@Teron
- 2002
We zijn hier terechtgekomen omdat er geen plaatsen meer beschikbaar waren op de naastgelegen camping. Maar we hebben er geen spijt van gehad. Redelijke prijs, €23 voor twee personen + hond. Douche en elektriciteit zijn extra, maar ook redelijk. Alles was superschoon. Het leek meer op een kampeerplaats dan op een parkeerplaats. Kamperen is toegestaan (behalve in de voortent). Eén punt afgetrokken voor slechts één wastafel, en daar was alleen koud water.
Recent aangelegde camping met uitstekend sanitair, ruime, vlakke plaatsen op een rustige, groene locatie, en water en elektriciteit. Vlotte en vriendelijke service. € 41 voor een camper, 2 personen, 1 hond en elektriciteit. Niet de goedkoopste plek, maar de prijs waard.
Voor ons is dit een 5-sterrencamping. Prachtig gelegen aan een meertje. Pure rust en ontspanning. De faciliteiten zijn eenvoudig en schoon. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dank aan Anette voor haar vriendelijkheid en aandacht!
Alles is hier perfect. Grote, vlakke staanplaatsen op gras (sommige in de schaduw). Uitstekende, superschone douches en toiletten. Uiterst vriendelijke en behulpzame beheerders. Zeer redelijke prijzen. Dit is een van onze top 3 van mooiste en beste campings die we de afgelopen 20 jaar hebben bezocht.
20 minuten lopen naar de oude stad, de ruimte is ruim en alles is aanwezig. Schoon sanitair.
Hartelijk dank aan de gemeenschap voor deze fantastische parkeerplaats. Rustig, veel groen, alles wat je als kampeerder nodig hebt. Op dure campings hebben we het slechter gedaan!
Enorme parkeerplaats met camera's, geen service, maar slechts 3 minuten. lopen naar het centrum. € 21,- voor 24 uur met een grote camper. Dat vinden wij eerlijk.