@Teesje
- 2020
- Hymer
redelijk ruime camping , oud maar erg schoon sanitair, vriendelijk ontvangst bij de receptie , ruime plaats , winkel en restaurant op ongeveer 2 tot 4 km. kleine mogelijkheid tot boodschappen bij de receptie, je kan broodjes en schijnbaar zelfs gebraden kip bestellen bij de receptie. we betaalden met 2 pers en een hond €29,55 incl stroom. we gaan nog een keer terug
zoals hier al eerder vermeld was bij de revieuws een erg hartelijk welkom door Arne, sanitair is erg mooi en schoon , het is er gezellig je kan in de bar wat drinken en een hapje eten, dorp op loopafstand. En we hadden de eer om Bernadette en John te ontmoeten die al eerder hier geweest waren ( zie hun review van Nov 24) Kort om een fantastische camping met een super eigenaar als we in de buurt komen gaan we zeker nog bij hem langs ! Bedankt Arne
vriendelijk ontvangst, veel dingen op loopafstand. ruime plaatsen.
fantastische plek , veel plaatsen als een ieder de richting van de vakken aanhoud.
met zo’n uitzicht wil ik wel vaker wakker worden, erg leuk stadje/dorp.
leuke camping aan de boulevard
geweldige camping, veel schaduw plekken en een leuk zwembad ook vlak bij de zee, heerlijk gegeten in het restaurant op 2 minuten lopen van de camping.
vriendelijk ontvangst, mini market en schoon sanitair. adembenemende zonsondergang , prima plaats voor een of meerdere nachten.
zeer vriendelijk ontvangst, eigenaars bieden hulp waar ze maar kunnen. ze zijn nog aan het opknappen maar dat is zeker niet storend. super mooie omgeving met flamingo’s achter de cp!!
ergvriendelijk ontvangst, maken tijd voor een praatje, ongelooflijke natuur en uitzichten! de kleuren van de lucht bij de zon’s ondergang waren adembenemend. heerlijk zwembad, een aanrader dus!!! als we in de buurt zijn komen we zeker nog eens terug!!
mooie plaatsen, personeel super vriendelijk, en een fantastisch geweldig restaurant, wij hebben er 2 avonden zitten smullen!!!
1 nacht gestaan van de week, heerlijk ruimte, lekker eten in het restaurant, en een fantastische douche/wc ruimte , zou willen dat ik thuis zo’n douche ruimte had
heerlijk redelijk vlakke plaatsen. 2 pers.,hond,camper en stroom €31,-voor een nacht. wel wat geluid van de weg erachter maar vinden wij niet storend.
geweldige plek , even zoeken voor ontvangst maar dan blijkt er een dame in een camper alles te weten van de camping en zijn de eigenaren zo ter plekke , €13,/ voor 2 pers.,1 hond , camper en 6 ampere stroom. heerlijke schaduw plekken en erg rustig… heerlijk!!
geweldig ontvangst , relaxte sfeer, rondleiding over terrein en geweldige dieren en gastvrouw rena!! komen zeker nog eens terug, we betaalde €18,- voor camper , 2 personen en een hond.
mooie locatie , melden via sms, sanitair was nu dicht maar hadden we ook niet nodig . aanrader!
super vriendelijke eigenaren , op een boerenerf, gratis voorzieningen. vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd! komen hier zeker weer terug!!
Vriendelijk ontvangen, mooie plekken , stroom kost €3,-, schoon sanitair 6 min douchen kost 2x50ct. Meer dichtbij ,zwembad ook ,midden in de natuur. Komen zeker een keer terug!
Mooie ruime plaats , s nachts rustig.muntje voor 8 uur stroom te koop bij de dichtbij gelegen Total kost €1,-
Heerlijk rustig in de natuur!
4 nachten gestaan. Alles op loop afstand. Wij vonden het heerlijk.beheer is wat lastig te bereiken maar je kon het geld in een enveloppe doen en in de brieven bus.zorg wel voor genoeg muntjes van 50ct en €1,- gedeelde open douche is wat minder
Heerlijke plek om te staan, alles op loop afstand bereikbaar.is s avonds wel wat jeugd op de skate baan maar geen hinder van ondervinden .een aanrader!
Prima voor een nacht, stroom kost €1,- voor 6 uur stroom.wel geweldig uitzicht op de haven.
Overnachting €5,- stroom €2,- er stonden maar 13 campers, erg vriendelijke mensen. Om 19:30 kwam een beheerder langs om het geld te innen. Erg schoon sanitair. Mooi meertje op het terrein. Een aanrader voor een nacht of als basis om dingen te ondernemen
Prachtige boomgaard ,ruime plekken, erg vriendelijke ontvangst kregen fiets- en looproute mee...gewoon fantastisch! Komen zeker hier terug!
Heerlijke rust en erg schoon! Stonden op het achterste veld ,ruime plek en uitzicht over de akkers. Erg schoon sanitair en erg vriendelijke eigenaars. Zeer Corona proef. Een aanrader!!! Wij komen zeker nog een keer terug.
Geweldige oase van rust, alles erg schoon en netjes, super behulpzame en vriendelijke eigenaren.
Mochten hier niet voor 1 nacht staan werd ons verteld, we moesten minimaal 7 nachten blijven en werden door gestuurd naar “de krakeling” in Zeist . Waar we niet heen gegaan zijn!
Schone camping , weinig sfeer en veel duurder dan hier aangegeven we waren met z’n 2en en een hond voor 1 nacht €27,35 kwijt.
Eenvoudig, tegenover de brandweer, prima voor een nacht slapen.
Geen voorzieningen wel een prachtig uitzicht
Fantastische plaats, erg vriendelijke eigenaren.kom hier zeker nog eens terug
Prachtig uitzicht, rustig gelegen.historisch centrum op loop afstand.
Aardige eigenaar...mooie plek op het gras aan het water