@The-French-connection
- Challenger Other Other
- 2015
- Integraal
Onze vaste eerste stop in Spanje. Veilig, schoon, vlak bij de snelweg en zeer behulpzame eigenaresse. Rand van groot winkelcentrum. Norrauto naast de deur voor batterijen, lampen etc! Perfecte overnachting.
Een favoriete tussenstop. Uitstekende faciliteiten, vriendelijk behulpzaam personeel, mooie ligging (uitzicht op kasteel!) en dicht bij de oude stad met veel goede redelijk geprijsde restaurants. Redelijk grote plaatsen (kan luifel uitzetten) sommige met water. Aldi supermarkt naast de deur.
Ruime Aire met ruime staanplaatsen, rustig, kalm, gemakkelijke toegang voor onze camper van 7,5 m maar beperkte hoeveelheid schaduw - we bezochten het tijdens de hittegolf van 2022! Slechte toegangsmarkering, het is de onopvallende net voor de afslag naar de gemeentelijke camping, gemakkelijk voorbijgeschoten. Dicht bij een klein dorp en mooie port de plaisance met twee restaurants, maar niets anders om je langer dan een paar nachten te houden. Vijf minuten fietsen naar het uitgestrekte Super-U
Een beetje slordig en ouderwets, maar prachtige locatie aan de rivieroever met een aangename wandeling langs de rivier naar de historische stad. Kampeerplaatsen goed bereikbaar, receptie vriendelijk en behulpzaam. Aangekomen op de eerste dag van opening dus erg rustig! Nieuwe grijze afvoer is makkelijker voor grotere busjes, had geen water nodig maar kraan leek precies tussen twee campers te zitten. Oppervlak is prima alluviale grond, prima tijdens ons bezoek maar eerdere beoordelingen hebben een punt. Zal terugkeren ondanks een paar probleempjes.
Grote licht glooiende parkeerplaats achter de Salle des Fetes. Nieuwe prullenbakken in de benedenhoek zijn behoorlijk druk en het gebied is een kortere weg voor woon-werkverkeer. Parkeer in de buurt van de top om te minimaliseren. Dicht bij interessante stad, maar niet de beste van de Bastide-steden. Bouwvoertuigen die de parkeerplaats gebruiken om elkaar te ontmoeten tijdens ons verblijf. Grijze en zwarte dump en water allemaal gratis in de buurt van de parkeerplaats
Eenvoudige, rustige lucht dicht bij fascinerende Bastide-stad, alle faciliteiten gratis
Rustige, goed onderhouden camping met zeer gemakkelijke toegang langs het kanaal of de rivier naar de gezellige, levendige historische stad en wandelen/fietsen over het kanaalpad. Kleine Intermarché-supermarkt op het marktplein. Grote, gemakkelijk toegankelijke plaatsen (zelfs wanneer 'verdubbeld' als het druk is) met elektriciteit, grijs/zwarte afvoer en water inbegrepen in de dagprijs van € 9,50, verminderd bij een langer verblijf. Rivier de Tarn buiten de poort aan de voorkant en het kanaal buiten de poort aan de achterkant - perfect! Sterk aanbevolen.
Grote lucht handig geplaatst vanaf de A9 voor doorreis. Nogal onverzorgd met onkruid/plassen en moest drie stopcontacten proberen om een werkende te vinden. Ruime staanplaatsen met gemakkelijke toegang, uitzicht op jachthavens en dicht bij strand en cafés (allemaal gesloten op een natte, winderige dag in maart!). Dit is GEEN Camping Car Park, Passe'Etapes-site, toegang en betaling is alleen mogelijk met een meertalige maar onhandige machine. Handige tussenstop en waarschijnlijk geweldig in de zomer?
