@Teeuwissen
Super fijne camping. Schone voorzieningen, fantastische zeer schone zwemvijver. voor kinderen vele trampolines, zandheuvel, bootje, zwembanden, skelters etc. We hebben een fantastisch genoten!
2023
app contact gehad met de gemeente. je mag hier wel staan met de camper en overnachten. camping gedrag is niet toegestaan en je moet 2 kaartje kopen bij het automaat (omdat je 2 plekken bezet met je camper).
2022
camping bij een soort vakantie dagbesteding. slechts 3 camper plekken beschikbaar. onze kinderen hadden een fantastische tijd hier: lekker eten, vriendelijk personeel en genoeg te spelen op de camping. op het puntje is een fantastische windsurf spot!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

betaalden 350 kuna voor 2 volwassenen en electriciteit. mooie plek met inmiddels ook een zwembad. maar wij vonden het nogal aan de prijs.
vergeet vooral de zoetigheid (taart) niet te proeven. allemaal zelf gemaakt er erg lekker!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

Sitecode: 20718
wij vonden het een leuke camping om even lekker uit te rusten. het is net of je in een tuin staat: overal staan planten! er is inderdaad niet zoveel te doen, maar strand altijd leuk en als je meer wil kan je de doorgaande straat door fietsen/rijden. je komt dan kleine supermarktjes, restaurantjes en ijsjes winkels tegen. naar de opgravingen lopen/fietsen is niet handig omdat via het strand lopen te ver is en met de fiets/auto moet je omrijden.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

weg nog steeds gescheiden. niet mogelijk voor grote camper. let op keren ook lastig. we hebben geen waarschuwing gezien (als van, verboden toegang voor voertuigen breder dan….)