@TeddyRoorda
- 2019
- Etrusco QBC 7400
- 2021
Augustus 2026
Erg fijne naturisten camping. De camping grenst aan de grote camping de Fuussekaul, waar het wel onrustig kan zijn. Op de Reenert is een rustige sfeer. Sanitair is keurig. Er is een verwarmd overdekt zwembad en op vrijdag en zaterdagavond is de sauna open.
Fijne camping die prachtig ligt aan het meer van Annecy, we konden maar 1 nacht staan. Hadden een plekje dichtbij het meer. Sanitair is goed en netjes. Douchen zonder muntjes. Zwembad hebben we niet gebruikt.
Fijne gratis camper plaats, dichtbij een prachtig Middeleeuws dorpje. Vanaf se camper plaats is er een pad naar toe. Er is geen stroom, maar dat hadden wij ook niet nodig. Wij zagen meerdere mensen buiten zitten, dus dat hebben wij ook lekker gedaan. Prachtige plek voor 1 nacht onderweg.
Hele fijne rustige camping aan een klein riviertje. Mooi uitgangspunt voor wandelen in de Picos. Er rijdt uit het dorp een bus naar de Funicular in Poncebos. Wij hebben in het restaurant van de camping lekker gegeten en het was niet duur. Ik heb genoten van. de regendouche. Sanitair is keurig.
Prima camping, maar helaas toch niet onze stijl. Te massaal en niet de sfeer die wij zoeken. Maar als je hier wel van houdt, dan vind je hier alles wat je nodig hebt.
2023
Wat een heerlijke plek. We stonden hier op een zonnige dag. Er is dan weinig schaduw, maar onder de luifel was het goed toeven. In de avond wel heel veel muggen. Zelfs door de sokken heen gestoken, dus toch naar binnen gegaan. Wc voor 10 NOK met pin te betalen. Was netjes.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Goed verzorgde plek in mooie omgeving. Sanitair is keurig en verzorgd. Wij kwamen vast te zitten in onverharde ondergrond. Amanda heeft ons met de tractor los moeten trekken. We zagen andere campers ook moeite hebben met de ondergrond. Uiteindelijk op de parkeerplaats overnacht.