger die ons echt een hele mooie namiddag heeft bezorgd. De drankjes en hapjes die je met respect voor de corona regels kon kopen waren top ! Hopelijk blijft deze locatie geen pop up !

Rustig , vriendelijke mensen , leuke pub en terras .

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Heel mooi rustig plekje ! Mooi zicht . Hier kun je idd best gebruik maken van je eigen douche en toilet, maar dat is voor ons geen enkel probleem . Een camper is er om ten volle te gebruiken . Toen wij hier aankwamen was er niemand om af te rekenen , maar we hebben ook niets verbruikt . Enkel genoten van de rust en de natuur :) ..

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Zoals de andere beoordelingen al aangeven een heel mooi en verzorgde CP bij een prachtige camping ! Niets negatiefs te melden , enkel lof voor deze vriendelijke professionele uitbaters !

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Sitecode: 20334

Mooie verzorgde camping met alle voorzieningen die je nodig hebt ! Niets negatiefs te melden

Mooi plekje! Rustig langs de Loire. Dorpje is ook heel mooi en levendig

Sitecode: 1994

Openbare parking ,we hebben niets betaald. We dachten dat dit een parking van het restaurant was maar de vriendelijke eigenaars hebben ons gezegd dat het van de “gemeente was” . Geen voorzieningen enkel openbare vuilbakken .

Sitecode: 61970

Hele vriendelijke mensen met een mooie verzorgde CP op hun erf! Ze verkopen het vlees van hun dieren in een winkeltje, samen met nog wat wijn en streekproducten. Heel behulpzaam !

Caping in een mooi klein dorpje , Heel vriendelijke mensen die deze caping nu al 3 generaties uitbaten . er is een klein winkeltje , leuke kleine bar , en alle voorzieningen die je nodig hebt tegen een correcte prijs . 21,10€ all in .. water douche stroom lozen ...mooie echt gezellige familiale camping !

Ruime camperplek, service station goed onderhouden. Zoals de naam het aangeeft een etappe parking. Voor iets meer dan 10 € water, stroom en een een ruime plek om te staan 👍

Mooie camping , met sanitair die in orde is . Wij zijn hier 20 november geweest en het was natuurlijk heel rustig . Met mijn asci kaart een heel correcte korting gehad . De brug naar het strand is super ...de prijzen zijn wel wat aan de dure kant .

Verouderde plek , maar ruime plaatsen . Wij hadden stroom ;) .. 2€ voor 240 min en 100 liter water . Idiaal als pitstop op weg naar andorra ..

Mooie rustige ligging . We zijn hier 27 november geweest en we werden ontvangen door de vriendelijke zoon des huizes . We konden er niet meer eten maar we kregen een leuk adresje door in de buurt en daar hebben we heerlijk gegeten . Lozen / vullen / stroom voor 10 € is correct .

Mooie plek, goed onderhouden. Idd even puzzelen aan de automaat, maar eens je het systeem door hebt wel makkelijk om te gebruiken .

Mooie rustige verzorgde camping met mooi zicht op de polder ! Op de grens van Nederland en België .. vlak bij Sluis

Correcte prijs voor een rustig plekje ! We zijn hier een nachtje blijven slapen om de volgende dag naar Bellewaarde te kunnen gaan .

Mooie camping met ruime plaatsen en een mooi uitzicht op de zee. Vriendelijke eigenaars !