@Thaigh1981
Lid van Campercontact sinds 2026
Sowohl beruflich als auch privat begeistert unterwegs im Microcamper
- Alleengaand
- 2015
September 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een eenvoudige parkeerplaats van grind aan het Wangermeer, maar wel met water- en afvalvoorzieningen en vuilnisbakken. Het ligt pal naast een drukke weg, maar dat is prima te doen.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een prettige parkeerplaats. Hoewel deze direct aan de hoofdweg ligt, is deze goed afgeschermd door de aangrenzende parkeerplaats voor vrachtwagens en dichte hagen en bomen.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Prachtige 24-uurs kampeerplek direct naast het museumdorp, midden in het bos. 's Nachts is het er echt donker en stil. Je hoort alleen het ruisen van de bomen en natuurlijk de dieren. Er zijn geen voorzieningen; toiletten zijn alleen beschikbaar tijdens de openingstijden.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een prima parkeerplaats met grind en alles wat je nodig hebt. Direct naast het Muurmuseum en op korte loopafstand van het centrum. Rustig 's nachts.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Parkeren is na de pandemie weer toegestaan. Je betaalt gewoon bij de parkeermeter, of via de handige app. Achter het gebouw ligt de spoorlijn, ervoor de weg. Ik denk dat het nog steeds prima is om er te overnachten.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Geen voorzieningen, maar een rustige plek om te overnachten. Toiletten zijn alleen geopend tijdens openingstijden. Geen schaduw of beschutting tegen de wind.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een prima tussenstop. Maar wees gewaarschuwd: de smalle weg is veel drukker dan je misschien denkt. 's Nachts is het er wel rustig.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Griezelig. Meerdere keren 's nachts stopte er een auto achter me op de verdieping erboven en bleef daar minstens een half uur staan. Meestal met draaiende motor, altijd met de lichten aan, en soms toeterde de bestuurder zelfs even. Daarna ben ik weggereden.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een fantastische plek om tot rust te komen en te ontspannen. De eigenaar is erg vriendelijk en spreekt Duits. De douche- en toiletfaciliteiten zijn niet gloednieuw, maar ze zijn erg schoon en goed onderhouden. We kregen zelfs nog wat vers geplukte, heerlijke pruimen als afscheidscadeau.
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Een fantastische plek om te overnachten en 's ochtends vroeg, of 's avonds laat, een duik in het meer te nemen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, vergeet alleen niet je eigen toiletpapier mee te nemen als je naar het toilet gaat. Dat is helemaal geen probleem.