@Tedmob
Kleine parkeerplaats bij de Marie. We hebben er al meerdere keren verbleven en vonden het altijd rustig en veilig. Er is een kleine supermarkt in de buurt en een zeer goede bakker die 's ochtends open is. De faciliteiten zijn gedateerd, maar gratis. Vers water in november, afvoer voor grijs en zwart water. De lokale onderhoudsman verwelkomde ons vanochtend en we waren op de hoogte van de voorzieningen in de buurt. Mooie wandelingen langs de rivier met onze hond. Een aanrader.
We verbleven hier in mei, veel andere campings waren gesloten. Prachtig uitzicht op de rivier en de Dolomieten, wandelpaden vanaf de camping. Verwarmd toiletgebouw en warme douches, schone faciliteiten. Beetje gedateerd maar vriendelijk en een bar/winkeltje. Vrijdagavond waren er pizza's verkrijgbaar. 40 euro. Goede tussenstop buiten het seizoen.
Prachtige locatie op de klif met uitzicht op de Golf van Triëst. We verbleven er één nacht met een ACSI-kaart, vroeg in het seizoen, veel plaatsen, maar in het seizoen kan het erg druk zijn. Panoramisch uitzicht op de kust vanaf het terras van de bar. Wandel langs de klif naar het kasteel van Duino, anders heb je vervoer nodig om naar de baai beneden te komen. Goede tussenstop buiten het seizoen, schone faciliteiten. ACSI 27 euro plus lokale belasting, en milieubelasting = 34,40 euro, zou terugkomen
dit is gesloten, barrière vastgebonden
dit is een favoriete tussenstop voor ons, geweldig uitzicht en een mooi stadje, parkeerplaats naast via Verde. helaas was er geen water beschikbaar omdat er een storing is, maar grijs afval kan worden afgevoerd. er is een telefoonnummer voor what's app om toegang te krijgen tot elektriciteit en afgesloten parkeerplaats, blauw gebied, 15 euro per nacht, snel gereageerd. Het bar-restaurant was open tijdens de lunch en donderdagavond, drukke weekenden, erg populair bij fietsers en wandelaars.
we kwamen hier gisteren aan en het was gesloten
we verbleven er gisteravond, weer open, alles werkt, prima tussenstop. leuk stadje met een kleine markt met lokale producten op vrijdagochtend, en de bakker is ook erg goed. Lidl op de weg naar de stad.
we hebben hier genoten van nog een overnachting, een prachtig stadje, en de opgewaardeerde Aire € 12,50, 24 uur met elektriciteit en diensten, is een goede prijs. Onze Britse betaalkaart werd bij de eerste poging geaccepteerd. Uitstekende bakker en boucherie/charcuterie in de stad. We kijken ernaar uit om volgend jaar terug te keren.
we brachten een rustige nacht door op een maandagavond. verschillende andere busjes hier en gemakkelijker toegankelijk dan andere. goed servicepunt en gratis elektriciteit, hebben we niet gebruikt. 11 plaatsen voor campers op een parkeerplaats, die wordt gebruikt door de lokale bevolking die het café bezoekt. aanbevelen, uitstekende voorziening. Leuke stad en wandelroutes.
dit kan zoveel beter, het is een mooie stad met prachtige uitzichten en wandelingen. Helaas is het servicepunt ontoereikend, je kunt wel grijs water lozen, maar er is geen vers water of spoelvoorziening voor de afvoer van zwart water. er staat een nieuw toiletgebouw op de plek waar vroeger de watertappunt zat, maar deze was op slot.
mooie locatie, helaas was het water uitgeschakeld en het servicepunt was walgelijk. Het gebrek aan water helpt niet. als de gemeente de faciliteiten bijwerkt, zullen we terugkeren omdat we van het gebied houden.
het is heropend, met nieuw loon bij de slagboom. wij betaalden 12,50 voor 24 uur inclusief stroom, 2 personen, gebruik servicepunt. 12 verharde plaatsen met elektriciteit, het lijkt erop dat er nog vier grasplaatsen in aantocht zijn. uitstekend en mooi stadje in de buurt.
prachtige locatie, dicht bij moerassen, veel vogels, zeer rustig. servicepunt (voor water, toiletafval) was gesloten, contactgegevens beschikbaar maar hebben we niet gebruikt, behalve rijden over afvalwater. geweldige tussenstop anders zou 5 sterren hebben gegeven als servicepunt toegankelijk was.
