@Tez-Sylv
Lid van Campercontact sinds 2017
28/4/18. geen toegang tot welk gebied dan ook. camperstop bestaat niet meer
Sitecode: 20285
Mooie uitzichten en diensten zijn goed. Hoewel de bergopwaartse reis om hier te komen was een pijn ..... het was het waard.
We bezochten hier op 24/10/18 voor water. Dit was de dichtstbijzijnde plaats met open services. Let op de foto's dat er maar 1 tik is voor zowel Vidange & drinken !!!. we hebben de kraan gesteriliseerd voor gebruik.
Verbleef hier vele malen onderweg met behulp van dierenartsen voor paspoorten. diensten sluiten 15/10/18 voor de winter.
verbleven 17/4/18 Gelegen in de buurt van prachtig strand met veel goede wandelingen. We zijn 7 mts van langer zou erg krap zijn om te parkeren moet je parkeren op de hoek om exit mogelijk te maken. Verondersteld 5 ruimtes te zijn, maar laat op 7 waren er volgepropt ... bijna geen toegang tot onze kast aan de achterkant. God help ons als er een vuur was!
Verbleef hier vele malen onderweg en maakten gebruik van de dierenartsen voor de paspoorten. diensten sluiten 15/10/18 voor de winter.
We bezochten deze plaats op 24/10/18 voor water. Dit was de dichtstbijzijnde plaats met open services. Let op de foto's dat er maar 1 kraan is voor zowel lozen & drinkwater !!!. we hebben de kraan gesteriliseerd voor gebruik.
Dit is onze derde keer dat we hier verblijven. Mooi en stil. ook al was de parking druk en stonden er veel auto's geparkeerd. Het was geen probleem voor ons. 10 € inclusief stroom en camperservice..
Leuk genoeg, maar alleen geschikt voor campers kleiner dan 7m. We hebben een trailer en konden niet parkeren, dus verder gereden.
28/4/18. geen toegang tot het gebied. Camperstop bestaat niet meer
Verbleven 17/4/18 voor een week. Zeer mooie camping direct aan het strand (hond vriendelijk in het laagseizoen). Elektriciteit + warme douches. €13 voor 2ps + € 5 voor 10amp stroom. Honden €1per dag. Kamp korting voor langer verblijf = verblijf 4 betalen voor 3 .. blijven 5 betalen voor 4 .. blijf 7 betalen voor 5! Uitstekend!
We waren hier 18/4/18 ... Het was gesloten! Ketting over de weg ... oude informatie van 2017 op het mededelingenbord.
17/4/18. We hebben hier voor water gebeld. Het servicepunt bevindt zich aan de hoofdweg met auto's die er direct voor geparkeerd staan. Deze services zijn alleen toegankelijk als u een emmer / jerrycan wilt vullen! Zou het niet aanraden!
We verbleven hier op 13/04/18. Ideale plek voor strand en wandelen met de honden. Gratis dagelijks parkeren, maar € 6,50 's nachts 19:00 - 10:00 uur. Helemaal geen faciliteiten zelfs geen vuilnisbakken toen we er waren. Een nacht waard
4/4/2018 Mooie camping direct aan het strand, grote staanplaatsen. Incl. honden gratis, € 15 per nacht De enige keerzijde is dat de camper service en vuilnisbakken bij de ingang zijn, dus als je aan de strandzijde verblijft met luifel erbij is het een aardig stukje lopen om water te tanken. Gelukkig kan je de cassette legen bij elk doucheblok. Warme douches! Zou er opnieuw gaan staan.
Leuke kleine camperplaats. We verbleven hier 3/4/18 en-route naar Perpignan. Zeer rustige camping, slechts €8 inclusief stroom. Het parkeren is op gras tussen bomen. Onze camper is 7 meter, paste er mooi tussen. Super U aan de overkant, dus gewoon perfect voor brandstof bijvullen etc.
Hiet geweest op 28/3/18 en het servicepunt was 'buiten dienst'
We verbleven hier 28/3/18, leuke kleine cp met groene omgeving om te wandelen met honden. We waren verrast dat elektriciteit gratis was, maar teleurgesteld dat het water was uitgeschakeld!
Zeer drukke aire met veel tafels stoelen en luifels. ZEER WINDIGE locatie. Mooi strand maar niet hondvriendelijk. nergens om honden te nemen behalve parkeerplaatsen. € 9 per 6/09/17
Grote Aire met echt grote plaatsen. 4 servicepunten die elk 2 plaatsen bedienen. Electric was niet aan toen we hier waren, maar de lokale mobiele boodschapper die om 15:30 komt, zegt dat het normaal gesproken dagelijks is .... nog steeds een halte waard.
Mooie plek. 5 ***** Plaatsen zijn vrij kort, dus campers meer dan 6 mtr hebben veel overhang over een kleine sloot. Was teleurgesteld om te ontdekken dat het 'drinkbare' water eigenlijk groen was! Dus was NIET drinkbaar. Goed werk hebben we geprobeerd in daglicht te vullen in een container en niet gebruik te maken van de slang niet om te vullen of we zouden niet hebben gezien hoe slecht het was. Om een ernstig gezondheidsprobleem te voorkomen ... Controleer voordat u vult.