@Terrabel
- 1986
Sitecode: 197534
We hebben hier een paar dagen gestaan terwijl het lekker weer was en we volop hebben kunnen genieten van de zon en de rust. Een mountainbike route in de omgeving gedaan en wandelroute de andere kant op. In het centrum zit een klein levensmiddelen winkel en daar kun je in de ochtend vers brood en broodjes halen als ze open zijn. Van de tuinman kregen we te horen dat het water op het kerkhof ook leidingwater is. Mooie plek.

LET OP! Vanaf 13 augustus 2024 geen parkeren meer mogelijk vanwege bouwplaats die er gemaakt gaat worden. Waarschijnlijk voor wederopbouw brug wat tot medio 2025 gaat duren. Wel een mooie plaats. Stroom, water en afvoer toilet mogelijk en met slang ook grijs water. Veel vissers, mooi water speelplaats, kano aanlegsteiger in de buurt. Geluid inderdaad maar geen bezwaar voor ons.
Voor ons een leuke rustige plaats langs de rivier. Waar je ook in kunt lopen om een beetje af te koelen. Veel steentjes en dammen dus leuk om te spelen met kinderen als het lekker weer is. De Aldi, de burcht en een goed döner zaak op loopafstand allemaal. Daarnaast kun je de bossen in schieten om langere wandelingen te maken. De losplaats is afgesloten met een rol deurtje en kost je een euro om voor 6,5 minuut open te gaan, maar het functioneert.

Het is inderdaad druk, veel verkeer wat op en neer rijd, veel wandelaars, fietsers en groot aantal leveranciers, bouwvakkers etc. In de avond wordt het echt wel rustiger, er zijn diverse winkels op loopafstand, het mijn museum, de duiktank met vissen, de atb route op de berg, een (gratis) speelterrein voor kinderen op de berg, een paar horeca gelegenheden, interessante oude bouwwerken die hersteld worden en het is gratis. We stonden er 2 dagen.

We hadden onze hoogste blokken wel nodig maar dat is inmiddels wel bekend over dit terrein. Goed verlicht ook in de avond en overdag heerlijk in de zon maar ook flinke wind. Leuk speeltuintje, wandelingen en supermarkt op 5 km afstand ipv 8. We stonden er met tweeën.
We hebben hier een aantal nachten en dagen gestaan en het was zeer rustig, meestal 3 of 4 campers. afgelopen nacht 7 en dan is er nog veel plaats over. Niemand gaat bij de manege staan omdat je daar toch iets minder mooi staat. Voor de loosput moet je wel goed kunnen mikken want de opening is niet heel groot. Het is niet te druk met sporters volgens ons en we hebben lekker gewandeld in de omgeving. Aardig grote supermarkt en ook pizza afgehaald.
De gravel ondergrond is vol met kuilen en niet horizontaal. Je staat in het najaar in de schaduw van de bomen terwijl aan de andere kant van het kanaal het zonnetje heerlijk schijnt. In de avond is er aan 1 lamp niet voldoende licht over het hele terrein en je hoort de weg over de brug goed. Verder een gratis plaats met weinig meer dan een prullenbak en dat is juist waar wij blij van worden. Mooi wandelgebied met uitkijk toren en oa ATB routes.

We zijn zelf voorziend dus voor ons was dit een heerlijk rustige locatie. Door de week komt een bedrijf af en toe stenen scheppen, er wordt wat geoefend met leswagens voor inparkeren etc maar voor de rest een rustige plek, mooi wandelen, lekkere restaurantjes in de buurt en een prullenbak, voor ons voldoende dus. 's Nachts geen verlichting en niet duidelijk aangegeven waar je moet parkeren. Politie 1 keer gezien en die vonden het goed.