geweldige locatie, maar douches en toiletten zijn verouderd en hebben een opknapbeurt nodig. 23 euro per nacht, met ACSI-kaart, is duur gezien de voorzieningen.
ben het eens met eerdere beoordeling, dit is een uitstekende camping, goed onderhouden faciliteiten en winkel, café, behulpzaam personeel. nabijgelegen kustlijn heeft kustpaden langs het natuurreservaat en bars, restaurants. geweldige plek om te verblijven, vooral buiten het seizoen.
we kwamen aan voor een nacht, bleven vijf, we zouden langer zijn gebleven, maar andere plaatsen om te zien. De eigenaren hebben ons zeer welkom gemaakt, geweldige bar met een dagmenu. Prachtige zonsondergangen, we kunnen niet wachten om terug te keren
geweldig klein campergebied, buiten de stad omringd door platteland, veel wandelingen. goed servicepunt buiten de grond, 7 euro per nacht zonder stroom. eigenaren zijn gastvrij en behulpzaam. dagelijks broodbezorging, en pastel de natas als je wilt, dat doen we!
Een rustige, vredige plek om te verblijven aan de rand van een klein stadje met uitzicht op de heuvels. Grote, vlakke parkeerplaats, slechts één andere kampeerauto toen we er verbleven. Lokale panaderia. Er zijn gemarkeerde wandelroutes vanuit de stad. Gratis en water was beschikbaar bij de ingang, aanbevolen.
Sitecode: 20310
arriveerde halverwege de middag, betaalde 7 euro en vertelde dat er weinig plaatsen beschikbaar waren. plaatsen waren erg smal, dus slechts één nacht gebleven. Sommige mensen verspreid over 2 staanplaatsen en anderen ingeklemd tussen twee voertuigen, niet aan te raden. Twee andere Aires in de buurt, hoewel niet dicht bij het strand.
Prima camperstop, prachtig uitzicht, en prima schoon, douche en toilet. Zeer rustige, vredige locatie.
helaas staat de camping geen honden toe, dus we konden niet blijven, ze gaven ons wel een alternatieve camping in de omgeving
warm vriendelijk welkom, aanbevolen regionale toermogelijkheden, uitstekende prijs-kwaliteit, 190 kr met elektriciteit, warme douches 10kr, lokale paden in de heuvels, geweldige overnachtingslocatie
alleen dumpen, geen zoet water, naast de spoorlijn andere kant van de weg naar Google maps routebeschrijving
prachtige locatie, vlak bij de E6 maar verrassend rustig. overnachtte, een half dozijn andere busjes, geen voorzieningen maar vuilnisbakken. geweldig voor een tussenstop van één nacht
goede parkeergelegenheid voor het verkennen van de stad, betalen bij automaat mogelijk. de nieuwe parkeerplaats voor de brug heeft ook het legen van het toilet betaald (50 kr) en heeft een mooi uitzicht
Thetford toiletreiniging mogelijk, helaas niet mogelijk voor andere merken toiletten. geen grijze afvalverwerking
water- en vuilstortplaats operationeel
dit is een magische plek, gelegen tussen de pijnbomen met uitzicht op het meer. de eigenaren hebben een prachtige ruimte gecreëerd in harmonie met de omgeving: zitjes buiten, kinderspeelplaatsen, gemarkeerde lokale wandelingen, kajaks te huur.. Vriendelijke gastvrije eigenaren, een echte aanrader
bezocht begin mei, grote maar rustige camping, met uitstekend modern douche-toiletgebouw. Grasplaatsen, goed onderhouden. Vriendelijk personeel, kleine winkel en brood beschikbaar om vooraf te bestellen. 159.50 DKK per nacht met elektrisch, (ACSI) . Goede waarde. Aanbevolen.
mooi, rustig, plek, rustig overnachten, uitzicht op de meren en veel vogels. Naast een oude Viking-nederzetting en museum. Geen faciliteiten. Aanbevolen.
Sitecode: 19260
Goede locatie voor een bezoek aan het aquaduct en de oude stad. servicepunt voor vers water bevindt zich onder een afvoerkanaal, naast WC-afvoer, oude stijl maar bruikbaar. Populair bij andere campers, maar volop parkeergelegenheid met behulp van aangrenzende parkeerplaatsen. We bleven zondagavond, relatief rustig, verkozen dit om 's nachts de stad uit te parkeren. Aanbevolen voor het zien van deze prachtige stad.
