@Teka

Een locatie beoordeeld2 maanden geleden

Receptie dicht ( Nieuwjaarsdag). Nergens stonden prijzen vermeld en via telefonisch contact plek kunnen uitzoeken. Lukte nèt met onze 8 mtr. Camping in aanbouw. Sanitair onverwarmd en ver lopen. Douche toegankelijk met code. Wasmachine/droger via muntgeld, ook hier geen prijsvermelding. Restaurant gesloten. Wij moesten voor 1 overnachting met stroom vanmorgen €34 afrekenen. Wij vinden deze prijs niet in verhouding met de verkregen service.

Prima camperplaats, fijn is dat bij 20 campers de terminal niemand meer toelaat. Daarom staan veel mensen lang aan die terminal te klooien, en moeten ze uiteindelijk achteruit vertrekken. Er zijn plekken in de schaduw en in de zon, je kunt servicen en (tegen betaling) water tanken. Dus, wat wil je nog meer, met dit uitzicht op de bergen. Van ma-za navette naar Pra Loup en La Sauze, dus je hoeft niet zelf de berg op te rijden.

Dit is een prima plek als je geen voorzieningen nodig hebt; er staat inderdaad een bord dat er plek is voor 4, maximaal 48 uur.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Uitstekende camperplaats, zeker als je een plaatsje aan het water kunt krijgen. Vriendelijke receptie. Douches zijn warm en inbegrepen.

Prima overnachtingsplaats, prachtig uitzicht over het meer, een camperplaats zoals het hoort (en die voorzieningen, die hebben we toch gewoon bij ons?).

Waren hier medio juni 2019. Vinden alle zeer positieve berichten wat overdreven. Er zijn weliswaar een aantal mooie plekken, maar veel zijn ook klein, en niet erg vlak. Drinkwater (en afval/servicen) bij de boerderij, dan is het nog 1 km over grindweg naar camperplaatsen in bos of aan water. Toiletten zijn 4 dixies. Wij zijn niet gebleven. Betaal je in euro’s dan is het €17,-

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Tarief is in 2019 €8,50, stroom €2,50, douche €1,00, sleutel sani €3,00 (ben je kwijt). Grote grasvlakte met wat kleine struiken, volop in de zon dus. Het lokale badstrandje ietsje verderop.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Schrik niet van de toegangsweg, het komt allemaal goed. Wij waren hier met Hemelvaart/Herrentag 2019. Vielen met onze neus in de boter, feest met live-muziek, honderden motorrijders, bijzonder gezellig. En toch ‘s avonds totale rust! Prima plek, maar wel “in the middle of nowhere”. Alle voorzieningen, eenvoudige maaltijden, broodjes bestellen (en soms bakker ter plaatse).

Als je geluk hebt en aan de rand kunt staan heb je een prachtig uitzicht over de lagune en de beide eilanden. Verder is het geen plaats speciaal voor campers, maar een mix-parking. Tarief in 2018 nog steeds SEK 60 per 24 uur, te betalen via parkeerautomaat. Mooie plek, ook voor meerdere dagen.

Prima verzorgd, grote plaatsen (op de plaats van 7 meter paste onze camper van 7 meter plus aanhanger zonder problemen, nog plaats over!). Schitterend natuurgebied eromheen, waar het goed wandelen en zwemmen is. Prijzen juni 2018 voor plek 7 meter SEK 220, SEK 260 met stroom, plek 16 meter SEK 270, SEK 310 met stroom.

Prima plek als tussenstop, maar bij goed weer ook om een paar dagen te genieten van het meer. Een nacht op de camperplek kost SEK 200, buiten de slagboom SEK 120 om te parkeren, en dat is net zo goed! Kan redelijk vol staan.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prima camperplaats, mooi uitzicht, de Hörnerbahn van Bolsterlang is binnen fiets- en loopafstand (4 km). Prijs €16, stroom en toeristenbelasting (en dus de Allguer-karte) inbegrepen. Prima sanitairblok, met douches (€1,-), wc's, wasmachine en droger (munten). Sleutel (borg €30,-) via beheerder. Servicen is gratis, vers water tanken ook. De beheerder is er nu om 9:00 uur en om 17:00 uur.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Opnieuw aangelegde camperplaats, 28 plekken, afgepaald en elk van een stroompaal voorzien. Prachtig uitzicht over het meer, waar je omheen kunt lopen ca 8,5 km). €10,00 per nacht, stroom met munten. Servicestation, vers water en wc legen kostte €1,- elk.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Is nu een bouwterrein, al een tijd niet meer onderhouden, het gras staat metershoog. Naast het parkeerterrein wordt een supermarkt gebouwd; formeel mag je er dus niet meer staan. Nu is €10,- echt teveel.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Ik snap niet zoveel van al die positieve beoordelingen. Het is niet meer dan een betonnen vlakte met stroompalen, dat dan weer wel. Het uitzicht op de fjord is niet heel bijzonder, en wordt ook nog verstoord doordat je tegen de plaatselijke zware-metalen fabriek aan zit te kijken. Dan heb ik in Noorwegen toch heel wat betere plekken gehad, die ook nog eens gratis waren.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

28 september 2016. Prima plek, kosten nu SEK 165 zonder stroom, SEK 195 inclusief stroom. Plaatsen zonder stroom kleiner en verder van de faciliteiten.