We hebben al vooraf gebeld met het vermelde tel nummer en er werd ons (alleen Franse taal) een (andere) code gegeven. Later op de avond gearriveerd en de code werkte. Heel makkelijk zo. En 15 afgebakende plaatsen die heel ruim zijn. Overdag de Outlet bezocht en in de avond weer door naar een plek bij het meer. Voor ons prima zo.
De grote parkeerplaats voor de zandweg begint naar de vorige CP kan ook gebruikt worden om te overnachten 'op zijn Spaans'. Bij navraag aan de lokale politie die aan het controleren was werd letterlijk de schouder opgehaald bij de vraag of je er mag overnachten op de parkeerplaats. En daarbij werd gezegd dat uiteraard mag als je maar niet buiten kookt etc. dus dat hebben we gedaan en stonden er helemaal alleen in de nacht. Heerlijk zandstrand.
Een gratis CP met picknick tafels, afvalbakken, wcs en een heleboel krekels. Goed voor een overnachting. We hebben geen last gehad van de weg maar die is wel aanwezig.

we hebben hier 1 avond heerlijk gestaan. Redelijk vaak nog campers voorbij gekomen toen het al vol was maar wij konden mooi op de enkele lange plek staan die er is. Bij de andere vakken kun je de camper wel over laten steken. Rustig stuk van de Moezel erlangs en de drukte op de weg viel ons mee. Nu wel aan overkant vroeg in de ochtend werkzaamheden aan een openbaar speelterrein wat ook schitterend opgeknapt wordt. Voor ons een hele goeie plek.
Vannacht hier gestaan met twee campers, ruimte genoeg dus. Geen overlast en geen slagboom. We hebben er heerlijk gestaan. Wel schuine plaatsen dus de blokken eronder plaatsen is wel nodig.
Zoals de meeste reviewers bevalt deze plek ons zeer goed. We komen hier wel vaker en niet zonder reden dus. De natuur, stilte, het kleinschalige en ook de historie. We hadden ook nog het geluk van een heerlijk zonnetje. Lekker buiten de camper genieten van de loslopende koeien, paarden en alle watervogels. Vanochtend controle van de politie, maar ondanks 3 'fout' geparkeerde campers reden ze alleen een rondje zonder ergens te stoppen.
Sitecode: 52098
We stonden hier een paar dagen helemaal als enige camper en misschien ook wel omdat het restaurant nu dicht is vanwege corona regelgeving. Heerlijk gewandeld met de honden. Mooie vennen, heide en bossen. Lekker genoten zelfs met de regen van afgelopen dagen. De prullenbak is bijna vol maar voor ons was dat geen probleem. Geen ervaring van het restaurant dus maar we stonden er heerlijk.
We staan hier vandaag met 7 campers dus ruimte genoeg. met de honden wandel je zo langs het spoor en over de braak gelegen terreinen. Het centrum idd dichtbij en overlast van de treinen of de bouwwerken hebben wij zo niet ervaren. Als het drukker is zal het anders aanvoelen maar voor ons goed om hier te staan voor een paar dagen.
We hebben hier twee nachten gestaan en inderdaad kregen we de derde dag bezoek van een boswachter. Het was al wel na 7 uur smorgens dus we kregen geen bekeuring voor het staan maar wel een duidelijke waarschuwing dat er NIET overnacht mocht worden. Boete 35 €. We stonden met onze neus over de paaltjes die er staan omdat er 1 uit gehaald was en we dan minder ruimte in namen. Maar we moesten naar achter en het paaltje werd terug gezet. Let op dus.
Tijdens de twee overnachtingen die we hier stonden was het wel degelijk druk. de eerste nacht 7 en tweede nacht 8 campers. Maar een leuke plaats en op zich is er ruimte genoeg op de parkeerplaats, alleen niet op de grote gemaakte camperplaatsen. De meer dan honderd zwanen zijn een mooi gezicht, het center parcs wat er naast ligt is nu rustig, de fietspad langs de CP wordt veelvuldig gebruikt. Genoeg (gescheiden) afvalbakken en ja heel veel stilte
Het was erg druk maar aan de achterkant konden we er nog net bij. Daar komt regelmatig een politie wagen langs gereden maar je mag er wel staan zolang die er langs kan. ook tegen de zijkant van het gebouw staan er ooit campers volgens een mede camperaar. Lekker aan de Maas inderdaad. Met honden ook goed om te wandelen langs de fabriek af. Gezellige drukte maar rustig gedurende de nacht.

