@TestCase
- 2017
September 2026
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Van april t/m september kunnen deze plaatsen gereserveerd zijn! Voor reserveren zie de informatie op het informatiebord!
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Nog steeds een prima plek om te parkeren en te overnachten. Betalen kan alleen via Ringgo app! De coördinaten brengen je op de grote parkeerplaats, staan ook campers, maar de plek voor grotere campers en bussen heeft een eigen, noordelijker, ingang!
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Eenvoudige campsite voor tenten en campervans op gras, 3 plaatsen voor grotere campers op grind. Geen grijswater of toiletcassette lozen en soms ook geen vers water wanneer de bron leeg raakt. Vriendelijk ontvangen.
Juni 2026
Prijs is ondertussen €25,- per nacht daarna €xx per uur voor een dagdeel. Toiletcassette legen in losstaand houten gebouwtje ten noorden van de bebouwing. Nog steeds meldingsplicht om apart de Kurtaks te betalen, alweer vergeten!
Prima plek, vannacht hier gestaan voor €25,- inclusief alles. Let op het is tegenover de parkeerplaats van het natuurpark dus rechts van de weg.
Om de slagboom te openen moet je even bellen dan komt Angelo alles enthousiast uitleggen. Vertrek kan zelfstandig. Helaas geen schaduw dus 4*
Lekker dicht bij het centrum en 's nachts rustig. Velen schrikken van het manoeuvreren tussen de bomen maar onze 7,5m pastte ruim! Loosplek is open maar lastig voor 7,5m, prima voor vans.
Lastig vinden omdat er geen bordje langs de weg staat. Je moet 50m over gravelpad naar beneden bij antennemast en betonnenhuisje. Faciliteiten niet gebruikt. Veld ter beschikking gesteld door de stichting 'Pro Loco' daarom een donatiebox in de containers.
Kan inderdaad een fantastische plek zijn maar vandaag was het modder en grote waterplassen met duizenden muggen er boven. Na een ½ uurtje zijn we weer vertrokken.
Mei 2026
Aan rustige doorgaande weg naast politiebureau. Halfschaduw bij speeltuintje. Prima plek maar weinig te beleven in het dorp. Publiek toilet schuin aan de overkant, niet gebruikt.