@TerryGoud
Heerlijke camping aan een meer, de beste plek om te zijn als het erg warm is. Mooie omgeving, klein paviljoen aan het strandje. Zeer behulpzame eigenaar, schone toiletten, uitstekende wifi: wat wil je nog meer!
Heerlijke camping - wij gebruiken deze route om Antwerpen te vermijden - schoon sanitair, vriendelijke mensen, fantastisch uitzicht vanaf de camperplaatsen!
Heerlijke camping, goed vol in het 8mei-weekend in Frankrijk, desondanks goed georganiseerd met schoon sanitair. Prachtig strand op 300m lopen, bushalte voor de deur naar Dinard en St Malo: top!
Een review dat je eigenlijk niet wilt schrijven, omdat je het liever voor je zelf houdt. Schitterende setting, mooi sanitair, lekkere pizza's. We stonden drie dagen aan het meer, genoten van de vogels, kippen en alpaca's...
Onze favo-camping vanuit Groningen, richting het zuiden van Europa! Heerlijk sanitair, ongedwongen sfeer, makkelijk reserveren. In overleg met buren plek uitzoeken. Op zaterdag foodtruk: aanrader 😀
Heerlijke camping, 200m van het Lac des Settons. Grote schaduwplekken, schoon, eenvoudig sanitair. Bistro met lekker bio/vega menu. De Morvan is prachtig om te wandelen, zwemmen en te fietsen 😃
Wat een mooi plekje! Basic sanitair, gemoedelijke sfeer. Komen zeker terug!
Sitecode: 91937
Wij hebben ons weer vijf nachtjes zeer welkom gevoeld in Montfoort! Enne, wat is het fijn om met code oranje op beton te staan ipv gras. Als we weer gaan oppassen, komen we weer vanuit Groningen aanrijden😀
Camping op loopafstand van het centrum met typische kerken en gebouwen. Schitterende rivierwandeling. Sanitair is gedateerd, maar schoon, voor 2 nachten is het eerste pleintje prima. Erg aardig personeel
Heerlijke camping, prima lokatie, 10 minuten fietsen over prachtig fietspad naar het strand, Aveiro met Uber binnen bereik, heerlijk zwembad: wij zijn fan en komen terug 😀
Waren hier 17 mei 2024, erg mooie lokatie, maar kijk uit voor zeer drassige plekken! Wij zaten in no time vast met de camper, gelukkig waren er 6 landgenoten zo lief om ons er, na een uurtje ploeteren, eruit te duwen, alsnog bedankt :)
Sitecode: 91937
Ons jaarlijkse bezoek, deze keer 8 nachtjes, aan deze camperplaats voelde weer prima en vertrouwd. Heerlijk rustig, super luxe douche en 2 toiletten, aardige ontvangst, Montfoort en andere leuke plaatsen op fietsafstand; we komen volgend jaar weer terug! 😃
In tegenstelling tot wat vermeld staat, gewoon het hele jaar open en deze week, tijdens de voorjaarsvakantie, staan we met kleine camper (5,90m) op een schitterend grote kampeerplek voor 16 euro/nacht. Superschoon sanitair, restaurant, vriendelijk en behulpzaam personeel, snackbar, winkel, skelterhuur en knutselclub voor de kleinkinderen, Doorn en station Driebergen op fietsafstand; wij komen zeker terug :)
Mooie, kleine svr camping met enthousiaste eigenaren. Super sanitair, relaxte sfeer, uitmuntende wifi en dat alles voor een schappelijke prijs. Wij komen terug 😀
Prima camping om Dordrecht te bezoeken, winkels en station dichtbij. Rustige, mooie lokatie. Te weinig douches/wc's en geen wifi maken de prijs aan de hoge kant
Wat een heerlijke camping, erg mooi sanitair, mooie groene omgeving, lief stadje, Holwerd, met een goed restaurant van de campingeigenaars. En natuurlijk 3 km vanaf de veerboot naar Ameland. Slechte wifi, of eigenlijk bijna niet, daarom één ster minder
Grote, prima georganiseerde camping, prachtig gelegen in de bossen. Veel vaste seizoenplaatsen, boek een plek op de doorgangsvelden of in het bos. Bistro Jan is aan te bevelen.