Inderdaad een nieuwe plek, als je de weg af draait niet links naar de oude plek bij het voetbalveld maar rechts achter een aantal grote gaas blokken met stenen. Alles aanwezig en alles gratis. Op de watertoren een klimmuur van ong. 2 meter hoog, veel workout apperatuur incl boksbal ook. Mooi uitzicht op kasteeltje. Wandelen in de bossen waar ook 3 mountainbike routes zijn. En 3 bakkertjes op loopafstand, we hebben genoten. Bedankt gemeente.
Toen we aankwamen was het vol maar in de loop van de avond kwam er een plaatsje vrij. Inmiddels hebben we bijna onze max 48 uur staan opgebruikt en we vinden het een fantastische plek. Mede door het geweldige weer, het mooie uitzicht, de gemoedelijkheid en het lekkere zwemwater. Deze dagen waren diverse andere plaatsen ook gebruikt om te overnachten door vissers, camperbusjes en kleine groepjes jongeren. Fijn dat dit kan. Bedankt gemeente.

Leuke camping met vriendelijke eigenaren. Ze spreken naast Frans ook Engels. De toilet gebouwen zijn een beetje ouderwets maar worden 5 keer per dag schoon gemaakt. Van camping uit kun je kano arrangement regelen. Gratis midgetgolf, spring kussen, tafeltennis etc. Net zwembad en naar horen zeggen goed restaurant. Grote plaatsen. We hebben er 2 nachten gestaan en de prijs is absoluut laag in vergelijking met andere campings in de buurt.

Dit is echt zo'n plek waar je gewoon blijft hangen als je er eenmaal bent. De toegangsweg is smal en er kunnen twee campers elkaar passeren maar alleen als beiden goed aan de kant gaan. Er was veel bewaking omdat president Macron op het kasteel logeerde toen wij er waren. Continue minstens 15 politie mensen die staan bij de ingang en patrouilleren overal. Elke ochtend wordt een rondje gedaan voor geld ophalen. Je kunt 's nachts komen als je wil.

Er is ongeveer de helft van het terrein afgesloten (al enige tijd) en 1 kant ligt grotendeels vol met grote kabelrollen. We hebben aan beide kanten gestaan. Bij de loosput staat een pomp met een irritant hoge piep. En er kwam een jong stel met een oude caravan die er een aggregaat en allerlei andere zaken installeerden waardoor we aan de andere kant zijn gaan staan. Daar was het rustig en meer schaduw. Het stond ook helemaal vol in de avond.

We kwamen aan toen beide plaatsen bezet waren maar we moesten nog wat inkopen doen. Daarna was er 1 plekje vrij dus die hebben we ingenomen. Duiven heeft heel veel leuke wandelroutes dwars door het dorp waar ook veel water langsaf loopt. Honden losloop gebieden, heuveltjes om vanaf te sleeën in de winter, er is van alles te vinden. Wij vonden het in ieder geval geweldig. Enige minpuntje is misschien dat de afvalbak wat verder weg staat.
We hebben met 3 tot 4 andere campers hier een paar overnachtingen gedaan en vanwege de ruime plaatsen is dat geen enkel probleem. Inderdaad lekker bij het centrum maar ook supermarkt en diverse taken away restaurantjes in de buurt. En af en toe een controle door Politie. Bedankt gemeente Helmond.
