• Camperlocaties

Betrouwbare reviewer

Ja
2017

Een locatie beoordeeld—12 dagen geleden

Samen met mijn hond heb ik drie dagen genoten van de gastvrijheid van Remon en Marco. Het berglandschap is adembenemend. Ze zijn daar hard bezig met het verder ontwikkelen van hun b&b en de camperplaats. Ik kom er beslist terug. Spanje is meer dan de kust alleen! De WIFI via Starlink is trouwens top. Veel geluk mannen!

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Voor mij de beste camping waar ik geweest ben van de Baltische staten. Heerlijke plek aan een meertje en een zeer gastvrije uitbater met zijn vrouw. Ook even een compliment voor de hulp. Zij houdt het moderne sanitair superschoon. Ik was op doorreis maar zou hier zeker langer kunnen blijven. Ik hoop dat Hardy en zijn team in alle vrijheid mogen blijven bouwen aan hun sprookje!

Een locatie beoordeeld—11 maanden geleden

De goed onderhouden camping is fantastisch. Vriendelijk personeel, prachtig sanitair, zeer goede WiFi en super hondvriendelijk.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Op doorreis naar Nederland overnachtte ik op deze camperplaats van Nederlandse eigenaren. Ik werd gastvrij ontvangen door Esther die samen met haar man sinds anderhalf jaar de eigenaren zijn van dit hotel met camperplaats. De man van Esther kookt heerlijk en Esther bedient vriendelijk en professioneel. Mijn hond was meer dan welkom, ook in het smaakvol ingerichte restaurant met Franse chansons als achtergrondmuziek.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Camping staat als geopend in deze app maar is gesloten. Gratis alternatief op de parkeerplaats van het voetbalstadion.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Ver van de bewoonde wereld dus ideaal voor rustzoekers. Vriendelijke ontvangst en prima sanitair. In de winter is het winkeltje op de camping gesloten. De supermarkt is 14 km verderop. Neem cash geld mee. Je kunt niet pinnen!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

De volle 5 sterren van mij. Ik heb genoten van de gastvrijheid van Raymond en Nelson. Een bedrijf in opbouw zeggen ze maar voor mij en mijn hond Joep was het nu al 100% genieten. Wat gun ik deze twee mannen een stralende toekomst waarin ze de gastenverblijven zullen hebben gerealiseerd. Campers blijven gelukkig altijd welkom. Ik ga ze volgen!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 1 jaar geleden

Hele gastvrije ontvangst. De eigenaar neemt alle tijd voor uitleg en een praatje. Je mag gebruik maken van de tuin waarin allerlei (overdekte) zitjes. Allemaal lekker overzichtelijk voor gezinnen met kleine kinderen. Het bedrijf is in opbouw en zal steeds paradijselijker worden. Op doorreis naar zuid Spanje en Portugal ben ik benieuwd naar volgend jaar!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Ik ben hier samen met mijn hond. Bij aankomst kreeg ik een doos met lekkers voor hem mee. Een hartelijk welkom dus. Bijzonder is de recreatievijver waarin gezwommen wordt. Ook is er verhuur van paddle boards, een kano en een fluisterbootje. Het keurige sanitair bestaat uit een aantal ruime cabines waarin zich een douche, toilet en wastafel bevindt. De Wifi is zo goed dat je kunt tv kijken en streamen tot op de verste plek van de receptie.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Hele fijne ontvangst. Er zijn 6 camperplaatsen. Het sanitair is eenvoudig maar brandschoon. De hond was meer dan welkom. Alles inclusief voor €16.-. Hele goede wifi. Van de trein en de snelweg had ik geen last. Hele lichte slapers kunnen oordopjes krijgen van de eigenaar. Ook een prima doorreislocatie. Zo zie ik het graag!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Deze camperplaats wordt een pareltje. Het park is nog niet helemaal klaar maar nu al kun je hier heerlijk (aan het water) staan. Het sanitair wordt binnenkort geplaatst. Lekkere ruime plekken! Het inchecken gaat helemaal goed bij de automaat. De eigenaresse heette ons desondanks toch van harte welkom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een prima camping voor een nachtje onderweg voor een prima prijs. Veel verkeerslawaai maar daar kan ik goed tegen. Lekker veel schaduw. Er zijn drie douches met de lekkerste douchekop ever!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

10 Ruime camperplaatsen naast het (onverwarmde) zwembad. De camperplaats ligt op een prachtige plek. In 5 minuten loop je naar het stationnetje van de museumlijn. Een treinritje is echt een must. Kaartverkoop bij de conductrice. Helaas heb ik niet kunnen genieten van het goed besproken restaurant. Dat is op maandag en dinsdag gesloten. De gastvrouw is supervriendelijk!