Eersteklas camping met moderne, schone faciliteiten, uitstekend restaurant/bar op het terrein, vriendelijk behulpzaam personeel, ruime staanplaatsen en gemakkelijke toegang voor vrij grote campers. Direct aan zee, buiten de poort wandelen naar natuurgebied Delta, gezellig wandelen of fietsen langs de boulevard naar het stadje met restaurants en haven. Handige Spar-supermarkt vlak bij het bal bij de haven. Aanbevolen en zou graag terugkeren
Kan de goede recensies niet uitstaan. Plaats ziet eruit als een vervallen bouwplaats, de harde ondergrond lijkt op de fundamenten van gesloopte gebouwen en het is ver weg van een zeer gemiddelde stad. Aangekomen, gekeken en vertrokken. Je moet wanhopig zijn om 20 euro te besparen om hier te blijven en niet op de uitstekende camping op slechts 3 km afstand
Rustige, goed onderhouden camping met ruime staanplaatsen, goed restaurant met veganistische keuze, kleine bio-winkel met lokale producten en vriendelijk personeel. Vrij geïsoleerd, dus geen winkels etc in de buurt, maar omgeven door een prachtig, open wandel- en fietslandschap. De toegangsweg is smal, volg de borden NIET navigatie om een bezoek aan de buurman te vermijden! Eenrichtingssysteem voor vertrek (hevige regen had het moeilijk gemaakt dus zonder problemen de 'in' weg terug). Zeer rustgevend en zou het opnieuw bezoeken.
Tweede bezoek. Moderne camping met grote plaatsen, geasfalteerde toegangswegen en geen lage bomen. Elektriciteit, water en grijs afval op elke plaats. Moderne faciliteiten omvatten een hondendouche. Een van de gemakkelijkste sites om te bezoeken met onze 7. 5m die we hebben meegemaakt. Goed restaurant, vriendelijke ontvangst. Oude stad interessant en zeker een bezoek waard. Af en toe wat lawaai van het recyclingcentrum op de dichtstbijzijnde staanplaatsen, maar voor ons geen probleem. Aanbevolen en zal terugkeren.
Slechts één nacht op doorreis en gebruikten onze eigen faciliteiten, maar genoten enorm van ons korte verblijf. Geweldig uitzicht over het (vrij lege) stuwmeer en snelle toegang via de poort om rond het stuwmeer te wandelen. Kleine camping, dus raad aan om vooraf te bellen met de afmetingen, aangezien niet alle staanplaatsen geschikt zouden zijn voor onze lengte van 7,5 m. Twee restaurants bij de ingang, de helling en breedte van de ingang is niet zo slecht als gemeld en was voor ons geen enkel probleem
Prachtige situatie met uitzicht op de bergen en een glimp van het meer. Geweldig restaurant (alleen in de winter in het weekend?). Het terrein loopt in twee richtingen behoorlijk af, dus het kan moeilijk zijn om vanuit sommige posities waterpas te komen en het weggooien van een gat in de grond is een beetje 'creatief' maar werkt! Het interessante stadje Periana ligt op ongeveer 2 km afstand, horizontaal en een beetje verticaal, en heeft een kleine supermarkt en cafés. Maar de uitzichten, de uitzichten...! Het geld meer dan waard!
Eenvoudig maar ideaal voor bezoek aan de stad. Groot, omheind, goed verlicht terrein met grind en gemakkelijk toegankelijke faciliteiten (die alleen 's ochtends en' s avonds beschikbaar zijn als er een begeleider aanwezig is). Weg naar links bij binnenkomst kan luidruchtig zijn, lichte slapers moeten rechts parkeren! Gemakkelijk wandelen/fietsen langs het nabijgelegen bal naar de onmisbare oude stad - vol geschiedenis, leven en karakter. Het zal onvermijdelijk winderig zijn, het is niet voor niets het kite- en windsurfcentrum!
Niet pittoresk maar uitstekende centrale parkeergelegenheid voor mooie stad. Geen diensten, maar blijkbaar heeft het Repsol-station aan de afrit van de A7 ze (niet persoonlijk bevestigd). Duur kort parkeren voor € 1,80 per uur, maar met een maximum van € 12, dus perfect voor een verblijf van 24 uur. De meeste busjes verzamelen zich aan de rechterkant net binnen de ingang, lijkt de stilste hoek te zijn. Rustige nacht zonder zorgen, zal opnieuw gebruiken.
Naast het strand. Access track ziet er onuitnodigend uit, maar is prima. Verschillende kleine strandbars in de buurt, kleine supermarkt en andere winkels en restaurants op 10 minuten lopen in Almayate. Mercadona in Torre del Mar 4 km vlakke fietstocht, kust en bars / restaurants 5 minuten verder. Beperkte elektriciteit (kan wasmachine en droger niet tegelijkertijd gebruiken!) en slechte wifi alleen nadelen.
Dit is Parque Tejo, een door de gemeenschap gefinancierde camping aan de zuidkant van de brug over de Tagos. Mooie camping met uitzicht over de rivier en een café aan de rivier niet ver weg. Kleine mini-markten en uitstekende bakkers op 5 minuten afstand langs de aangrenzende N2. Geen lawaai van de weg. Abrantes is ongeveer 30 minuten lopen - een zware klim en niet voor angsthazen! Dames bij de receptie spreken Engels en zijn zeer behulpzaam. Goedkoop en sterk aanbevolen.
