@Tenorblower
Muzikale ex manager zorg
- 2019
heerlijke camperplek. Prachtig uitzicht op de dokkumer Ee. De bootjes komen vlak voorbij. Ze verkopen ook heerlijk Jam en gerookte vis. Echt een aanrader. Alles wordt hier nog in goed vertrouwen geregeld. heerlijk ouderwets, maar geweldig. voorzieningen zijn ook netjes en goede kwaliteit. wij komen terug als we in de buurt zijn.
heerlijke camperplek. lekker rustig. vriendelijke beheerders. zeer schone toiletten en douches. Ze zijn pas 2 jaar bezig en beetje bij beetje aan het verbeteren. maar het is al erg goed. Als we weer in de buurt zijn komen we terug.
leuke camperplaats midden in calpe op loopafstand van alle belangrijke dingen supermarkt strand oude stad. heel netjes douches en toiletten. we hadden de kleinste plekken , maar deze hebben een heel redelijk formaat
geweldige campingplaats. een van de betere waar wij hebben gestaan. vriendelijke receptie goede nette voorzieningen, douche 5 minuten voor 1 euro. keurig schone douche
mooiste camping die wij bezochten in Noorwegen. maar ook de duurste. gloednieuwe douche, wc, wastafel cabines. ze zijn nu wel er een extra terras aan het maken . daar heb je soms wat geluid van . verder niets dan lof. alles inbegrepen voor 450 Nok
geen voorzieningen, maar een prima plek om een paar nachten te staan . Grind en zand en ongeveer 1 km vanaf de roltrap naar de oude stad. Overdag druk met verkeer . ‘s nachts geen last van gehad
door toeval hier terecht gekomen. vrij kleine plekjes, maar wij vonden de sfeer geweldig. la Herradura ook erg leuk badplaatsje. van hieruit met de bus naar Nerja. alle voorzieningen aanwezig , maar wel op zijn Spaans
prima plekje, 4 dagen gestaan. zorg er wel voor niet door de stad te rijden. geen voorzieningen en stijl naar beneden naar de stad , die leuk is. el rocal vlak bij Camperplaats is niet vlak
Erg vriendelijk beheerders. spreken alleen Spaans en gebruiken vertaal app . Het is een mooie kleine camperplaats 1 wc 1 douche voor ongeveer 12 plaatsen. zwembad aan wezig. er werd zelfs een gasfles voor me gehaald toen hij op was , geweldig je staat vlakke plaatsen. Op de fiets naar Lorca ongeveer 7 km
prachtige plek op een ouderwets rustige plek. geweldige locatie. restaurant in de buurt niet neer open op 12 september s avonds.
geweldige plek tussen de wijnranken en heerlijk rustig slapen met een prachtig uitzicht op de omliggende bergen. een avondje wijnproeven was een uitdaging voor mijn kennis van het frans. maar genoeg lekkere wijn
prachtige camperplaats. netjes schoon. vriendelijke beheerder. de eerste nacht prima geslapen . de tweede nacht werkte defensie niet mee. een nachtoefening op het kanaal met veel lawaai. kan de camperplaats niets aan doen Daarom toch 5 sterren 🌟
prima plek op loopafstand van spakenburg en vlak bij de ijsselmeervogels. veel te zien en bedrijvigheid alom. Maar s nachts rustig Prima voorzieningen. plekje is inderdaad wat krap voor een adria matrix . maar op advies van de zeer vriendelijke havenmeester op het verharde plekje gestaan . zeer welkom bij al die regen .
leuke locatie. nette camperplaats . Door kunststof honingraat in het gras ,ondanks regen ,geen problemen. De twee toiletten zijn gecombineerd met douche. geen last van weg gehad.
drie dagen gestaan. Prima plek Absoluut geen last gehad van de windmolen . Het is een beetje oneffen , maar met de camper echt geen probleem. Heerlijk ongedwongen netjes. Uitermate vriendelijke en behulpzame . wat ons betreft zeker een aanrader. gastvrouw
leuke vriendelijke ontvangst. Schoon toiletblok. mooie camperplaatsen. Dicht bij bourtange
we hebben hier gestaan met het camperdiner van 8 mei. in een woord geweldig. De sfeer , omgeving gastvrijheid en de voorzieningen allemaal Top. wij komen terug . Alleen jammer 😅dat alle camperdiners voor de volgende keren al gereserveerd waren
toplocatie, ruime plekken . nette voorzieningen. s nachts rustig restaurant in de buurt. en als toetje een prachtig uitzicht. wij komen terug
Sitecode: 92052
geweldige camperplaats. nuet goedkoop , maar de prijs meer dan waard. zeer volledige camperplaats. netjes schoon . Veel teer, maar daardoor zeer toegankelijk. mooie omgeving om tw wandelen en / of te fietsen . erg luxe toilet en douche voorzieningen. wij komen terug. o ha lekker eten bezorgd door ‘ t witte hoes
Sitecode: 91994
prima camperplaats, lekker gestaan dit weekend. pal naast ander kampeerterrein. mooie verharde ruime plaatsen . net toilet en tijdloze douche
prima camperplaats. vriendelijke behulpzame beheerder. Zelfs een vlonder voor de deur van de camper werd gelegd. Plekken zijn ruim. Erg mooie douches en toiletten . En vergeet de pizza op zaterdagavond niet te nemen . zeer goede kwaliteit. prachtige fiets en wandel omgeving . Wij komen zeker terug.
