@Terricks
- 2020
Wij verbleven hier eind juli 2024. Het is prima voor een of twee nachten als tussenstop. Het is gewoon een vlak stuk grond met netstroom en afvalinzameling. Betalen voor parkeren en faciliteiten is bij de Mariefred Marina zelf, op loopafstand. Het was rustig en weer makkelijk bereikbaar vanaf de hoofdweg.
We verbleven hier eind augustus 2024, gelukkig was er nog plek! We waardeerden de ervaring van parkeren en naar de rand van de baai lopen echt - het was prachtig. We hadden ook geluk dat we een periode met mooi weer hadden. De plek was al snel vol en ja, we hadden rekening gehouden met de 4 m opening, maar deze openingen verdwenen allemaal! Mensen die in hun auto's kampeerden, leken dit ook een goede plek te vinden om te stoppen! We raden het nog steeds aan!
We hebben hier 2 nachten heel handig verbleven. Op een avond hebben we genoten van de sauna en het diner - alles redelijk geprijsd. De sauna was goed en er waren geen klachten over de temperatuur van het water!! gemakkelijke toegang tot het station en de trein naar Hamburg. Het is 40 minuten met de trein naar Jungfernstieg en ongeveer 15 minuten lopen van de camping naar het station van Wedel - heel handig. Er zijn toiletten op de site, toegangscode en douche bij de Badebucht
Een goede camping met gemakkelijke toegang tot de stad in de bus, bushaltes net buiten de poort met een goede dienstregeling. Moet bus-app "Ruter" gebruiken voor tickets! Alle gebruikelijke campingservices beschikbaar. Douches waren prima, water was warm genoeg. Wi-Fi was ook goed genoeg. Supermarkt bij de ingang van de camping, garage met diesel en ook goede camperwasfaciliteiten naast de camping. Let op dat u bij het boeken op de website naar de kortingscode zoekt.
Goede camperparkeerplaats voor een overnachting met grijs water, stortplaats voor chemisch toilet en vers water. Elektriciteit beschikbaar met een app om er toegang toe te krijgen. Alles goed geregeld. WiFi via de EU werkt prima! (WiFi4EU) ook gratis!
Goed ingerichte camperplaats, met stroom en toilet en grijswaterafvoer en ook vers water! Het is 2 km lopen naar de stad. Buslijn 2 gaat langs de andere kant van het winkelcentrum, (frequente service) moet erdoorheen lopen om de andere kant te bereiken voor de bus b Toiletten zijn in het winkelcentrum. Aan de kant dichter bij de camping, is er een goede bakker en 3 restaurants om uit te kiezen. Op het bovenste niveau, veel winkels, goede supermarkt en andere restauran
Sitecode: 20848
Een goede camping voor overnachtingsbehoeften. Elektriciteit, vers water, storten van chemisch toilet, geen grijs water. Ook een kleine keuken, vrij goed uitgerust en warm water beschikbaar. Wasmachine en droger Betaald 400 Nkr inclusief alles hierboven en 2 douches. Ja, het is nu allemaal een beetje oud, maar het is nog steeds een comfortabele plek om te verblijven. Wij raden het aan!
Goede plek om je camper te parkeren om Henningsvær te bezoeken of om te overnachten. Toilet en afvoer van toilet is mogelijk, betaald met creditcard. Je ziet gratis parkeren voor 2 uur en betaling via de Easy Park-app (als je kunt) We konden met creditcard betalen voor parkeren bij het camperservicestation aan de achterkant van de parkeerplaats. Jammer dat ze de betaalautomaatoptie niet op het bord bij aankomst vermelden!!
Prachtige plek aan het begin van het fjord. Het is echt een visserscamping met veel caravans voor langere tijd geparkeerd, maar nog steeds in goede staat. De faciliteiten waren erg schoon en in goede staat. Geweldige douche, goede keuken. Een echte aanrader!
heb echt genoten van deze camping. we kwamen aan na onze nacht op de Nordkapp omdat we ook een rustige ochtend wilden hebben, dus een korte rit naar de camping, na een bezoek aan Honnigsvag voor de lunch! We hadden een geweldig uitzicht op de fjord, onze buren zagen zelfs een babywalvis! 🐋 De rendieren kwamen 's avonds laat vlak bij ons grazen! We raden deze camping aan! het voldeed aan al onze kampeerbehoeften!
