@Temmerman
- 2020

Bij aankomst even naar de bar van het gasthof om je aan te melden. Vriendelijke eigenaar verteld waar je kunt staan. Het is een gratis plek dus verwacht geen faciliteiten. Maar het eten was heerlijk een voor een schappelijke prijs. De nacht was heel rustig. In de ochtend hebben wij ook gebruik gemaakt van het ontbijt. Voor 12.50 p.p kun je royaal ontbijten.
De locatie is prachtig en de ontvangst vriendelijk. Dat wij een aanhanger achter de camper hadden was geen enkel probleem. Maar het is wel een vee bedrijf en op een zomerdag zijn er dus veel vliegen. Daar moet je wel rekening mee houden. De stallen kun je gewoon bekijken en de kalfjes aaien, maar het oogde niet erg diervriendelijk. Maar voor een rustige plek als tussenstop is men misschien geneigd dit even te vergeten.
deze plek mag niet langer als camperplaats gebruikt worden.

parking voor vrachtwagens. geen faciliteiten behalve we wegrestaurant met kleine kaart. vlak langs de snelweg. op zich redelijk stil. wij gebruiken deze plek als noodoplossing omdat er verder kort in de buurt niets beschikbaar is. de foto zegt alles
wat een bijzondere plek. mooie cp met super schone toiletten en douches. ook als je hier niet komt voor het fietsen of hiken is dit een geweldige plek met grandioos uitzicht. de weg naar de cp is wel spannend maar zonder tegenliggers goed te doen. zeer vriendelijke ontvangst en gezellige bar/restaurant met eerlijke prijzen

een geweldige plek waar je gratis kan staan met prachtig uitzicht. de brasserie verzorgd een heerlijke maaltijd en op de fiets ben je zo in het gezellige plaatsje. de doorgang is misschien lastig te zien en een beetje smal maar je wordt direct beloond met het uitzicht. 4 camper plaatsen beschikbaar
lieve mensen, dit is geen camperplaats meer. rij een klein stukje door naar de maasboulevard. daar sta je gratis, rustig en met uitzicht op de Maas. ik moest een ster plaatsen anders kon in mijn review niet plaatsen maar anders had ik ook 0 ingevuld

Sitecode: 19411
voor een camping in Spanje aan zee is dit een geweldige plek. 25 euro inclusief alles vinden wij helemaal niet duur. het personeel is super behulpzaam. wij kwamen laat aan vanwege oponthoud door boeren protesten. de camping was vol maar men deed alle moeite om ons toch een plekje te hebben. deze nacht hoefde wij niet te betalen. na een rustige nacht kregen wij een andere mooie ruime plek. helemaal top

wij staan hier voor het tweede jaar. prijs is inmiddels 23 euro voor camper en 2 personen per nacht. stroom had nu wat problemen maar daar werd aan gewerkt. voor een camping midden in de stad sta je hier prima. en met de fiets rij je makkelijk naar de stadstuin waar je een prachtig uitzicht hebt over de bergen en de zee
prachtige stille plek. wolvenpark is weer geopend. overdag kun je daar gebruik maken van het toilet. genoeg vuilnisbakken bij de centrale parkeerplaats. op de cp moet je wel kijken waar je je camper neerzet. sommige plekken zijn nogal schuin. wij vonden het weer een toplocatie

wat een heerlijke stille plek. water, elektra en zelfs toilet zijn gratis. het kasteel was dicht maar ook van de buitenkant leuk om gezien te hebben. in het gehucht heb je helemaal niets maar als je een rustig plekje zoekt met wijds uitzicht dan sta je hier geweldig. wij vonden het top !

