@Terryvdd
- 2015
Zo das ff schrikken super vriendelijke receptie erg behulpzaam maar je bankpas denkt ai die doet pijn. Je wilt iets moois zien en iets leuks doen dan kost het je💰. De plaatsten zijn best ruim Sani is schoon maar beperkt voor de aantallen die er gebruik van maken.
Ondanks de vergaande glorie een aardige plek voor 1 a 2 overnachtingen. Stil, rustig helemaal niets. meerdere campers kunnen er staan let op niet groter dan 8 mtr want het is erg stijl naar de CP te komen.
Op het 1e gezicht lijkt het een super leuke plek. Helaas door de wat langer staande campers een vrijplaats geworden. Mede door de odeur en het gedrag van de langer bewoonde camperaars weg gereden.
Een gewone auto parkeer plaats. beetje vreemd dat het een cp kan zijn. wij zijn doorgereden.
zonder voorzieningen mooi uitzicht op het meer. CP heeft niets anders dan een onverhard parkeer terrein, achter het stadion.
Super verzorgde CP groot gras veld voor ieder wat wils. komen er graag nog eens terug.

Super locatie praktische direct aan het strand ruime plaatsen. Goede sani voorzieningen gelukkig geen munt of betaal systeem maw ruim douche. Enthousiaste eigenaar vriendelijk behulpzaam een topper. Voor ons een favoriet plekkie.
Prima plekkie voor een nacht 1 of 2 midden in een mooie omgeving. De voorzieningen moet je voor betalen en das best redelijk. kortom een klein pareltje in de eifel.
Mooi plaats midden in de weilanden een pareltje voor Drente. Vriendelijk ontvangst nette en goede voorzieningen.
Sitecode: 19766
Nette camping ruime plaatsen sankt voorzieningen schoon maar beetje raar de tijden dat je mag douchen van 17:00 tot 20:00 en s'morgens van 07:00 tot 10:00 lijkt wel op een soort vakantie kamp beheer. ;)) De dame die het beheer regeld kan onze gezellige Hollanders wel waarderen maar zelf zal ze het vuur niet doen aanmaken. maw een topper voor een stadbezoek of doorreizen
Schone nette camping met grote plaatsen voorzieningen netjes en verzorgd. prima voor een dag of wat.
Er zijn 8 CP's aan een.speeltuin bij het zwembad. Bij de betaal automaat haal je 1 kaartje voor 48 uur staan. Met dat kaartje kun je bij het zwembad een muntje krijgen voor oa stroom voor 2 uur. Naast het zwembad is een sani zuil. Leuke plaats voor een nacht in de ardennen.
Vriendelijk ontvangst goede sani op en.top schoon fris zoals het hoort. De plaatsen zijn gecombineerd harde kiezels met gras met mooie uitzichten. Kortom een regelrechte aanrader.
Super CP hard aangelegde parkeer plaatsen gecombineerd met gras lekker beschut geschikt voor elke camper. Sani top schoon eigenlijk een voor beeld hoe een CP kan zijn.
Super vriendelijk ontvangst kleinschalig alles op orde. Leuke plaatsen tussen de fruitbomen. Komen hier zeker terug.
Klein gezellig precies zoals het zou moeten voor een CP. Midden in het agrarische gebied net naast de grote stad. Vriendelijk ontvangst alle CP wensen zijn er. komen regelmatig langs al is het voor het kakelvers eitje wat meestal voor elke gast klaar ligt.
Een topper lekker camperen zoals het moet zijn verharde plaatsen ruim.schoon vriendelijk. Dichtbij het stadcentrum, heerlijk hier even te zijn geweest.
Zo jammer we voelen ons als gast totaal niet ontvangen. je 'm oet als je het strand op wilt gemeente belasting betalen of te wel toeristen belasting. dan het 1e stuk van 200 mtr is verpacht. De mensen van het dorp zelf redelijk vriendlijk helaas de sfeer is wel heel erg Duits. De CP is redelijk ruim van opzet er zijn weinig tot geen faciliteiten.

Ga het echt niet door vertellen dat deze plaats ruim rustig en bovenal geweldig is. Het dorp.je loopt zo de oudheid in kijk uit misschien zie je een ridder. pittoresk dorp geweldige bierbrouwer een aanrader voor de biermannen onder ons. Goede doorreis plek.
wederom.een mooie tussenstop camping vriendleijk ontvangst. Stad is ook zeker de moeite waard om er door te lopen. De gehele camping wordt opgeknapt,we komen zeker terug

Leuk klein dorp voor een tussenstop of doorreis. de Horeca is toegankelijk nette prijsjes het chateau staat in de steigers. Let op de camperplaats is aan de kant van de kano verhuur waar ook een prima sani-zuil is.
Helaas geen voorzieningen maar het uitzicht de zonsondergang maakt heel veel goed. camping restaurant dichtbij gewoontjes niets bijzonder maar het maakt het net ff leuker. maw een top.locatie
Even een weekendje weg naar een mooie camperpark waar we al eens eerder geweest zijn. De tand des tijds heeft toegeslagen een kleine opknapbeurt kan het gebruiken enkele stenen groeien uit de parkeerplaats. Nu in Corona tijd ook.nog eens de volle mep betalen terwijl het sanitair gebouw gesloten is maakt het een beetje zuur. Hoop snel dat het weer was zoals het ooit was.