Nog steeds staat Saigon Loempia's hier en vandaag op zaterdag was deze ook open. Continue aanloop van mensen die hun bestelling komen ophalen. de CP heeft een vuilnisbakje maar meer niet. Geen ongemak gehad van hangjongeren ofzo, wel een paar ongelukjes op de wegen rondom de CP gehad maar niets ernstigs. de bakker en slager op 200 meter en het centrum 500 meter met nog meer winkels. voor ons een prettige overnachting plek.
We hebben hier niet veel overlast gehad van de hangjongeren, ze zijn er wel geweest maar hielden zich netjes. beetje muziek en beetje lachen in de late uurtjes meer niet. Handhaving en politie hebben we beide een aantal keren gezien (niet in de nacht). De rest maakt dit een super plek: water, strandje, natuurspeeltuin, aan grasveld, paviljoen met heerlijk eten. Super voor ons. Stonden er met 4en.
Voor ons was dit een heerlijke plek niet ver van huis maar toch weg. We stonden er als enig voor 2 nachten. De automaat is even puzzelen maar aantikken dat je 3,20 wil betalen en je mag tot het volgende betaalmoment blijven staan. Het centrum heeft veel en leuke terrasjes en veel winkels. Langs het kanaal lopend naar het kasteel is makkelijk te doen en zelfs een Pathé in de buurt.
Een plek voor overnachten en dan mooi in de omgeving rond wandelen en fietsen. Inderdaad wordt er geen probleem gemaakt van een camper meer die niet precies in de gewenste ruimte staan. Als er nog een vuilnisbak zou staan zou dat prettig zijn. Tegenover op de passantenhaven is er een mooi strandje waar je ook gebruik van kunt maken.
Heerlijk genieten aan het strandje. Alhoewel wij met nog 20 anderen niet in de originele 8 plekken pasten lijkt het lint parkeren geen probleem op te leveren. Wij hebben geen controle of zo gezien tot nu toe. 's Morgens vol in de zon en rond 18 uur schaduw en afkoelende wind. Onder de brug door ben je zo bij de andere CP, de visverkoper en visafslag op zaterdag morgen voor particulieren.
Wat een heerlijke plek om te staan. Lekker rustig en tijdens onze drie nachten dat we er waren alleen maar maximaal 5 campers mee gemaakt en dat kan daar makkelijk. Er kwamen ook wat bootjes en lokale gezinnen of jeugd maar allemaal heel gemoedelijk. Zelfs de jongeren om half 4 in de nacht waren rustig. We hebben de winkels bezocht en een lokale Döner gehaald, en gewandeld, gezwommen en geroeid.

LET OP, voor de helft gesloten ivm werkzaamheden miv 14-09-20. Verder idd niet zo geweldig maar wel 8 containers voor deze plekken en dat is soms op andere locaties dan weer slecht geregeld. Er zouden er idd een paar kunnen zijn die permanent geparkeerd zijn. Maar we hebben kunnen slapen in alle rust en de Zaanse Schans kunnen bezoeken. Een stukje lopen en dan kom je bij mooi honden uitlaat pad.
Bedankt Gouda, we hebben ook met onze ruime camper er gemakkelijk kunnen staan. Op zondag ben je geen parkeergeld verschuldigd en toch was het koopzondag. We hebben dan ons best ook gedaan met shoppen in Gouda en in de avond nog een rondje Gouda by night gedaan. En naast Nederlanders stonden er ook Italianen, Duitsers, Engelsen en Belgen. behoorlijk gevarieerd dus.
Er was nog 1 plaats vrij toen we aankwamen van de eigenlijke plaatsen en die hebben we geclaimd. Een leuke plek waar het toevallig hard waaide deze dag dus veel bedrijvigheid van suppers, surfers en kiters. Dus ook nog vermaak voor je deur. Blij dat deze plaatsen er zijn.
