@Teppe02
prima camping met alles erop en aan. Wat we wel minder vonden was dat velen hun hond gewoon op de camping lieten zeiken en schijten, zelfs op de grasstukken waar caravans staan. Sommigen zijn nog te lui om met hun hond buiten de camping te gaan😖 Ik heb er enkele op aangesproken en dan staan ze je te bekijken alsof dit allemaal nog normaal is. Bah, stelletje viezerikken. Hier lopen kindjes op het gras…
Rustig en leuke eigenaars. Eén nadeel, de loslopende honden, zij schijten en zeiken waar ze maar willen op het terrein en dat is niet echt netjes. Goed uitkijken waar je loopt als je naar de overzijde aan de wilgen een kijkje wil nemen.😉
Voor rust moet je hier zijn. kleine camping, mooie plaatsen en de eigenaresse doet bijna alles in haar eentje en verdient alle respect. Sanitair is zeer netjes. Er is niets te doen voor kinderen. Vele fietsmogelijkheden. Een toppertje 👍
Alles ok hoor alleen betalen om te douchen(1€) is echt niet meer van deze tijd, zeker niet gezien de voldoende hoge prijzen voor de staanplaatsen
best wel een mooie camping met goede faciliteiten. Bij het oprijden merk je in het voorste gedeelte dat er nogal wat “vaste bewoners” staan. Enkele tonen zeer weinig respect tegenover andere campinggasten door lawaai te maken tot 2u30 in de nacht. Radio’s luid te zetten tot laat in de avond. We hebben deze mensen er vriendelijk op aangesproken, zonder resultaat. Jammer eigenlijk want anders best wel ok. Voor ons niet meer voor herhaling vatbaar.
je bent in Frankrijk dus spreken ze hier de franse taal😏 en het helpt ook als je de berichten die ter plaatse uithangen kan lezen. Effe bellen en de vriendelijke dame helpt je zo weer verder…….in het frans😁 Anders beter in Nederland blijven
Olav en Clara zijn 2 zeer aangename en lieve mensen. Toen we aankwamen bleken er enkele laaghangende takken in de weg te hangen op de plaats waar we zouden staan en die werden door Olav onmiddelijk vakkundig ingekort, als dat geen service is. Zo is Clara altijd in voor een praatje en om tips te geven. Ook mooie wandel en fietsroutes in de onmiddelijke omgeving. Wij hebben er weer een leuk plaatsje bij👍
Bedankt Temse voor deze mooie plaats. Let op voor “stroomdieven” en zorg dat je code van je ticket nooit zichtbaar is, gewiekste “collega’s” maken hiervan gebruik. Ook opgelet in het gras, menig hondenbezitter laat zijn/haar hond(en) hier de behoeften doen. Vooral zo blijven verder doen en het zal snel gedaan zijn met zulke mooie plaatsen. Eigen schuld……….
zoals beide revieuws hieronder vermelden, volle pot betalen maar zelfs geen water beschikbaar😞 Wat een ellende voor zo een stad, ze moesten zich schamen…
Vies, vuil, rommel het lijkt de familie Flodder wel, wat een bende. Jammer want het zou best een leuke plaats kunnen zijn. Er stond zelfs een in slechte staat verkerende RMB camper waar al lange tijd niet meer naar is omgekeken.De fotos hier zijn waarschijnlijk van een ruime tijd geleden
een stuk gras met hier en daar verhard, niks speciaals. Let op als het gras gemaaid wordt, de onvriendelijke meneer op de grasmaaier rijdt gewoon zonder blozen over je stroomkabel, stuk of niet het zal hem worst wezen. Zoek dan een andere job als je te lui bent om van je zitmaaier te komen… De verzorging van afvalwater en toilet stamt nog uit de middeleeuwen, niet meer van deze tijd. Ook je toiletbak kan je niet naspoelen. Gelukkig is de prijs ok
Let op, ligt net naast een school. Geen rust tijdens de weekdagen.
de nieuwe plaatsen zijn mooi en ruim en met voldoende tussenafstand, beter dan de kleine plaatsen vooraan. Echter de opvangbak van het chemisch toilet is een vuile en vieze aangelegenheid. Kan ook niet anders door het petieterige waterstraaltje dat uit de drukkraan komt
vriendelijke mensen, erg rustig, mooie plaats en vooral heel lekkere gerechten. Top👍
dit is een parking voor mensen die het zwembad bezoeken. hier mag je dus ook niet overnachten.