Sitecode: 91937
Wonend in Groningen met (klein)kinderen in Montfoort en Utrecht en familie in Rotterdam, voelt het hier als een tweede thuis en is het hier prima toeven; ook als het behoorlijk regent, blijft de camper keurig droog staan op het beton. We waren hier 12 nachten en komen zeker terug, bedankt voor de gastvrijheid 😀
Erg mooie lokatie, aardige eigenaar, moderne voorzieningen. Betalen voor war je gebruikt, prima! Wifi echt supergoed, net als thuis. Ligging is prachtig, Libanees restaurant verderop aan te raden.
Goed verzorgde camping, ruime plaatsen, waarvan veel verhard. Algemeen sanitair (er is ook privé) is netjes, maar 2 wc's is te weinig. Lokatie is schitterend, de verse broodjes heerlijk! Bloembollen meegenomen als souvenir
Geweldige camping, waar we zeker terugkomen. Er wordt veel gevraagd van de verantwoordelijkheid van de kampeerders, eigen plek zoeken, overleg, maar dat resulteert toch in enige orde. Zaterdagavond cooking out is een aanrader: heerlijk vlees van lokale koeien. Sanitair is prima: kortom: voor ons een dikke 10
Prachtige parkachtige camping, ruime plaatsen, wij stonden bij de rivier, vriendelijke receptie, prima snackbar, broodjes service. Erg leuk voor kleine kids, vinden wij als senioren alleen maar gezellig. Mooie fietspaden richting meer. Zwembad is te klein, vandaar 1 ster minder.
Prima camperplaats, zeer ruime plekken, waardoor veel privacy. Zeer schoon sanitair, fijn uitgangspunt voor fietstochten in de Achterhoek. Naastgelegen ijssalon is tot 20u open, dus heerlijk ijs na het eten! Wij komen zeker terug :)
Sitecode: 92052
Net drie nachten hier gestaan, deze eigenaren hebben het prima voor elkaar: heerlijke douches, handdoeken om te gebruiken, verwarmde lounche, snelle wifi, bewaakt terrein, schitterende omgeving. De A1 is idd duidelijk dichtbij, maar zelfs dat neem je voor lief. Wij komen zeker terug 😀
Erg mooi gelegen camperplaats, verharde plaatsen (volgend jaar een verharde rondrijcirkel) met enthousiaste eigenaars. Twee heerlijke douches, twee wc's, kleine kantine met heerlijke wijn van nabij gelegen wijngaard. Schitterende omgeving, we komen zeker terug!
Rustig gelegen, prachtige camping met uitstekende voorzieningen. Vriendelijke ontvangst, zeer schoon toiletgebouw en gezellig recreatiegebouw met haardvuur en drankjes. Broodjes bestellen, fiets-en wandeltochten, wij komen zeker terug!
Wat een fijne plek! Allereerst zeer gastvrije eigenaars, doordacht terrein - leuk middenterrein, mooi gravel met gras - heerlijke douches, mooi uitzicht, ideale uitvalsbasis. Wij komen terug, zoals zoveel gasten...😀
Voor ons, wonend in Groningen, de beste plek die er is: 11 km van de ene dochter en 12 km fietsen van de andere dochter. Een prima plek, met tijdens Kerst uitzicht op de Gerbrandytoren, we komen zeker terug. Heerlijke warme douche, afwassen in het kantoor, alles schoon en dichtbij. In coronatijd was dit een fijne plek om veilig te verblijven. Prima wifi, heerlijk geNetflixt!
Ruime camping op 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden. Basic voorzieningen, wel schoon. Geen afbakening, rustig voor een stadscamping. Komen zeker terug.
Sitecode: 91937
Mooie, nieuwe camperplaats in Montfoort met erg vriendelijke eigenaren. Mooi sanitair en plaats om fietsen op te laden. Het enige wat nog ontbreekt is wifi. De toegangsweg buitenom is aan te raden. Wij komen zeker nog een keertje terug!
Heerlijk rustige plek om Limburg te ontdekken. Zeer grote plaatsen, met mooie vegetatie. Verouderd sanitair, maar wel schoon. Vriendelijke ontvangst, geen pin-betaling, maar kan ook achteraf.