Een goede camping voor een nachtje, of langer als je dat wenst. We stopten 's nachts op weg naar de Nordkapp. het had alle voorzieningen, dus toilet en afvalwaterstortplaats (misschien was de grijswaterstortplaats een beetje lastig), schoon water, warme douches en zelfs een kleine keuken met magnetron. Ook een volledig restaurant voor maaltijden, of gewoon een drankje aan de rivier.
We zullen daar op 3 augustus verblijven. Telnummer op Camper Contact klopt niet. Het juiste telefoonnummer is +46 705848633 en niet +46 705868433
Een hele mooie locatie, maar de fasciliteiten zijn nu erg “moe”. Een aangename wandeling naar de stad naast het meer.
Een zeer goede tussenstop, zelfs even parkeren voor een tweede avond bij een prachtig meertje. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Het was druk, maar we raden de plek aan!
In potentie een goede camping, maar vind de 5-sterrenclassificatie belachelijk! vriendelijk personeel, een goede shuttleservice naar het park (tegen 30 euro retour voor ons), maar koud water voor douchen en afwassen (camping was niet vol) zorgen niet voor een goede camping - mooie tegels enz. is niet genoeg! Toiletafvoer is een lange tocht vanaf de campings, en ik denk dat de stroom en het water per camping onhandig zijn gepositioneerd. En duur: € 57,68 per nacht!
Dit is een goede camping. het ene deel is per plaats verdeeld met water- en stroomvoorzieningen en de andere helft van het kamp is minder gestructureerd. Een heel mooi en schoon zwembad en een veranda om in de schaduw te zitten als dat nodig is. Supermarkt dichtbij. Wassingen zijn prima, en als het nieuwe blok klaar is, dan is er voldoende!!
We hebben genoten van ons verblijf hier, 3 nachten, begin oktober. Het is een eenvoudige site, maar met zijn eigen charmes. De nieuwe douches zijn erg goed, ruim en behoorlijke waterdruk en zeker warm genoeg! Handig voor het kleine dorpje, op slechts een korte loopafstand, en ook voor de haven waar u de boot naar de watervallen kunt nemen. We bezochten de watervallen, Skradinski buk en ook het eiland Visovac. Niet goedkoop, maar we hebben genoten van de dag, afgesloten met een kopje koffie in het café
Een goede 3 sterren camping. mooie plekken om te parkeren, schaduw. Ja, de toiletten zijn een beetje gedateerd en wat onderhoud zou wonderen doen om het te verbeteren, maar de basisprincipes zijn allemaal aanwezig, zelfs douches als je het juiste moment kiest! het is mogelijk om langs de rivier naar de stad te lopen, een goede wandeling van 50 minuten, maar over het algemeen vlak, en de weg is rustig. Een grote supermarkt genaamd Bingo ligt vlak bij de ingang van de stad. Aanbevolen!!
Echt een gelukkige vondst!! Een zeer goed verzorgde camping, compleet met alle benodigde voorzieningen zoals wasmachines etc. Het beste deel is het uitzicht - we stonden geparkeerd aan de kant met uitzicht op de zee die in de riviermonding spoelde. Het is daar allemaal mooi, met een strand en een dorp op loopafstand. Wij bevelen deze website aan!
Zeer mooie ruime camping met gazon en heggen die elke plaats scheiden. Elektriciteit en kraan op elke plaats. 6 minuten lopen naar de bakker en het restaurant in het kleine dorp. Toilet, lauwwarme douche, chemisch toilet en grijs water kunnen geleegd worden. Ja, je kunt de trein horen, maar niet iets dat je 's nachts wakker houdt. Sterk aanbevelen voor overnachting
Dit was een goede plek om te verblijven om Bilbao te bezoeken met een indrukwekkend uitzicht over Bilbao - de camping ligt hoog. Het is duidelijk een camperplaats, dus je hebt eigen voorzieningen nodig. Er was een toilet voor elk geslacht, maar je had een sleutel nodig - de boodschap was duidelijk dat je die van jezelf moest gebruiken! Sites waren groot genoeg en vlak, hoewel we ingepakt waren. Goede busdienst rijdt elke 20 minuten naar de stad, met handige bushaltes in de buurt van het kamp. Een aanrader!!