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Lekkere gratis plek in parkachtige omgeving. Goed gedaan Lehrte! Ik heb een mooie wandeling kunnen maken met de hond vanaf de camperplaats. Helaas was het zwembad op maandag gesloten.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Wat een heerlijke camperplaats. Niets mis mee! Goed advies in de kampeershop. Hulde aan de gastvrouw!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Drie heerlijke dagen gehad op de camperplaats. Vriendelijke behulpzame eigenaren. Een lekker rustige plek. De hond is meer dan welkom. Het weer is er heerlijk ;0)

Een locatie beoordeeld—ongeveer 2 jaar geleden

Ik kwam hier voor een nachtje en sta hier nu ruim twee weken. Fijne douche en toilet, goed werkend witgoed en prima camperservice. En dat alles brandschoon gehouden door twee neven. Hulde!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Uitstekend georganiseerde camping met zowel zon als schaduwplaatsen. Ruim voldoende en schoon sanitair. Rustige atmosfeer. Er is een royaal terrein voor tentkampeerders. Er is wel veel vliegverkeer vanwege de nabijheid van Zaventem.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Vorig jaar was ik hier ook en gaf ik de volle vijf sterren. Dit jaar zijn het er drie geworden vanwege de onbeschofte bediening in het restaurant. De rest van de camping is nog steeds top. Het sanitair is zelfs enorm verbeterd. Voor het eten ga ik een volgende keer even langs de Carefour.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wat een vriendelijke eigenaren hier! Mooie ruime plekken in een soort van park. Zeer hondvriendelijk. Er is een speciaal vers gemaaid hondenveld en een heerlijke poel met schoon zwemwater voor de hond. Het sanitair is niet up to date maar wel brandschoon. Het dagje Cardiff met de hop on hop off bussen was fantastisch. In Cardiff is de hond welkom aan boord.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima plek voor slechts 8 euro. Tussen 19.00 en 21.00u komt een vriendelijke dame langs om het geld te innen. Buiten de camperplaats verzamelen de jongeren van Marck zich rond het sportcomplex. Vriendelijke gasten en geen overlast. Morgen ga ik met de boot naar Engeland. In een kwartiertje rijd ik naar de terminal. Er is een vuilnisbak, een afvoerput voor grijs water en je kunt het toilet legen. Er is geen kraan en geen stroom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Ik heb hier drie nachten met mijn twee dochters en de hond gestaan. Ik rijd nu 6 jaar met mijn camper door Europa en vind dit de beste camping tot nog toe. Alles klopt, echt niets op aan te merken. ****** (Zes sterren).

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prima ontvangst, prima camping en smakelijke kanelbulle te bestellen als ontbijt. De havencamping doet wat gedateerd en rommelig aan. Dit komt misschien vanwege de vele seizoensplaatsen met oude chalets. Het sanitair is oud maar brandschoon en lekker ruim! De locatie is prachtig!

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Wat een heerlijke camping! Lekkere ruime plek voor de camperbus en een bijzettentje. Supervriendelijk goed Engelssprekend personeel. We hebben zojuist een extra nachtje bijgeboekt. De camping is uitermate geschikt voor een vakantie van een week of langer. Het schattige dorpje Mariefred is binnendoor wandelend te bereiken. Daar doe je een klein half uurtje over.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een zes sterren camperplaats wat mij betreft! Wat een vriendelijke mensen tref ik hier aan. Sanitair is prima voor elkaar. De wandeling naar Sölvesborg over de lange fiets/wandelboulevard is een aanrader evenals het restaurant. Niet verder vertellen want voor je het weet is er geen plek meer voor je op deze camperplaats . 😉

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Groot open terrein met wateraansluiting op de plaats. Ruime speeltuin voor de kinderen. Voor honden is er een ruime afgesloten speelplaats. Het sanitair is schoon. Prettige ontvangst!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima plek voor een nachtje. Sanitair is wat gedateerd maar schoon. Wifi werkt alleen in de nabijheid van de receptie en heeft geen bereik bij de camper.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Wat een heerlijke plek! Deze boscamping ligt in the middle of nowhere rond een superschoon meertje. Er is een speciaal hondenstrandje en een strandje waar je heerlijk kunt zitten en zwemmen. De eigenaren zijn supervriendelijk en behulpzaam. Ik was er met de camper maar je kunt hier ook prima camperen met een tentje. Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Zorg voor voldoende proviand want de winkels zijn niet naast de deur. Wel broodjesservice!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Prima plek voor een bezoek aan Hannover of voor een pitsstop. Goed onbemand systeem voor aankomst en vertrek.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Dit is een zeer moderne toplocatie. Superschoon sanitair, ruime verharde plek en een zeer vriendelijke ontvangst. Het dorpje is 5 minuten lopen. Vermeldenswaardig is de pizzeria. Een smakelijker pizza heb ik nog nooit gegeten. De zelf gemaakte tiramisu staat niet op de kaart. Vraag ernaar!