Let op bij de foto’s, die zijn niet allemaal van de camperplaats maar ook van de camping. Diegene met gras zijn op de camping, op de camperplaats enkel asfalt. Er staat vermeld tot camperlengtes van 9m, wij stonden er met onze 8,50m en aan de rechtse kant hadden we geen overschot, links zou nog net kunnen. Zeer trage wifi, vuilbakken waren overvol. Je staat ook zeer dicht bij de drukke doorgangsweg. Als je meer rust wil sta je beter op de camping
Niet geschikt voor campers van 10m of meer. De plaatsen opzich zijn echter ruim genoeg maar als je er achterwaarts oprijd(op de plaatsen voorbij het gebouw kan je niet anders) dien je aan de voorwielen vrij hoge wielblokken te gebruiken als je waterpas wil staan(wie heeft dit nu in godsnaam zo aangelegd, het had toch zo eenvoudig kunnen zijn) Verder wel ok. Wel jammer van het opgelegde aankomst-en vertrekuur zeker wanneer je nog werkt.
Mooie plaatsen. Wanneer je niet alle faciliteiten kan gebruiken wegens covid, zou de prijs ook mogen worden aangepast. Je mag ook pas toekomen vanaf 11u en je moet op de dag van vertrek voor 11u de plaats verlaten, echter wij werken tot 16u en konden daardoor pas om 18u toekomen, dit kost ons 2x7u waarvoor we wel betaald hebben, dus geen fair betaalsysteem...beter zou zijn een 24u systeem
Uitstekend, zeer vriendelijke en hulpvaardige eigenaars. Als er nu eens meer van deze plaatsen bestonden zouden we nooit hoeven klagen😁 Gewoon een toppertje👍
Best een leuke camping ondanks de coronamaatregelen. Wij hebben er dit weekend doorgebracht. Ik wil wel de eigenaar als tip nog meegeven, het snoeien van de heg met een motorzaag doe je beter niet in augustus wanneer de camping volzet is of gebruik anders een electrische snoeimachine. Zaterdag een ganse namiddag herrie en daar komem we niet voor tot bij jullie wanneer we op zoek zijn naar rust...
Vorig jaar waren wij hier op deze camping en dat beviel ons goed. Met veel zin wilden we graag dit jaar opnieuw naar deze camping voor een weekje, MAAR....nu blijkt onze camper plots te zwaar, er worden geen campers van +3,5t meer toegelaten🤷. We merkten de eigenaar op dat we vorig jaar wel welkom waren met dezelfde camper maar hierop kregen we een nogal norse opmerking. Jammer, mijden dus👎
Plaats ok, sanitair dik voor mekaar👍 Prijs te hoog, misschien beter om de stroomsterkte terug te brengen naar 6amp, dan zou ook de prijs/overnachting naar beneden kunnen. Wij hebben geen 16amp nodig.
20 of 44 uur...begrijpen wie begrijpen kan. Wie heeft dit ooit bedacht. Blijkbaar is het toch echt moeilijk om een simpel 24u systeem te hanteren. Jammer toch
Eigenaars stap nu toch eens eindelijk af van die opgelegde uren. Wij rijden met een CAMPER en niet met een caravan, wat is er nu toch zo moeilijk aan een ticketje van 24u bij aankomst? Wij bepalen graag zelf wanneer we willen toekomen en vertrekken. Typisch de camping-mentaliteit en of dat ooit in Belgie nog zal veranderen...is maar de vraag🤷♀️
Ze willen het maar NIET leren aan onze kust. Wij rijden met een CAMPER, niet met een caravan. Wij willen toekomen wanneer het ONS uitkomt en betalen voor een ticket van 24u !!!! Stop nu toch eens eindelijk met toekomen vanaf dat uur en vertrekken voor dat uur. Het bewijs van de kortzichtigheid van de uitbaters van deze camperplaatsen is ronduit niet meer van deze tijd. Super triestig
Wie deze plaats meer dan hooguit een vijf geeft is volgens mij nog nooit op een deftige cp geweest. Dit is niet alleen levensgevaarlijk wanneer er ooit een brand uitbreekt maar is ook veeeeel te duur voor wat er wordt aangeboden. Wanneer komt de brandweer hier een keer controle uitvoeren? Mhr de burgemeester, u moest u schamen voor dit gedrocht, maar he...gelukkig heeft u wel nog een mooie stad.