We zijn hier op 26 juli om 19 uur aangekomen. En het is een gratis plaats voor 6 campers, toen we er aan kwamen stond er maar 1 andere camper dus nog plaats genoeg. Je staat op een open parkeerplaats aan een vrij drukke weg maar dat is voor ons geen probleem. Plus een afvalbak. Meer dan bij andere gratis plaatsen soms. Er komen soms mensen langs met honden of zo maar dus af en toe ook een praatje

We hebben hier 2 nachten gestaan en alles klopt, smal en wat rumoer van auto's, maar ook leuke boulevard met strandtentjes, strand, winkels in de buurt, lekker wandelen langs het water. En ondanks de regen en wind hebben we hier heel aardig vertoeft.
1 nacht gestaan en lekker rustig. het was dan ook vanwege de regen geen reden om massaal naar de heide te gaan voor een wandeling ofzo. We stonden met 5 campers een beetje verspreid over de parking en wij hadden wel een paar blokken nodig om recht te staan. De wifi van het restaurant was zelfs te gebruiken dus iedereen blij.
We hebben hier een aantal nachten gestaan en er staan iedere nacht tussen de 7 of 8 campers. Er stond er zelfs 1 met een caravan erachter. Mooie wandelingen gemaakt achter zwembad en door het dorp. Gratis goede WiFi, stroom is niet te duur. Loosplaats kun je met de hand open doen om te lozen. Vuilnis bij eerste poort rechts voor ingang zwembad neerzetten en het wordt opgeruimd.
Vooraan bij de camper parkeerplaats stonden vrachtwagens en bussen dus we zijn doorgereden naar achter en daar geparkeerd op een bus locatie. Ook geen probleem. Dicht bij de spoorlijn maar dat is voor ons geen probleem. We hebben er heerlijk gestaan en het bedevaartsoord bezocht. Dichtbij een supermarkt maar ook Thais, Turks, en allerlei andere eetlocaties gezien. En bij 1 heerlijk gegeten.
We zijn hier meermalen geweest afgelopen jaar omdat we een jaar abonnement hadden op een ander park en deze erbij hoorde. Zelfs als je om 01.00 uur aankomt heet de beveiliging je van harte welkom. Lekker dicht bij het park en je mag ook nog gratis park verlaten overdag en terug gaan. Met de honden kun je in de omgeving ook wandelen. Na de tweede keer werden we herkend en als profi's welkom geheten
16-17 okt hier 1 nacht gestaan en misschien wel vanwege de regen maar geen overlast gehad. De padel club is met crowdfunding voor elkaar gekregen, dat zijn leuke initiatieven. En veel sporten idd. Klein rondje gewandeld met de honden.
Mooie plaats. Volgens ons kun je er op de open parkeerplaats staan en dus overdag in de zon maar er zijn ook een aantal plaatsen onder een paar bomen. De weg hoor je wel, maar voor ons niet storend. Toegang tot het museum is 6 euro, dagje zwembad 3 euro, voor ieder wat wils om te eten in het dorp we hebben in ieder geval gezien: Italiaans, Turks, Aziatisch, Duits en Amerikaans.
We hebben hier overnacht maar niet meer dan dat. Bij aankomst zagen we al een grote tent staan met daarnaast een caravan die er permanent lijkt te staan. Door het aangrenzende bouwbedrijf is er van alles aan bouwmaterialen en containers neergezet. Eigenlijk geen plaats meer voor een camper. Wel nog steeds gratis water en electra plus lozen toilet. Toiletten waren dicht. Gesloten op 31-8-19.
Vannacht hier gestaan en inderdaad niet helemaal vlak, maar een beetje scheef vinden we niet heel erg. Maar let op, er zijn vier niveaus en op de eerste staat de bouwploeg en een paar campers. Bij niveau 2 en 3 ligt grind/kiezel en dat is schuin maar ook goed, echter niveau 4 is alleen gras en bij regen ook modder. Gisteravond is er een camperaar vast komen te zitten die met de loader eruit moest.