Terrassencamping met uitzicht op de stad, sommige plaatsen licht glooiend maar OK met levellers. Overal kan er half december een beetje slordig uitzien, maar de faciliteiten zijn schoon en het personeel vriendelijk. 30 minuten lopen naar de oude stad en het enorme winkelcentrum met grote winkels op slechts een zeer korte loopafstand. Officiële grijs/zwarte vuilnisbelt nogal moeilijk toegankelijk en een beetje groezelig (lang achteruit in of uit), dus gebruik de faciliteiten het beste van dag tot dag. Zou terugbrengen.
Kan geen fout vinden op deze camping, schone, rustige, ruime plaatsen, ruim boven het gemiddelde kamp supermarkt, leuke bar en restaurant, vriendelijk personeel en leuke sfeer. Poort naar strand. Torre del Mar is een busrit of een lange fietstocht, maar het meeste van wat je nodig hebt is op het terrein. Bedoeld om één nacht te blijven, maar moest na vier vertrekken anders was het langer gebleven. Aanbevolen en zal er opnieuw verblijven.
Niet onder de indruk. Liever neer op de hiel, elektrische kast los op hek en met defecte aarde volgens collega aankomst met een tester. Drukke weg direct buiten en ziet eruit als een lange wandeling naar het strand - niet goed voor hondenbezitters. Foto is nogal flatterend. Bedoeld om een paar nachten te blijven, maar betaald voor diensten (€ 3) en verhuisde naar de nabijgelegen camping. Duurder maar de moeite waard.
Zeer rustige Aire buiten de camping met aangename wandeling / fiets naar het oude einde van de stad (om die reden zijn we van de andere Aire verhuisd). De plaatsen zijn van verschillende lengte en slechts één of twee geschikt voor bestelwagens van 7 m plus. Zeer schoon en receptie vriendelijk. Om de een of andere reden werden alle zeven busjes daar tijdens ons verblijf samengebracht in één sectie - we denken dat er uitbreidingswerkzaamheden zijn gepland.
Moeilijk te beschuldigen van de Aire, schoon, netjes, goede WiFi, gemakkelijke service, begrijpelijk toegang / betaalsysteem, hondenuitlaatgebied, jetwash, gemakkelijk voor grotere bestelwagens - allemaal goed. Wat lawaai van de weg. Onze enige kritiek is dat het de 'verkeerde' kant van de stad is met een flinke wandeling door drukke moderne straten naar de oude stad. We verhuisden naar de nieuwe Aire buiten de camping, ondanks de moeilijkheden voor grotere bestelwagens.
Echt krap voor grotere bestelwagens - probeerde niet eens binnen te komen met onze 7.4m À Klasse omdat het leek alsof het nauwelijks in de toegangswegen zou passen, laat staan achteruit in de enige lege plaatsen. Zag er niet te aantrekkelijk uit op de wandeling rond erg druk en alle plaatsen erg donker. Positieven zijn positie erg handig voor stad, strand en cafés
Rustige, aangename en recent vernieuwde camping op loopafstand van fascinerende ommuurde stad en drie supermarkten. Schoon en netjes, veilig en met vriendelijk dienstdoend personeel tot bijna middernacht. Staanplaatsen van verschillende grootte, sommige zouden moeilijk zijn voor grotere bestelwagens als de site druk was. Slechts een half dozijn er begin januari dus geen probleem met een busje van 7,5 meter. Geweldige waarde en zullen terugkeren
Uitstekende nieuwe site. Gemakkelijke toegang voor grote busjes, goede faciliteiten en vriendelijk en attent personeel. Groot winkelcentrum met goede supermarkt op korte loopafstand en mis de mooie oude stad niet iets verder (ga de nieuwe brug niet over, ga rechtdoor op de rotonde richting de Romeinse brug). Einde van doodlopende weg dus geen passerend verkeer en incidentele trein zonder gevolgen.
Tweede bezoek met Kerstmis 2019, nog steeds erg blij met de site. Voorzieningen schoon, kleine supermarkt, wasplaats en een korte fietstocht (maar vrij lange wandeling) naar de haven en de oude stad. Veel ruimte in december, maar de beste plaatsen genomen en sommige hellend genoeg om levellers te verslaan. Restaurant is van eigenaar veranderd, eten is uitstekend, maar iets duurder en WiFi is fragmentarischer dan voorheen.
