@Terry-M
Er is veel ten slechte veranderd hier: betalen kan alleen nog via een terminal, en dat is onhandig. De mooie toiletten/douches zijn verdwenen, maar er is wel een toilet en douche in een container. De prijs van € 26,- is te hoog voor deze voorstelling. Bovendien denken sommige mensen dat ze voor hun Noordse vrienden een kampeerplek voor een langere periode kunnen reserveren en dat er geen badmeester is die deze plek in de gaten houdt.
Zeer mooie CP met ACSI 17 euro. Grote percelen gemakkelijk toegankelijk. Alles inbegrepen. Schoon gemoderniseerd sanitair. Douches ruim 10, toiletten ruim 10, wasmachine, afwasplaats etc. alles aanwezig, plaatsen zijn absoluut rustig en veilig, wij komen zeker terug als er een plaats vrij is. Absoluut een aanrader
Op dit moment is er in ieder geval maar één bouwplaats. Verkeer, blaffende honden uit de buurt en speeltuingeluid zijn tot laat in de nacht hoorbaar. Goed voor een bezoek aan een parkeerplaats in Valencia, maar meer niet (althans op dit moment), maar er zijn betere alternatieven. Het kan zijn dat de situatie verbetert nadat alle bouwwerkzaamheden zijn afgerond.
Zeer mooie en schone camping met zeer goed sanitair. Ruimte is erg goedkoop en absoluut een aanrader. Betaalt minder dan welke ACSI-plek dan ook, maar het is geen ACSI.
Een van de slechtste plaatsen die ik heb meegemaakt. Erg smal, klein, onverzorgd en vies. Bovendien een onvriendelijke en onbehulpzame operator. Ik mocht meemaken hoe een camperchauffeur die even spullen wilde weggooien, door de exploitant werd gestuurd. GEEN aanbeveling voor deze plek!
Zeer mooie plek vanaf 20 euro, afhankelijk van de camperplaats en tijdstip. Verwar het niet met de parkeerplaats ernaast bij restaurant Vinetablick.
Hier grenzen twee verschillende staanplaatsen aan elkaar. Ik beschrijf de SP bij restaurant Vinetablick met boothaven: Deze plek kost momenteel 12 euro, douche 1 euro, stroom (op aanvraag) naar verbruik 1 euro. Heel mooi aan het water, schoon sanitair, eenvoudige V+E, absoluut stil, dicht bij het centrum.
Sitecode: 20078
Plaats zonder verdeling en toezicht. Plaats natuurlijk of liever gedegenereerd. Elektriciteit antediluviaans. Het hele schiereiland lijkt op een leger. autokerkhof dan een museum. Afvoerkosten extra. Prijs 18 euro plus elektriciteit 3 euro plus douche. Douche en toilet zijn schoon maar op 300 meter afstand, aangezien deze eigenlijk bij het vakantiehuis horen. behoren. Overal dreiging van straf voor oneigenlijk gebruik, wat deze plek 'sympathiek' maakt. stroom
Prijs per dag EUR 7,50. Stopcontacten op alle plaatsen. Elektriciteit facturering op basis van verbruik. Als je het geluk hebt om een rustige nacht te hebben, dan heb je een droomplek vlakbij de oude stad. Maar dat met de rustige nacht is een kwestie van geluk (uit ervaring) ;)
Met 10 euro inclusief stroom, inclusief afvalverwerking en inclusief openbaar vervoer wordt het zeker een schreeuwer. Goed bedoeld maar slecht gedaan! Helaas geeft niemand om de ruimte, er zijn talloze ruimtes gereserveerd, die dan de hele nacht worden geblokkeerd omdat sommigen niet komen en anderen de ruimte nodig hebben. We waren er voor meerdere dagen.
Mooie parkeerplaats, rustige ligging, net buiten het dorp. Schoon en netjes, absoluut de prijs waard.
Staande op Allmend 1. Voor 14 euro een prijs die absoluut acceptabel is voor het Bodenmeergebied. V+E en toilet ter plaatse aanwezig. Elektriciteit wordt eerlijk gefactureerd naar verbruik.
Mooie en rustige parkeerplaats. Met 27 euro is de plaats duidelijk te duur in termen van prijs-kwaliteitverhouding, maar zolang je ervoor betaalt, krijg je het waarschijnlijk. Douche kapot slechts één douche bruikbaar. Staanplaatsen een beetje krap. Wederom in vergelijking met naburige plaatsen met vergelijkbare plaatsen duidelijk te duur.