Tijdig toekomen is de boodschap. Prachtige plaats, jammer dat zo weinig mensen kunnen lezen...er staat duidelijk aangegeven voor welke lengte van camper de desbetreffende plaatsen zijn voorzien, en toch zie je der met hun minicamper op de plaatsen staan welke voorzien zijn voor de grote campers. Gelukkig wordt je door de eigenaar verplicht om een andere plaats te zoeken.
Plaatsen redelijk tot goed. Voorzieningen ok. Overdag veel lawaai van naastgelegen weg, s’avonds en s’nachts rustiger. Toen wij er waren werkte de watertoevoer niet. Je staat op grind met naast jou gras.
Plaats is redelijk ok. Voorzieningen zeer goed. Stadje op zich is ok. Veel lawaai overdag van de nabij gelegen straat en ook van de naastgelegen car-wash. Tijdig aankomen is een must, zorg dat je er voor de middag bent.
Plaatsen zijn niet afgebakend en daardoor soms een chaos, iedereen plaatst de camper waar hij zin heeft. Geen controle door eigenaar. Ook duur voor het gebodene. Wel goed gelegen voor bezoek aan stad en museum. Cesna luchthaven = geen probleem voor de nachtrust. Speyer heeft een mooie binnenstad.
Plaatsen zijn prima, echter iedereen met een caravan of tent rijdt er met zijn wagen over het terrein en vaak nog aan een pittige snelheid. Hierdoor is het voor de andere gebruikers door de uitlaatgassen niet zo prettig en het is dan ook niet zo veilig voor kleine kinderen. Ook het sanitair is ok.
Nette plaats. Toch jammer dat ondanks het goedkope tarief er nog steeds mensen zijn die om 22u toekomen, electriciteit gebruiken en om 6u weer vertrekken zonder te betalen.Zij verkloten het voor iedereen, jammer...
Mooie plaats maar het kan nog beter, er mag nu werk gemaakt worden van het sanitair, de wifi, het vuilnis. Misschien nog als extra tip voor de eigenaar, laat het personeel dat de toiletten poetst dit iedere dag op hetzelfde uur uitvoeren. Zo weet iedere klant wanneer er wordt gepoetst en hoef je met je volle toiletpot niet ongeledigd terug naar je stekkie
Ontvangst was prima, sympathieke man. Het helpt natuurlijk als je een mondje Frans spreekt. Plaatsen in diverse soorten en maten, weinig - , veel of geen schaduw, zelf uit te kiezen. Sanitair is oud maar wel netjes en de prijs pet dag valt mee. Campers + 9m wordt moeilijk. Afvalwater lozen bijna onmogelijk, beter met emmer. Wifi enkel aan receptie.Een nadeel, de ganse nacht blaffende honden in de
Mooie plaats. Toch enkele overwegingen. het cleaning station staat voor grote of lange campers op een erg ongelukkige plaats. Innemen van vers water duurt ook een eeuwigheid, wat een zwak straaltje water. Men adverteert met wifi maar die hebben we echter niet gevonden. Of dit nu een verbetering is tegenover vroeger is nog maar de vraag.
Zeer rustig gelegen. Ferdi en Mireille zijn zeer vriendelijke mensen en zullen je steeds helpen wanneer dat nodig blijkt. Enkel jammer dat er geen wifi beschikbaar is over gans het terrein maar enkel aan het koffiezaaltje. Desnoods tegen meerprijs? Alles is hier verder mooi voor mekaar.
Gewone, normale camperplaatsen. Het weekend dat wij er waren was er geen wifi. Toiletten en douches proper. Landwinkel is prima voor mekaar. Enig nadeel is het lawaai van de snel-en nabijgelegen wegen. Zeer vriendelijk onthaal.
Nette en vrij grote plaatsen. Mooi onderhouden grasperk. Ontvangst kan wel vriendelijker. Sanitair netjes, wel erg weinig toiletten indien camping volzet is. Wifi niet al te sterk. Goede prijs/kwaliteit verhiuding.