Een goede gemeentelijke camping. We hadden warm water, zelfs te heet!! in de douche. Wasmachine en droger werken prima. De universiteitsbibliotheek was met een korte taxirit dus goed bereikbaar voor Eur 6,5. Taxi terug van het stadscentrum was Eur 7. Makkelijker dan bussen nemen die niet in de stad verschijnen als je wacht. Er is ook een restaurant met maaltijden enz. We raden deze site aan om Coimbra te bezoeken.
Goede camping - standaard één - prima voor onze camper (7,4 m) geprijsd op Eur 26 per nacht met 10 ampère. Natuurlijk, naarmate het seizoen doorgaat in april, gaat het omhoog. De prijs die vermeld staat bij de opening van deze camping op Camper Contact is voor een luxe camping in juli!
Dit is een handige site om Kortrijk te bezoeken, makkelijk te fietsen. Het heeft alles wat je nodig hebt en is gemakkelijk toegankelijk. Er is een prachtig bos en meer om te wandelen, heel dichtbij, en het café in de sporthal was erg handig voor een drankje. We hadden 2 nachten en waren zeer tevreden!
Een zeer handige camping, op loopafstand van de stad. Goed ingedeeld en onderhouden. Brood kan besteld worden. Een fatsoenlijk zwembad, en als je wilt, een duik in De Tarn. de stad is eigenlijk heel interessant en heerlijk om rond te slenteren en te genieten van een kopje koffie of een drankje. We hadden 2 nachten geboekt en hebben er zo van genoten, we zijn er 3 gebleven! We hadden een camping direct aan de rivier.
Een goede camping met alle nodige voorzieningen, plaatsen in alle soorten en maten. wij hebben camper van 7,5 m en dat was prima. fijn om elektra, water en afvoer op je terrein te hebben!! goede wassingen. Een lange steile wandeling naar de stad, of naar het meer! er komt geen bakker op de camping, en bussen rijden alleen in het weekend 😏, tenminste in juni toen wij er waren!
We hebben een heerlijk weekend gehad op Spekdonk. De camping heeft zeer ruime plaatsen, en biedt alle nodige faciliteiten op een goed niveau. Zeer vriendelijke eigenaar die graag een praatje maakt 😀. De zuiveltour wordt aanbevolen, we vonden het erg interessant. We komen zeker terug.
Goede camping met alle benodigde voorzieningen in goede staat, waaronder een zeer duidelijke broodjesservice !! We hebben gekozen uit het voorbeeldarrangement !! De campings zijn vlak, met een soort bestrating om op te parkeren. Kindertoiletten ook heel mooi gedaan. Rustige omgeving, wat lawaai van de weg, maar geen probleem. Goed voor een tussenstop !!
Geweldige plek om te stoppen voor een stadsbezoek aan Bremen. Een korte wandeling naar de veerboot die een paar minuten duurt om over te steken en vervolgens 10 minuten lopen naar de oude stad. Elektriciteit beschikbaar 50 c stuks vereist. U kunt uw tank vullen met vers water, uw grijs water legen en toilet. Zou zeker weer bezoeken
Goede plek voor een tussenstop met je camper of caravan op mooie grasplaatsen. Er is een meer waar u kunt zwemmen. Het is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A1, dus ja, er is drone van verkeer. Het heeft een restaurant en voorzieningen voor het legen van toilet, grijs water, vers water en een schoon sanitair blok. Aanbevolen
We verbleven hier tijdens een erg druk weekend in augustus. Er is plaats voor 100 campers / caravans van alle groottes. Zeer dicht bij een zoetwatermeer met betaald strand. Sanitair was schoon. Elektriciteit, zoet water, chemische wegwerpvoorzieningen en plaats voor afvoer van afvalwater. Goed voor een tussenstop.
Mooie camping aan de oevers van de Waal. Zeer verzorgde camping met uitstekende wassing, vlekkeloos schoon. Dichtbij fietsafstand naar Gendt. Prachtig fietsgebied en een bezoek aan Fort Pannerden is aan te bevelen.
Mooie goed onderhouden camping op groene glooiende gazons. Uitstekende wasbeurten. Mooi zwembad was in mei gewoon te koud om te zwemmen. 2 km fietsen van Ootmarsum die was heerlijk om te bezoeken. Prachtig gebied om te fietsen.