Vandaag hier gestopt om te kijken voor water maar op de sanizuil staat geen water meer op. We konden wel grijs water en toilet lozen. Als overnachting zijn er vele malen mooiere locaties dus we zijn doorgereden.aar voor een doorreis overnachting zou het kunnen voldoen.
Vandaag hier gestopt om te kijken voor water maar op de sanizuil staat geen water meer op. Als overnachting zijn er vele malen mooiere locaties dus we zijn doorgereden.
We kwamen hier op zoek naar water en bij deze camper en caravan dealer werkte het allemaal. Voor 1 euro kregen we 5 minuten water waarbij we omgerekend ongeveer 70 liter water denken binnen hebben gekregen. Schoon en duidelijk. Er stonden 5 campers op de overnachting plaats maar we zijn door gereden omdat we morgen bij Triberg willen gaan wandelen.
Het was er druk toen we op 25 juli aankwamen. een half uur na ons kwam ook het circus aan met een aantal wagens. Maar totaal geen overlast van ze omdat ze zeer rustig doen met opbouwen. Zaterdag en zondag is er show. Waterkraan lijkt alleen voor circus in gebruik te zijn. Rest is inderdaad zoals beschreven. Bakker, zee, strand en lekker wandelen.
Heerlijke rust hier. We kwamen in de avond aan en er stonden een aantal camperbusjes voor de daadwerkelijke parkeerplaats links in de bossen geparkeerd en daar zijn we bij gaan staan. Een beetje oneven en lage takken maar we konden goed staan. Later bleek dat op de parkeerplaats zelf niemand stond. Wel waaide het in de avond hard. Er lopen ezels en een kudde schapen rond. Hele mooie natuur.
Er stonden vandaag op paaszondag 9 campers om te overnachten. De politie rijdt in een electrische auto stilletjes voorbij. wel de blauwe lamp aan voor zichtbaarheid denk ik. de boulevard is lekker om te wandelen en we kwamen terecht in een bellenblaas festijn. onze kinderen vonden het wel gezellig hier.
De ingang is inderdaad goed om te doen ook met een grotere camper, het was er al druk toen we om 02.00 uur aan kwamen. Maar nog wel een plekje voor ons gelukkig. Ondanks de paaszondag was het er gezellig druk ik het dorp. Fijne plaats voor de doorreis.
1 Overnachting met 4 campers, verkeer over de brug en vissers over het jaagpad maar leuke plaats om te staan. Prullenbakken en in de avond goed maar niet te fel verlicht. Je staat op kiezel dus dat hoor je onder je schoenen kraken in de avond. Wij hebben een forse camper met tandemas achter en stonden met wat oversteek over een sloot toch makkelijk binnen het vak. Wel achteruit jaagpad in gereden.
We hebben er 3 overnachtingen gedaan en stonden er in de avond/nacht met 4 campers, maar allemaal niet op de officiële plaats maar ruim uit elkaar op nabijgelegen parkeerplaats. We stonden niemand in de weg. Mooi aangelegd park met wandel en fietspaden. Er is zelfs een nieuwe groen verbinding met Brunssumerheide. Ook nieuw is het boomklimpad (niet gratis) leuk om terug te komen.
Goede plaats om ook in de sneeuw dicht bij het centrum te staan. We hebben betaald via de parkeermeter op de parkeerplaats, daar is de dagprijs inmiddels verhoogd met 5 cent naar 2,05. Je kunt alleen met de pas betalen en dan 1euro of 5 cent verhogen. als je maar 2 euro betaald heb je geen recht op een hele dag, bij ons was het dan 12 uur. dus toch 2,10 betaald. Nog niet veel geld maar let wel op.
Leuke plaats met volop leuke dingen in de nabijheid. Het buitenterrein van het zwembad was gesloten en dat was jammer met temperaturen van boven de 25 graden. maar ook een mooi en groot speelterrein voor jong en oud, skateterrein en mooie wandelpaden. Vergeet ook de uitkijktoren op de berg van een voormalig ziekenhuis niet. Zeker de moeite om even boven rond te kijken. 3 dagen gestaan en genoten.