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Perfecte gratis plek tegenover het overdekte zwembad. Voor €5.- kan je daar niet alleen douchen maar ook nog heerlijk zwemmen tot 22.00u!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een heerlijke ruime camping. In tegenstelling tot een eerder review voel ik me hier meer dan welkom. Geen modern sanitair maar het is superschoon. Ik blijf hier maar één nachtje voor de boot. Je kunt hier prima langer vertoeven. Folkestone is hartstikke gezellig in de zomer.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Heerlijke locatie aan de Merwede. Vriendelijke ontvangst en schoon sanitair. Leuke bedrijvigheid in de jachthaven. Absoluut geen overlast. Het toilet werkt 's nachts met een code. Neem een zaklantaarn mee!!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wat een toplocatie! Niet voor niets is deze plek opgenomen in de sightseeingbus. Een ruime schone parkeerplaats bij een fantastisch pubrestaurant. Lekker gegeten en gedronken. Niet duur en vriendelijk personeel. Een aanrader!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

De camperplaats in Calais was overvol. Daar moet je echt voor boeken! St. Louis was nog geen half uur rijden vanaf Calais. Wat een heerlijke oase van rust. De camping en de horeca worden uitgebaat door twee zeer gastvrije dames. 's Avonds was het erg gezellig op het terras. Geen overlast. Daar zijn de dames strikt in!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Niets mis mee. Grote ruime parkeerplaats met twee aparte gedeeltes voor campers. De bus naar Canterburry is gratis. Dat is 10 minuten rijden. Helaas stopt de dienstregeling na winkelsluitingstijd. Een diner of een avondje stappen moet dus met een ander vervoermiddel. Lopen is te ver.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen voor de camper. De hond is welkom en hoeft niet te betalen. Schoon sanitair. Lekker rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Wat een toplocatie. Een paradijselijke camping in de randstad. Vriendelijke ontvangst. Wat een rust. We mochten zelf een plekje zoeken in een parkachtige landschap. Wij kozen voor een plekje bij de kanovijver. Een dikke 10!

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Fantastische ontvangst door de beheerder. Veel vaste kampeerders met een caravan. Ik was met mijn camperbusje en hond meer dan welkom, ook bij de andere gasten.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 5 jaar geleden

De camperplaats is nog niet helemaal klaar maar wij mochten er 13 februari al gebruik van maken. De eigenaar reageert supersnel en supervriendelijk op mijn aanvraag. Fijne verharde, veilige plek met uitstekende WiFi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Prima camperlocatie. Sanitair brandschoon. Prima betaalbaar jachthavenrestaurant. Zeer hondvriendelijk, zowel bij de camperplaats als in het restaurant!

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Prima camping. Schoon en gezellig!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Ik reed door een woonwijk en een industriegebied naar de camperlocatie. Wat ben ik blij dat ik niet omgekeerd ben. Een oase van rust in de jachthaven! Keurig gemaaide veldjes en prima sanitair. Eigenlijk stom van me om deze locatie te delen.

Sitecode: 20725

Wat hebben ze het hier voor elkaar. Superaardige eigenaren, veel ruimte en brandschoon sanitair. Ik was hier alleen voor een nachtje maar de camping is zeer geschikt voor een hele vakantie. Kind en hondvriendelijk!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Gastvrije camping. De hond is welkom. Schoon sanitair. Je loopt zo vanaf de camping het bos in. Rechtstreekse busverbinding door het prachtige Limburgse heuvellandschap naar Maastricht.

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Prima plek aan het water. Hartelijke ontvangst. De wifi is niet best op de parkeerplaats (anders een 10!). Erg hondvriendelijk! Veel surfers en andere watersporters op de parkeerplaats. Ik surf niet. Hartstikke gezellig!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Met de camper op een mat van kunstgras. Dat is wel heel ideaal! Vanaf de camping loop je zo het bos in. Het sanitair en de wifi is top. Toiletten met wc papier, zeep en een droogautomaat. Dat vind je bijna nergens!

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

Een uiterst vriendelijke ontvangst voor mij en mijn hond. Wat een prachtige camperplaatsen met uitzicht op de haven en over de weilanden. Voor €13.- had ik een fantastische plek. Vanaf de haven loop je zo het pittoreske hanzestadje Hattum binnen. Als het wifisignaal sterker was en er wat meer douches (2 per geslacht) zouden zijn dan gaf ik een 10. Daar heb ik graag een paar euro meer voor over.