Tweede bezoek en net zo goed als vorig jaar! Faciliteiten brandschoon, geweldige ligging tegenover het kasteel en korte wandeling naar mooie oude stad. Elektriciteit en water voor elke staanplaats en ruimte om buiten te zitten. Helaas was de supermarkt naast de deur gesloten, maar ik weet niet zeker of hij weer zal openen. Aanbevolen en zal volgend jaar terugkeren.
Zeer schone en nette camping op korte loopafstand van de stranden, baaien en een heel mooi dorp en haven. Als we er tijdens en na de storm Elsa in december '19 van hielden, moet het bij goed weer nog beter zijn! Leuke verharde plaatsen, goed restaurant en vriendelijk personeel. Kan geen commentaar geven op het zwembad - alleen stormkracht wind en ongebruikelijke temperaturen!
Zeer handige parkeerplaats net buiten een mooie oude stad. Sommige parkeerplaatsen gemarkeerd voor bussen - vermoedelijk touringcars - maar geen enkele in december. Niet gemarkeerd voor kampeerauto's, maar de politie passeerde meerdere keren zonder commentaar. De stad is prachtig, vooral met de kerstverlichting. Slechts één andere camper in december en 's nachts heel rustig. Geen echte voorzieningen maar een zeer waardevolle stop.
Als alle Aires zo zouden zijn! Locatie aan de rivier, schoon, netjes, gemakkelijke toegang en minuten lopen van een mooie oude stad over de voetgangersbrug naast de site. Klein café net buiten de camping doet een eenvoudig ontbijt in het park dat langs de rivier loopt - ideaal voor hondenuitlaten. Lichte helling gemakkelijk gecompenseerd door levellers en een beetje lawaaierig aan de bovenkant wanneer het afval 's nachts wordt geleegd.
Absoluut verschrikkelijk. Kleine, hellende site in smerig deel van de stad, auto's van de fabriek naast de deur blokkeren een deel van de site en belemmeren de toegang tot de groezelige grijze afvoer. Zwarte afvoer tot de rand toe met riolering. We moesten buiten parkeren om de zwarte te verwijderen. Alleen nuttig als een zwarte noodafvoer, anders VERMIJDEN!
Sitecode: 19429
Ik verbleef twee nachten in januari 2019. Aangename camping met terrassen en schone moderne faciliteiten, maar restaurant in de winter gesloten. Niet veel schaduw en sommige plaatsen hebben verzorging nodig als je lange overhangen hebt. Hoogte betekent dat het 's nachts koud kan zijn' s nachts. Op loopafstand van het beroemde en pittoreske stadje. Laat je niet meevoeren door de stad en over de iconische brug!
We verbleven met Kerstmis 2018, goede faciliteiten en een uitstekend restaurant. Druk, maar volop ruimte, hoewel de beste zonnige is genomen. Veel schaduw voor zomerse bezoekers, maar grote busjes moeten voorzichtig zijn met bomen. Facilties schoon en goed onderhouden. Grenzend aan vogelreservaat en gemakkelijke wandeling naar de oude stad. Ben van plan om de volgende kerst daar weer door te brengen.
Slechts vier andere kampeerders begin januari 2019 - plus twee wilde kampeerterreinen naast! Een beetje prijzig voor € 9,95 voor zeer beperkte faciliteiten, maar mooie situatie door kleine baai. Het grootste deel van de stad is gesloten, waarschijnlijk een betere propositie in de hogere seizoenen. Toegangsbarrière heeft uw paspoortnummer nodig, alleen kaart en laat uw staart op de weg liggen - maar geen probleem in januari 'verkeer'! Zeer rustig maar zeer goed verlicht.
Verwarrende ingang (eindigde op de verkeerde manier om eenrichtingsverkeer) en zeer krap voor onze 7.4mx 2.3m. Eindigde met vertrek zonder te stoppen.
Uitstekende, goed georganiseerde, veilige camping met stroom en water voor alle plaatsen, de meeste hebben ruimte voor buitenstoelen enz. Gebruikelijke kleine supermarkt naast de deur en op korte loopafstand van het kasteel en de zeer aantrekkelijke oude binnenstad. Bezocht eind december 2017 veel plaatsen maar de slagboom is 's nachts gesloten. Aanbevolen en zal weer komen.