@Tender71
- 2008
- Elnagh Altro Altro
- Integraal
Ik ben al twee keer op deze rustplaats geweest. De eerste keer was in 2021 en de tweede keer in 2023. Beide keren waren Sergio en zijn familie geweldig. Fantastische plek. De zee is slechts 50 meter verderop. De service is uitstekend. Wat kun je je nog meer wensen van een rustplaats? Ga zo door!
alsof je thuis bent in het FKK-gebied. gratis warm water, schone badkamers, vriendelijk en attent personeel, verwarmd zwembad…. aanbevolen maand
de camping zou ook niet slecht zijn, jammer van de harde muziek van 20 tot 02. Ook komen en gaan auto's op elk moment. Zo jammer. Kleine tip van degenen die met muziek werken: mensen willen kletsen tijdens het avondeten, slapen, rusten…. misschien zou het niet slecht zijn om de volumes te verlagen.
bovenkant. we moesten 3 dagen blijven, we bleven een week. Goed, aardig, zorgzaam, topschoonmaak. We zullen zeker terugkeren in de toekomst. Bedankt voor alles. Geadviseerd
niet erg grote maar comfortabele plaatsen. vlakbij snelweg maar rustig. Zeer goed huisgemaakt restaurant voor een goede prijs. aardig personeel. € 15 per nacht met 220v. AANBEVOLEN
comfortabele staanplaatsen met 220v aansluiting en water. goed restaurant (hoewel de keuken gesloten was, maakten ze a la carte eten voor ons). Schone toiletten en douches. prijs 28 € 2 personen en 3 honden. aanbevolen