Rustige en mooie locatie. Helaas waren de douche, toilet en afwasruimte kapot tijdens ons bezoek. Waarschijnlijk vanwege de tijd van het jaar in februari. Verwijderingsmogelijkheden maar bruikbaar. Prijs in de winter met 20 € inclusief elektriciteit nog in orde.
Prijs € 12,- per inzending. Houd er rekening mee dat kortere parkeertijden en dienovereenkomstig kortere facturering NIET van toepassing zijn op stacaravans. Geen verwijderingsoptie beschikbaar. Openbaar toilet voor € 0,50 ter plaatse. Tijdens mijn bezoek van 26 februari 2022 tot 27 februari 2022 loeide een extreem luide sirene van 05.00 uur tot 09.00 uur vanaf het tegenoverliggende treinstation. De plaats was vroeger goed, maar is nu luidruchtig, duur en arm.
Eigenlijk een heel mooi veld, maar op sommige dagen is het helemaal overvol. Afvoer en aanvoer (inclusief het toilet) kost geld, daarom hebben specialisten hun bongo in de gesloten toiletschacht gegooid, waardoor deze dik aan elkaar plakt met uitwerpselen. De hele berging is onbruikbaar. Er zijn alternatieve plaatsen in de buurt, maar sommigen geven er de voorkeur aan het V + E-plein te blokkeren.
Het afvalstation was op slot en niet toegankelijk toen ik 10/2021 bezocht. De bandendealer aan de overkant liet mij weten dat de Camper Service PERMANENT gesloten was en dat dit al ruim 1 jaar het geval is.
Alles past hier. Leuke plek, vriendelijk personeel, nog steeds goed restaurant
Drie sterren zijn goed. Receptie niet erg behulpzaam en niet erg vriendelijk. Op de dag van vertrek moesten we de plaats om 10.00 uur verlaten (!!!).
Mooie SP aan de haven met bruikbare V + E, rustig. €20 met elektra en inclusief V+E en alles. Grondman behulpzaam.
Zeer mooie locatie, maar dat is alles. Overnachting € 15, beschikking (ook voor overnachtingen) € 5 extra, elektriciteit € 5 extra, V + E primitief, Dixie toilet, overdag lawaaierig, koude douches beneden op het strand, openbare waterbron naast de deur.
Prima parkeerplaats, alleen de betaalautomaat is omslachtig en moeilijk te begrijpen.
Gemakkelijk parkeren op ongeveer 4 km van het centrum. Bushalte voor het plein. Plaatsen voor campers geherstructureerd en niet gemarkeerd. V + E heel eenvoudig en bescheiden. WC niet altijd open. Helaas is de plaats NIET veilig, er is tijdens ons bezoek in 2 voertuigen ingebroken. Dader op video, maar het kon niemand iets schelen. De plaats is altijd open en toegankelijk voor iedereen (enkel slagboom)
Prijs vandaag eind sept. 2021 is 15 euro en 2 euro voor elektra. Handig als je de veerboot van Livorno wilt nemen, meer niet.
Voorheen gratis en nu betalende parkeerplaats voor enkele mobiele telefoons. 'S Nachts rustig maar vanaf 6 uur duidelijk hoorbaar woon-werkverkeer en woon-werkverkeer nabij het treinstation. Helaas worden de weinige plaatsen vaak ingenomen door oude liners. De aan- en afvoervoorziening is in orde en bruikbaar.
De parkeerplaats is relatief centraal, direct naast het treinstation. Treinen rijden overdag vaker, zelden 's nachts. Bij sommige voertuigen is de aan- en afvoer moeilijk te starten. Ik had naar voren moeten rijden om bij de afvoer te komen, wat niet mogelijk was vanwege de heggen en de lengte van het voertuig. Er zijn geen extra apparaten behalve elektriciteit en V + E.
Van de prijs-prestatieverhouding voor Dresden met 15 euro goedkopere ruimte. SAT-ontvangst niet mogelijk op alle stoelen. Hoewel de plaats erg centraal is, is het rustig. De prijzen voor de aanvullende diensten zijn nog steeds correct. Het aan- en afvoersysteem is wat omslachtig en ouderwets.
Mooie en rustige parkeerplaats aan de Wankbahn maar met 20 euro voor 2 personen ook niet goedkoop. Elektriciteit en douche kosten extra.
Stond op 11 juni 2020 op deze parkeerplaats en betaalde voor 2 personen met elektriciteit EURO 19. Toilet was kapot, douche was kapot, V + E gedeeltelijk niet bruikbaar. Toilet en douche niet bruikbaar en 19 euro. Naast de deur is een park and ride-parkeerplaats, die 5 euro kost voor kampeerders en zeer mooie parkeerplaatsen op het gazon heeft. En ook het toilet op de parking Park and Ride werkte.