We verbleven hier aan het begin van juni, aangenaam uitzicht op de haven en het water. Water en elektriciteit inbegrepen in de 150 kronen vergoeding maar beperkt aantal elektrische punten beschikbaar. Toiletafvoer beschikbaar via grondpijp, basic maar werkt! Goede waarde.
Uitstekende locatie voor een bezoek aan Oslo, enkele haltes op tramlijn naar het stadscentrum en dicht bij E18 (verwacht geluidsoverlast van de weg). Gelegen naast de jachthaven, douches en toiletten beschikbaar. Geweldige stadscamperplaats.
Sitecode: 19113
Prachtige omgeving, tussen dennenbomen en naast een strand, veel nabijgelegen baaien. Je kunt wandelen of fietsen naar Mandal, mooie stad. Een van onze favoriete plekken in onze Scandinavië-tour.
Sitecode: 19171
goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Bergen, in de buurt tramhalte naar het centrum, weinig geluidsoverlast van de lichte spoorlijn die passeert. we kwamen op een zondagnamiddag eind mei en er waren verschillende plaatsen beschikbaar. water, lozen inbegrepen, handig, aanbevolen.
we kwamen hier op dinsdagavond rond 19.30 uur aan na het afstappen van de veerboot vanuit Bergen. helaas was de plaats vol. Het leek er niet op dat ze 150 plaatsen hadden en ze nemen geen reserveringen aan, dus wees teleurgesteld als je later aankomt.
Locatie, prachtige omgeving, campingfaciliteiten redelijk. Goede toegang voor dorps- en fjordtochten.
Mooie locatie, een rustige, vredige ligging aan het meer. Smalle weg naar Astruptunet, met weinig plaatsen om te passeren. Geen faciliteiten, maar super uitzicht!
locatie langs de weg met parkeren bij de rivier. Helaas was het servicepunt niet in orde, dus we konden geen vers water krijgen (normaal gesproken tegen betaling) en stopten niet voor een overnachting.
prachtige locatie bij de rivier, we bezochten deze in het laagseizoen en betaalden 110 kronen per nacht voor een plaatsje langs de rivier zonder elektriciteit, maar elektriciteit beschikbaar als je het nodig hebt. gerund door vriendelijk gastvrij echtpaar. goede faciliteiten, maar kan in het hoogseizoen worden uitgerekt. Een veel leukere plek om te verblijven dan een camperplaats langs de weg en dicht bij Otta om te winkelen.
Schitterende locatie binnen handbereik van het oude stadscentrum. Onder de hoofdwegbrug, dus verwacht geluid, maar stiller in de nacht. Naast een park waar we onze honden konden lopen. Douches, toiletten, wasmachine. Maakte een bezoek aan Stockholm voor ons toegankelijk.
Super locatie met uitzicht op het kanaal met veel nieuwe verharde plaatsen. Nieuwe douche- en toiletfaciliteiten, wasmachine en elektriciteit ook inbegrepen in de overnachtingskosten. Vriendelijke gastheren runnen de bar / restaurant en een klein hostel op het terrein. Grijze afvalverwerking nog niet mogelijk, maar de eigenaar zegt dat het gepland is.
Prachtige locatie met uitzicht op zee en de haven, veel reigers en andere vogels. Parkeren rond de jachthaven en de landtong. Naast een visrestaurant en viswinkel, geweldige gemarineerde haring. douches 5 kronen en toiletten, water- en afvalwaterpunten waren minimaal 400 meter voordat je aankomt bij de camperplaats.
Mooie plek met uitzicht op de rivier en dicht bij het centrum. 9 plaatsen met douches, toiletten en wasmachine in blok bij de brug. Betaal met behulp van een parkeerapp die geen Britse telefoonnummers accepteerde waardoor betaling voor ons onmogelijk werd! Behulpzaam dienstpersoneel liet ons faciliteiten zien en sprak namens ons met de mensen van de parking. Loospunt, maar geen greep op verswaterkraan.
Mooie locatie met uitzicht op de jachthaven en de stad. We hadden moeite met het vinden van de Aire, rijden door de hoofdingang van de jachthaven tegenover het VVV-kantoor en de Aire is beneden aan het einde langs het jachthaven kantoor. De Aire is duur, € 12 plus extra voor het gebruik van water, elektriciteit en afvalverwerking. Maar douches en toiletten zijn incusief. Goede centrale ligging.