Leuke plek Op loopafstand van Ribe. Vooral leuke plek voor Vissers. Daarom rondom vijvers druk. voorzieningen netjes
Mooie camperplaats bij haventje . Goed restaurant in de buurt. Stil schoon en mooie omgeving Verhard terrein . schone douche . geen grijswater afvoer kunnen vinden
prachtige plek.Ivm corona toilet gesloten. Uitzicht prachtig , veel te zien. Mooie pmgeving om te wandelen , zwemmen , vissen. De beste hotdog tent van Denemarken op 20 minuten lopen, een aanrader
Eesrte nacten in Denemarken hier.Superplek . Ficht bij de stad .Alle voorzieningen aanwezig en netjes. Vriendelijke havenmeester. Gijn uitzicht als je goed staat
Superplek met toiletten . Op sommige dagen rumoerig , omdat hier gefeest en gebarbecued wordt. Prachtig wandelen in de buurt en veilig overnachten
Fijne Camperplaats dicht bij de stad. Verharde parkeerplek met een aantal camperplaatsen. alle voorzieningen aanwezig . De familie douche gebruikt. Erg schoon. Aan de haven , dus veel wind
prima plek. Water en grijs water Betaald stroom , die niet werkte toen wij er waren. Een paar verharde plaatsen de rest op gras. Rustig s nachts
leuke gratis plaats. uitzicht op de brugge. en ol de industriehaven . snachts nogal licht . Verl vussers in de buurt. Goedkope eettentjes en ijstent in. de buurt. Verder geen voorzieningen
geweldige ontvangst . Zeer vriendelijk. Mooie plaatsen . wel op gras , maar geen probleem om weg te komen ondanks regen . goede mogelijkheid voor het toilet en afval. Een leuke geste, we vonden s morgens twee eitjes voor de camper . 16 euro voor alles. Prima . in de buurt komen wij terug
prima rustige camping inclusief stroom 220 kronen. zeer schoon en rustig. vriendelijke campingbeheerder adres klopt niet . moet zijn marina alle 2
Een geweldige camperplaats, ruime plek. Vriendelijke beheerder. Een aanrader is zuurvlees met patat, op zaterdag verkrijgbaar. Alleen dat is al een reden om terug te komen. Het is er schoon , plaatsen mooi waterpas. Camper water en chemusch toilet netjes. Goed hut met regionale ingo. Op korte afstand van bas en water prima locatie voor wandelen en fietsen. Wij komen terug
Mooie plek , veel te zien . Nette camperplaats. Broodjes op bestelling . Plekken zijn netjes . Voorzieningen ook. Door Corona natuurlijk geen toilet kunnen beoordelen . Prachtige wandeling en fiets omgeving. Pontje vaart weer.
Geweldige camperplaats. Aardige gastvrije en vriendelijke beheerder. Alles netjes voor elkaar . Voor de beheerder is te hopen dat het een beetje vochtig blijft zodat het gras gaat of blijft groeien . Maar ideaal. Netjes nieuwe goede vuilwater en chemisch toilet stortplaats. Zwemvijver en super goede wifi. En natuurlijk zeer leuke omgeving waar beel natuur en cultuur is te zien . Wij komen terug
Wat ons betreft de mooiste camperplek tot nu toe. Vriendelijke ontvangst en beheerders. Zeer schone en mooie camperplaatsen. Jeu de boules baan en enige speeltoestellen aanwezig. Geen sanitair natuurlijk in corona tijden. Maar daarom korting op de prijs. Voor dit geld ongeevenaard, denk ik. Omgeving medemblik en schagen leuke plaatsjes.
Aardige ontvangst. Het is een beetje verouderd, maar dat weegt op tegen de gastvrijheid en rust. We kregen een welkomstpakket omdat het sanitair niet gebruikt kan worden . Met daarin een mok en allerlei folders van bezienswaardigheden uit de omgeving. Franeker op loop en fietsafstand erg leuk. Wat ons betreft een aanrader. Staanplaatsen netjes gemaaid. Electrisch met gewone geaarde stekker.
Mooie camperplaats. Vriendelijke beheerders. Zijn eigenlijk natuurgenezers. En doen dit er bij .vriendelijk vader maakte ons wegwijs. Rustig veldje en een veldje met speelplaats. Iets drukker,maar zeker ook prima,. Netjes onderhouden
Mooie plek, erg schoon en modern toilet en douches. Verharde camperplek. Wel iets aflopend. Mogelijkheid voor water , vuil water en electriciteit. Ruime plek . Maar wij stonden alleen , dus dat is moeilijk te beoordelen.
Mooie uitvalsbasis voor bezoek aan Saumur. Plekken zijn mooi. Er was maar 1 beschikbare wc die niet op slot kon . Water niet beschikbaar bij wasbekkens. Sanitair doet geen recht aan de verder mooie plek.
Prachtige plek . Maar om 15.15 al vol . netjes schoon en vlak bij dorp. Geweldige mogelijkheid voor gratis verblijf. Wij konden toch staan omdat iemand aangaf om 16.30 te vertrekken.
Mooie camping . Alleen erg glad bij regen door het gras . Geen verharde plaatsen . Wij kwamen vast te staan en moesten worden losgetrokken met een shovel. Dus niet op de berg af plekken gaan staan bij nat weer. Nette toiletten en douche. Campingwinkel pok mu open alleen beperkte tijden per dag
Plek is mooi, redelijke prijs. Maar toilet is schandalig. 1beschikbaar en kon niet op slot. Er stonden vaste klanten en 3 lisee camperaars op onze verblijfsdatum
Sitecode: 21973
Leuke plek .aardige wijnboer. Wel 's avonds even de “cave “bekijken . Het verdienmodel is dat je wijn koopt. Die volgens ons van prima kwaliteit is. Dus we hebben een paar flessen gekocht. Alle voorzieningen zijn mogelijk, behalve douchen. We hebben niet gevraagd om chemisch toilet te reinigen en douchen kun je ook niet. Het is wel wat rommelig, maar dat heeft zijn charme.