@Texelnugget
- Ford Nugget
- Ford
- Buscamper
Maart 2026
Samen met mijn hond heb ik drie dagen genoten van de gastvrijheid van Remon en Marco. Het berglandschap is adembenemend. Ze zijn daar hard bezig met het verder ontwikkelen van hun b&b en de camperplaats. Ik kom er beslist terug. Spanje is meer dan de kust alleen! De WIFI via Starlink is trouwens top. Veel geluk mannen!
Voor mij de beste camping waar ik geweest ben van de Baltische staten. Heerlijke plek aan een meertje en een zeer gastvrije uitbater met zijn vrouw. Ook even een compliment voor de hulp. Zij houdt het moderne sanitair superschoon. Ik was op doorreis maar zou hier zeker langer kunnen blijven. Ik hoop dat Hardy en zijn team in alle vrijheid mogen blijven bouwen aan hun sprookje!
De goed onderhouden camping is fantastisch. Vriendelijk personeel, prachtig sanitair, zeer goede WiFi en super hondvriendelijk.
Op doorreis naar Nederland overnachtte ik op deze camperplaats van Nederlandse eigenaren. Ik werd gastvrij ontvangen door Esther die samen met haar man sinds anderhalf jaar de eigenaren zijn van dit hotel met camperplaats. De man van Esther kookt heerlijk en Esther bedient vriendelijk en professioneel. Mijn hond was meer dan welkom, ook in het smaakvol ingerichte restaurant met Franse chansons als achtergrondmuziek.
Camping staat als geopend in deze app maar is gesloten. Gratis alternatief op de parkeerplaats van het voetbalstadion.
Ver van de bewoonde wereld dus ideaal voor rustzoekers. Vriendelijke ontvangst en prima sanitair. In de winter is het winkeltje op de camping gesloten. De supermarkt is 14 km verderop. Neem cash geld mee. Je kunt niet pinnen!
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

De volle 5 sterren van mij. Ik heb genoten van de gastvrijheid van Raymond en Nelson. Een bedrijf in opbouw zeggen ze maar voor mij en mijn hond Joep was het nu al 100% genieten. Wat gun ik deze twee mannen een stralende toekomst waarin ze de gastenverblijven zullen hebben gerealiseerd. Campers blijven gelukkig altijd welkom. Ik ga ze volgen!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Hele gastvrije ontvangst. De eigenaar neemt alle tijd voor uitleg en een praatje. Je mag gebruik maken van de tuin waarin allerlei (overdekte) zitjes. Allemaal lekker overzichtelijk voor gezinnen met kleine kinderen. Het bedrijf is in opbouw en zal steeds paradijselijker worden. Op doorreis naar zuid Spanje en Portugal ben ik benieuwd naar volgend jaar!
Ik ben hier samen met mijn hond. Bij aankomst kreeg ik een doos met lekkers voor hem mee. Een hartelijk welkom dus. Bijzonder is de recreatievijver waarin gezwommen wordt. Ook is er verhuur van paddle boards, een kano en een fluisterbootje. Het keurige sanitair bestaat uit een aantal ruime cabines waarin zich een douche, toilet en wastafel bevindt. De Wifi is zo goed dat je kunt tv kijken en streamen tot op de verste plek van de receptie.