@The-O

1998

Een locatie beoordeeld4 dagen geleden

prima kleine camping op onze doorreis van de Costa del Sol. Met een leuke bar/resto!! Hele aardige Belgische eigenaren.

vandaag 7 november blijkt de camping gesloten. 😬. voor niets een omweg gemaakt

prachtige camping in een schitterende omgeving. Sanitair op 4sterren hotel nivo. Alles heel goed schoon en hygienisch. een oase van rust en vredigheid. Als je van leven en uitgaan houdt is het inderdaad niets. Zoek je daarentegen rust en een adembenemende natuur dan kom je hier volledig aan je trekken! Een zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst door jonge eigenaar die goed Engels spreekt. TOP

Een hele mooie camping, dicht aan de A31 en bijna in het middeleeuwse stadscentrum. Geweldige plak voor tussenstop. Mooi en schoon sanitair. En een zeer schappelijke prijs.

Het restaurant bleek gesloten, voor chemisch toilet ledigen moet je 2€ betalen. en groot deel van dag en avond is receptie en bijbehorend winkeltje dicht. Ik snap dat het bij kleine bezetting niet allemaal lonend is, maar op 9 juli is het toch hoogseizoen. Zorg dan toch dat voor gasten die wel naar deze camping willen kome. de minimale voorzieningen beschikbaar zijn.

ik ben nu voor de 4e keer hier. en waarschijnlijk de laatste keer. camping ligt geweldig mooi en een en ander voldoet ook wel, hoewel het echt nit allemaal super is. De prijs is dit echter wel. We betaalden vandaag 570NK voor camper met 2pers inlcl. 2 douchmuntjes. Dit loopt echt de spuigaten uit.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Sitecode: 20286

een grote en prima georganiseerde camping. het sanitair is allemaal gerenoveerd vorig jaar en is van erg goede kwaliteit en wordt uitstekend schoon gehouden. redelijk grote standplaatsen. voldoende restaurants, bars en winkels in de buurt op loopafstand. wij staan hier voor het derde jaar en komen zeker terug.