@Tetraspastik4
- 2002
Super mooie gloednieuwe plek met voldoende grote percelen, geen rommel op de plek alles heel duidelijk! Laadstation voor Ebikes extra cassette toiletreiniging in de automaat, splinternieuwe douches en zeer aardige aandrijving. Vrij uitzicht op de Chiemsee !!!
Makkelijk parkeren in een mooie omgeving! Er zijn fietspaden rond het plein, allemaal mooi, en 2 km naar het stadscentrum. De aangrenzende werf voor bouwmaterialen is ongunstig! Het was een constant komen en gaan! Iedereen reed meer dan snel over het plein! De vuilnisophaling begint om 5 uur 's ochtends! Toch is de plek voor een nacht of twee zeker een aanrader!
Verbleven hier op 23, 20 mei, we raden niemand aan om hier te blijven! Om 01:00 uur werden er verschillende schoten afgevuurd vlak naast onze WoMo, iemand belde om hulp, hebben we de politie geïnformeerd. Ze waren al op de hoogte, maar het zou nog lang duren. In geval van nood krijg je hier geen hulp! De plaats is absoluut niet veilig!
Eenvoudige ruimte, aanvoer en afvoer alleen voor de voorste voertuigen mogelijk omdat er onvoldoende ruimte nadert! 'S Nachts gaat de kerkklok elk uur met drie slagen en zondagochtend om 06:00 uur! 'S Nachts stil. Het dorp is echt leuk!
Goede gelegenheid voor doorvoer, maar u moet niet te laat aankomen anders krijgt u geen stoel! De locatie is geweldig, leuke kleine plaats, in het restaurant kun je redelijk eten, wat wil je nog meer?
Zeer mooie CP. Als u op zoek bent naar vrede, hier dan! Grote plaatsen, schoon gebied, u kunt zien dat er veel is geïnvesteerd. Het restaurant is nog niet klaar maar het gebouw ziet er echt van hoge kwaliteit uit!
Goede plek om te verblijven zonder service, helaas overdag erg luid, de nacht was stil
Goede parkeergelegenheid met fatsoenlijke afvalverwijdering, vriendelijk personeel bij het overdekte zwembad, mooie mogelijkheden om te fietsen zullen we graag weer komen!
Het veld is zeer goed onderhouden, de omgeving is goed voor wandelen en fietsen, maar in februari was er niets aan de hand in de stad.