@TenR
mooie camping met prima schoon sanitair. mooie locatie 8 km fietsen naar het centrum vanKopenhagen. kiosk tegenover de camping met broodjes en goede koffie.
sluit me aan bij vorige review. basic camping maar meer hebben we niet nodig. plaatsen ruim genoeg. schoon sanitair alhoewel iets verouderd. geen wc-bril maar wel papier. aardige hulpzame mensen bij receptie. mooie locatie vlakbij strand. ik zag geen verbod voor honden dus... van drukke weg merk je niks van.
Mooie eenvoudige camperplek. Dichtbij het centrum en supermarkt. mooi uitzicht over het water hier staan bankjes waar je prima kunt zitten en de hond kunt uitlaten . Betalen en electriciteit kopen gaat via QR code op de paal bij de plek met creditcard. Toilet en douche bij de haven entree via code die je krijgt zodra je betaald hebt.
mooie rustige svr camping, gras en deels tegels. net en schoon sanitair gebouw zonder muntjes mooie omgeving duin en strand €25 per nacht hond €1 komen zeker nog eens
Nette camping ruime plekken met gras. prima ontvangst. Sanitair gedateerd maar wel schoon. Veel campings direct aan het meer waren vol maar hier voldoende ruimte. €25 voor de plek €5 voor 6A electriciteit en €2 toeristen belasting.
heel mooie en nette cp op het Zeeuwse platteland. vooral nu in de bloesemtijd. Schoon sanitair. Wel jammer dat douche en wc in 1 ruimte zitten. dan is snel alles bezet en niet zo hygienisch
hele nette schone camping. ruime plekken. super sanitair. locatie is top. vlakbij Domburg, strand, bos. Is wel prijzige camping maar dan krijg je ook kinder animatie, indoor zwembad, indoor speeltuin e.d maar als je dat niet nodig hebt...
camping ruim opgezet. niet duur. sanitair druk als camping vol is. is trouwens bijna altijd wel plek. vlakbij strand. zandstrand met veel stenen en zeewier maar wel rustig. snackbar eenvoudig.dorpje in de buurt niet bijzonder.
de locatie is bij het strand dus dat is top. dorpje met gezellig centrum. zou ik wel op de fiets gaan of je moet van lange wandeltocht houden. terrein is basic. sanizuil met betalen voor stroom water. ondergrond is zand/grind.
nette kleine camping. alles goed geregeld. sanitair etc. brood service bestellen bij receptie. Amerikaanse begraafplaats met fiets via weg achter redelijk te bezoeken. voor de rest moet je over hoofdweg is niet ideaal
onderstaande reacties kloppen allemaal. netjes. genoeg plek. vlakbij gezellig centrum etc. top voor overnachting
locatie is top. zijn 13 cp op duin met uitzicht over strand. veel vaste staanplaatsen. was heel warm en zonnig weer dus 4 nachten gebleven. sanitair inderdaad wat middelmatig maar te doen. dorpje vlakbij over strand eenvoudig bereikbaar. nette supermarkt. leuke restaurants. leuke fietsroutes in de buurt. plaatsje cabourg ook gezellig.
mooie nette camping. hele ruime plaatsen (kunnen wel 2 campers staan). sanitair vrij simpel maar wel heel schoon ! klein strandplaatsje met paar restaurants. kiezelstrand. inderdaad leuk achterland om te fietsen
mooie cp om de stad te bezoeken. niet om te overnachten. wij zijn weer doorgereden €5,00/overdag. stroom 20 plekken.van de 40. van 10-16 uur genoeg plek
mooie locatie op top van klif.. eigenlijk alleen parkeerplaats.goedkoop €7,00/dag.2e cp geasfalteerd en wat netter. daar ook elektra en water maar dan wel alleen bij sanizuil en dan ook nog betalen loopt avonds aardig vol. Le Treport is een leuk plaatsje met veel restaurants.eenvoudig te bereiken met gondels of trap vlakbij cp
Prima camperplek. Stonden aan de doorgaande vaart. Mooie plek met de vele boten die voorbij varen. Toiletgebouw vanwege Corona gesloten. Aardig personeel. Goed restaurant bij de haven. Konden zonder extra kosten langer blijven staan omdat de plek nog vrij was. Goede bakker in het dorp. Komen graag nog eens.