de standplaatsen zijn vrij, dus waar er plek is kun je staan. ondergrond is rotsachtig en doet rommelig aan. sanitair is voldoende en schoon. uitzicht prachtig en je loopt makkelijk naar het dorpje waar je prima een hapje/drankje kunt doen. wij betaalden voor camper 7.5 mtr en 2 pers 36 euro incl. stroom en faciliteiten. heerlijk rustig en zeewater heel helder. wel veel vliegen
wat een prachtige plek en goed onderhouden camping. heerlijk restaurant en vriendelijke mensen. behalve genieten van het prachtige uitzicht kun je niet zo veel. maar zeker de moeite waard om een paar nachtjes door te brengen

wat een prachtige rustige plek met een geweldig uitzicht. gratis ( zonder voorzieningen ) en met prullenbak. Een geweldige tussenstop vanaf de a20 richting Toulouse. Bij ons gaat ie bij de favorieten 👍🏻

geweldige plaats waar je gratis de nacht kunt doorbrengen. restaurantjes zijn aan te bevelen.
rustige cp aan de rand van Chateaubriant. voor €10.00 inclusief 10 amp stroom gelegen naast een prachtig park met verschillende vijvers. Cp bied plaats aan 22 campers. ruim opgezet en keurig onderhouden

camperplaats ligt aan een drukke weg tegenover een bouwplaats. veel geluidsoverlast overdag en in de avond. strand op 1.5 km met veel horeca en winkeltjes maar het meeste was dicht. wij betaalden ruim 20 euro voor 1 overnachting. veel te duur, geen herhaling voor ons
Sitecode: 20979
rustige plek voor overnachting. verder niet veel te doen. maar een maaltijd bij de plaatselijke tabakwinkel is een aanrader. geen menukaart maar eten wat de pot schaft voor een paar centen

heerlijk rustig plekje. ideaal voor als je op doorreis ben richting het zuiden en de tolweg wilt vermijden.

rustige cp langs de doorgaande weg N10 ondanks dat het een drukke weg is, geen overlast van geluid. zicht op een parkje met een waterpartij waar 2 bevers bij hun burcht te zien zijn. bakker is 's morgens vandaag 7.30 al open dus vers brood voor vroege vogels is zo gehaald. aanrader !
Fijne camperplaats met vriendelijke beheerders. schoon en mooi sanitair, ook ingericht voor minder valide in het dorp weinig te beleven. je kunt hooguit een drankje doen maar nergens een hapje eten. beetje jammer
Sitecode: 72040
prachtig uitzicht. veel bezoek van locals die op hun vrije zondag kwamen uitwaaien. ondanks dat een ruime plek voor onze 7.5 camper. gebied nodigt uit om te fietsen of te wandelen. omgeving is echt prachtig. wouw

eenvoudig maar nette plaats. Doorgang niet erg breed maar te doen. sanitair bij de plaats eenvoudig maar schoon. Restaurant was heerlijk. Omgeving nodigd niet uit om te verkennen hoewel er misschien genoeg te ontdekken valt
Fijne rustige plaats om een nacht door te brengen. Op de fiets ( of te voet ) het dorp in, is een uitdaging vanwege de flinke hoogteverschillen. dorpje zelf is prachtig en bied eenvoudige mogelijkheden. wij stonden hier heerlijk

als je aan komt rijden verwacht je niet om op dit plekje terecht te komen. prachtig groen en sfeervol ingericht. een warme ontvangst, ook in het Engels.. Sanitaire ruimtes zijn schoon en netjes. Ruime afgebakende plekken en ondergrond met grind. De vele bomen zullen op een warme zomerdag voor verkoeling zorgen. Nu zijn ze nog kaal en bied de zon voldoende ruimte om de februarimaand op te warmen. heerlijke plaats.
zodra je druke Spaanse kust verlaat en het binnenland op zoekt kom je dit soort plekjes tegen. heerlijk rustig met alles erop en eraan. volop plaats. alles gaat wel in het Spaans maar ook met handen en voeten kom je er wel uit. het restaurant op de camping maakt bekijks sangria. de omgeving is goed te verkennen op de fiets. alles in de buurt. ik zeg ... top

stonden eerst verkeerd bij de camperplaats aan de weg. dat was schrikken wat dat ziet er niet uit. gelukkig goede aanwijzingen gekregen en een stukje doorgereden op een avontuurlijk weggetje. maar dan kom je ook op een idyllische plek. heerlijk rustig en van alle gemakken voorzien. als je eerst reserveert krijg je via een appje alle info. super handig. wij vinden het helemaal top

wat een heerlijke cp. super vriendelijke ontvangst. heerlijke streekproducten. mooie fietsroutes en voldoende te doen in de omgeving. echt een aanrader. gr fam. Temmerman

zeer vriendelijke ontvangst. prachtig uitzicht.