@The-Bullli
- volkswagen t6.1 Caravelle
- 2020
- Volkswagen
- Buscamper
Voor wie de charme van een camping op een afgelegen prachtige en rustige plek kan waarderen is dit een heerlijk plekje, zeker voor een overnachting op doorreis. Royale plekken en vriendelijke uitstraling. Het sanitair is eenvoudig en schimmelplekken op diverse plekken zijn ook waarneembaar maar de toiletten waren zeker schoon te noemen. De prijs kwaliteit van deze camping is prima in orde wat ons betreft.
We passeerden deze camping op het moment dat we een lekke band bleken te hebben. We sloegen meteen de weg naar de camping in. Goed besluit want het verwisselen van de band was gecompliceerd. Op het hek van de camping hing een telefoonnummer. De eigenaar kwam ons helpen en is zeker een uur bezig geweest om samen de band te wisselen. Geweldig, alle dank! Hij wilde er niets voor hebben. Konden we nog net voor het slechte weer de Pyreneeën door.
Mooie rustige camping in september, met zeer ruime plaatsen. Plekken aan de buitenkant met uitzicht op Dodekalitten zijn het mooist, maar er wandelen wel de hele dag mensen langs, het wandelpad er naar toe is pal naast de camping omheining. We dachten soms in een showroom te zitten 😉 maar op zondag zal het wel drukker zijn dan normaal. 2,5 minuut douchen is wel wat kort, maar dat is op te lossen door iets meer te betalen, sanitair is prima.
Prima terrassencamping, aantal mooie / grote plaatsen aan het water. Zelf plek uitzoeken via website. Sanitair is super, grote ruime en schone douches. Aanrader.