Leuke plaats om te staan. veel activiteiten in het infocentrum te zien, doen of halen. Van GPS tocht tot vlinder tocht of andere leuke activiteiten. Weinig fietspaden door de heide dat is met name wandelgebied. Veel heeft hier ook te maken met strips van diverse tekenaars met als bekendste Willy van der Steen. Striptochten, strips festivals etc. ook Stripmuseum. Terrein bij stroompunten ook vlak.
We waren hier al eens eerder maar nu wel op de officiële plaatsen. Het is niet te zeggen wat een goede aankomst tijd is. Iedereen vertrekt namelijk op andere tijden. Nu omdat het stormachtig is zijn er 2 plaatsen al uren vrij. Maar met het warme weer van afgelopen week moet je geluk hebben of iemand (binnenkort) vertrekt. Lekker naar het strand, winkels (Lidl en AH) op 800 meter. Veel voetgangers.
nette CP met veel ruimte en mooi uitzicht. Het water is alleen geen drinkwater helaas. Het meer is te gevaarlijk om te betreden dus je kunt niet in de buurt komen. Nette WCs tot 18 uur.
Toen we aankwamen, wat later in de avond, stond de parkeerplaats vol met personenauto's en 1 andere camper. We pasten er nog net bij. Verder geen echte voorzieningen behalve prullenbak. We zijn niet naar kasteel gaan kijken, deze stond behoorlijk in de steigers. Wandeling in de buurt was leuk richting de stuw stroomafwaarts. Veel kano vaarders en tegenover gezellig terras dus genoeg afleiding.
Een gratis CP met een openbaar toilet en vuilnisbakken. Let wel op dat je er voor 18 uur bent om gratis te parkeren op P1, P2 of P3. We stonden er twee nachten gratis, we zijn wel naar de Rotsstad geweest, dat hoeft denk ik niet. Na 18 uur kun je echt niet op de parking of je moet hulp van iemand van binnenuit krijgen die de uitgang voor je open doet. Een Tsjech kwam ons ook te hulp op die manier.
het is inderdaad alleen een parkeerplaats, onder bij het restaurant wel een aantal prullenbakken. we hebben hier twee nachten gestaan en de eerste nacht en dag geen probleem ook omdat het weer toen niet zo goed was waarschijnlijk. maar de tweede dag werd het beter weer en werden we door de parkeerwachters gezegd dat we er niet mochten kamperen, alleen parkeren dus je bent niet zeker van je plaats.
Eigenlijk kan het niet beter inderdaad. We hadden alleen pech met het weer, regenachtig en fris. Dus niet echt kunnen genieten van de mogelijkheden. Het hout lag zelfs klaar bij de pizzaoven. Wel rond gewandeld in het dorp en daar is niet veel te beleven.
We kwamen hier laat in de avond aan en er was nog voldoende plaats. Het is de dag na Hemelvaart en er is niets te vinden over gesloten zijn van het dorp of de camper plaats. De grot achter de kapel bij de kerk is heel erg vervallen en geen kopie van de mariakapel van Lourdes op dit moment. Water en elektriciteit idd betalen. Hebben we geen gebruik van hoeven maken. Wandeling tussen druivenplanten.
Geen camper bord meer te vinden en alleen autoparkeerplaatsen. Wij zijn weer verder getrokken.
Gratis stroom en water maar het lozen was ons niet helemaal duidelijk. daar is een aparte plek voor maar de loosput lijkt gesloten met zware deksel. andere deksel konden we optillen en zit kraantje met slang in. We kwamen aan terwijl er 3 campers en 1 auto stonden. toch er langs gezet. Bleek de auto bij 1 camper te horen met echtpaar wat daar lijkt te wonen. Geen wandelpaden in de buurt gevonden.
