@The-Cairn-Camper

- Bürstner 495 IXEO Time Moonlight Fiat Ducato 250
- 2013
September 2026
Een locatie beoordeeld · 6 dagen geleden
Mooie camperplaatsen,vriendelijke havenmeester en 5min lopen van centrum en heerlijk fietsen en wandelen.
Een locatie beoordeeld · 11 dagen geleden
Wij staan meestal op een camperplaats aan de overkant.Over het algemeen mooie ruime plaatsen.Jammer dat er in voor en naseizoen weinig toiletten geopend zijn.Ook de plaats om afvalwater te lozen in de put werkt wel ,maar is verouderd en niet meer van deze tijd.Voor de rest schitterend park en komen hier echt wel terug.
Leuke camping aan de Rijn. Super schone toiletten en douches.Er liep continu iemand schoon te maken.Bij wat geluk,mooie plaats langs oever van de Rijn.Heerlijk eten bij het restaurant van de zelfde eigenaar.Eén minpuntje betalen met het wettelijk toegestane betaalmiddel de Maestro Card ging niet.Toen zei men kaart stuk.Echte reden er was dat men niet internationaal inlogde,kost geld. Bij Aral station 2km. verder getankt en kaart werkte wel.Jammer
2019
Mooie natuurcamping in bosrijk gebied. Mooi om wandelingen te maken. Hondvriendelijk en met hondendouche. Broodjes service. Alleen jammer dat je verder voor supermarkt een km of 5 verderop moet. Dus e-bike o. i. d nodig. Onafhankelijk goed restaurant bij camping met zeer aardige eigenaren. Kom hier al jaar of 5 zonder camper en bevalt nog steeds.Volgend jaar beslist met onze aangeschafte camper.
Prima camping, grote plaatsen, visvijver en zwembad, gezellig terras en restaurant. Vriendelijke Nederlands beheerdersechtpaar en ook vriendelijk nederlandssprekend pers. Met fiets kan je alle kanten op vanaf de camping. Zee op 10km afstand. Super U in Coëx 14 min fietsen. Broodjesservice en klein sumier winkeltje voor hoogst noodzakelijke dingen. Afhaalservice snacks. Sanitair prima en schoon.
Zijn hier voor de eerste keer, kreeg plekje om uit te zoeken. Niet je dat bij stacaravans. Geen schotelontvanst door bomen en somber, weinig zon. Zelf plek uitgezocht die vrij was en naar de vriendelijke dame bij receptie. Kon zonder problemen verkassen, was absoluut geen bezwaar. Keurig. Toiletten zonder bril., maar schoon en netjes. Ook douches Om terug te komen. ACSI kaart korting.