Super netjes verzorgt alles gewoon top top. Enige min punt 2 sterren camping voor een 4 sterren prijs. alle het andere top. De sani zuil gratis gebruik sanitair schoon, de eigenaar netjes vriendelijk bovenal erg behulpzaam. Let wel neem je klim schoenen mee als je de boulanger wil verwennen met je bezoek of de bouchier. Een diamantje voor onderweg.
Net zoals.vorig jaar een uitstekende doorreis camping. De stad verkennen gaat te voet of fiets net zo makkelijk. Sanitair schoon is een beetje gedateerd brood service vriendelijk mensen kortom een topper.
Gewoon een goede doorreis camping alles is zoals het hoort en kan verwachten voor de prijs. Of als je de stad wil bezoeken een topper in deze plaats.
Even zoeken het parkeer gedeeldte is onverhard terrein ruim en makkelijk aan te rijden. Perfect voor een tussenstop.
Ondanks de drukte en de beperkte parkeer mogelijkheden een enorm leuke locatie. Ontvangst vriendelijk gastvrij. Natuurlijk een drankje een hapje gedaan. een regelrechte aanrader als je rustig op doorreis bent als je lekker wilt genieten.
Heerlijke tussenstop camping of een leuke bezoek aan het mooie Arles. bij aankomst vriendelijk ontvangen duidelijke uitleg van wat de camping is. zwembaden voor ieder wat wils ook voor de kinderen. Sanitaire voorzieningen zijn opgeknapt en schoon. We komen zeker terug
Gewoon een super leuke camping, mooie plaatsen, redelijke prijs, campers totaal geen probleem. Sanitair is in orde douchen is okay, ach als je de prijs kwaliteit verhouding neemt is het goed te doen.
Kom snel en op tijd anders geen plekje. aardige doorreis plek
Leuke locatie op 3 minuutjes lopen naar een erg mooi dorp. De wijn, ach beetje proeven beetje praten en je koopt een flesje. Maximaal 6 campers elektra en water aanwezig.
Leuke plaats, je hebt wel keggen nodig alles loopt schuin. En ja het is nog gratis parkeren. dorp op loopafstand aangrenzend een stadspark. het stadje ie erg gezellig. Toilet gebouw was op slot op het moment dat we er waren.
Leuke CP, aantal verharde plaatsen, sanitair zuil werkt goed. Toilet gebouw aanwezig, wordt 2 maal per dag schoongemaakt. Kom op tijd want iedereen wil er staan. Dorp zelf is echt een Frans dorp ;)
Leuk dorp aardig wat winkels. zeker de moeite waard een bezoek te doen aan de brouwerij. De CP is een aangelegde parkeer plaats met een Sani zuil beperkte elektra palen. Kortom een top plekkie voor een doorreis.
Super plek met de camper, alles verzorgd en aanwezig. Sanitaire voorzieningen hebben de tand des tijds wel een beetje gehad maar dat drukt de pret zeker niet. Gelukkig is alles omgeven door Champagne, heerlijk van een klein lokaal Champagne huis naar het grote Moët en Chandon. Kortom TOP.
Bij aankomst vriendelijk ontvangen door de charmante Française. Plek zat, sommige plaatsen verhard, andere op gras. De plaatsen zijn groot, sanitaire voorzieningen gewoon okay. Broodjes service en gegrilde kippetjes in het hoogseizoen. Het meer is fantastisch, omgeving top.
Hollandse gezelligheid, vriendelijk personeel. Ondanks de regenachtig dag een top plek om te zijn, de eigenaar is een vriendelijke vent. (Camper zat vast, zonder gemopper uit gehaald ). De camping is van alle gemakken voorzien, sanitair is netjes en uitgebreide keuze. Het stadje is een bezoek zeker waard. Maw we komen zeker terug?
Een prima stadscamping, weliswaar aan de prijzige kant. Super geregeld, een bus naar de metro tegen een kleine vergoeding. Sanitair netjes, verder is alles goed verzorgd. Let op: een flesje wit of rood aan de Seine, wie wil dat nou niet.
Simpel bij de vis afslag van Cabourg, niets bijzonders geen voorzieningen. Maar het is dan wel gratis. Elke ochtend is er verse vis te koop op 50 mtr is er de visafslag, een gebeurtenis op zich, helemaal top.
Leuke CP aan sportvelden rustig goed aan gelegd. We hebben er een nacht gestaan voor een doorreis.
Topper, alles is netjes makkelijk verse broodjes te bestellen. Nette moderne was en toilet gelegenheid. Kom zeker terug. voor de boot liefhebber kun je naast het terrein gebruik maken van een boot helling direct aan het meer.