De parkeervakken voor auto's zijn uitgebreid. En er zijn twee gehandicapten parkeerplaatsen gekomen. eigenlijk past het bord voor camperplaats hier niet meer. We zijn er langs gaan staan op de camperplek 50 meter verder.
Dit is een veredelde parkeerplaats en niet meer dan dat. Maar lekker dicht bij publieke zandstranden. De prijs is inclusief lozen, water en stroom. 16 euro voor 24 uur maar je kunt ook een half uur nemen voor 3 euro. Leuk voor 1 keer 24 uur. We stonden er begin mei en nog niet de helft staat vol.
Absolute rust hier. een klein steil laatste klim als je het veld op gaat maar daarna een volgens mij weinig gebruikte CP. Er staat inderdaad een kraantje en er is tegen de bosrand een loosput. De rest is grind met gras. Leuk idd voor een tussenstop.
We kwamen laat op 27 april aan en het bord is duidelijk veranderd. Je mag alleen nog maar aan de kant van de Rhone parkeren. Het was er zeer druk met minstens 20 campers maar gelukkig was er in de ochtend plaats genoeg en konden ook wij genieten van de Rhone voor je deur, de zwemvijver achter je deur en het dorpje met grote Carrefour lekker dichtbij. En het weer was ook heerlijk.
Wij kwamen aan op 26 april en de camping zelf was nog gesloten. Er stonden alleen 2 campers op de parkeerplaats van de camping. Wij hebben hem als enige in het daarvoor bestemde en gemaaide gras gezet. De dag erop stonden er in totaal 7 campers. de weg er naar toe is via een fietspad te doen maar eigenlijk moet je omrijden en camping bordjes volgen. Geen afgezette plaatsen dus ruimte genoeg.
Leuke locatie als je van industriële achtergrond en 'schepen spotten' houdt. We stonden hier met meer campers dan toegestaan en werden in de ochtend door de politie verzocht om zsm te vertrekken. Gelukkig alleen een waarschuwing.
Een leuke plek om te staan en te wandelen in de 'bergen' van Duitsland net langs het veld. Heerlijke koffie gedronken in het restaurant.
Grote plaats. Wel vochtig dus goed kijken waar je de camper neerzet. Dichtbij winkels en leuke plaatsen om te wandelen. Ook bezoek aan Bocholt is leuk alwaar je de camper gratis op de camperplaats voor 2 bij de Berlinerplatz kunt neerzetten. Containers en loosplaats aanwezig.
Een hele mooie plek om te staan. Weinig egale grond maar met een blok doe je veel. Mooie route ernaar toe maar onze camper kon echt niet over het smalle bruggetje. Dan moet je 16 km omrijden. Maar het is absoluut de moeite waard. De afvalbak is voldoende voorziening voor ons. Wat een heerlijke rust hier.
Voor ons voldoet deze gratis plaats zonder voorzieningen goed. Zelfs geen vuilnisbak aanwezig. Inderdaad ook geen camperplaats aanduiding te vinden. Wij hebben twee dagen achtereen op het achterste gedeelte gestaan. Meteen aan het fietspad inderdaad. Leuke route om het stuwmeer gefietst. Tegenover de pizzeria is uitstekend en echt goedkoop. 200 meter verderop een winkeltje met bakker. Klein maar goed.
Sitecode: 19259
We stonden vooraan in een rondje met nog 12 campers. Door de ronde opstelling had je wel wat meer ruimte langs de camper om te zitten. 1 kilometer verder een heerlijk strand. Supermarche op 2 km afstand en een MC Donalds.
We kwamen laat in de avond aan en eigenlijk niet echt plaats meer met de 14 grote campers die er al stonden. We konden onze camper net achteraan sluiten. In de morgen zijn er verse mosselen te koop. Vrij drukke weg, wij zijn 1 nacht gebleven.
Niet gratis. 4.40 Euro betalen voor lozen en vooraf melden bij receptie van camping volgens papier. Wij zijn doorgereden.