@The-Rockers

- 2022
- Ford
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Een perfecte plek om de stad te bezoeken, dank aan hen voor het beschikbaar stellen van zo'n groot terrein. Water en afvalpunten zijn beide gratis. Tien euro voor 24 uur, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Een heerlijke plek om te overnachten. Zelfs in oktober moesten we even wachten op een goed plekje met uitzicht over de vallei. Maar het was het absoluut waard.
September 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 8 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 8 dagen geleden
Mooie locatie, direct aan de rivier. Fietsroute rechtstreeks naar Namur, 12 km. Enkele winkels in het dorp, bakker, slager, etc. De weg langs de camping is vrij lawaaiig tussen 7 en 8 uur 's ochtends en tussen 5 en 6 uur 's avonds, maar rustig 's nachts. Er zijn voorzieningen, maar let op bij het vullen met vers water, want het is in hetzelfde kastje als waar je de cassette leegt, en sommige mensen letten er niet goed op waar ze de vulslang neerzetten.
Augustus 2026
3 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Uitstekende camping op een fantastische locatie, direct aan het water. Op 50 meter van de veerboot, die vaart tot 18:00 of 20:00 uur, afhankelijk van de tijd van het jaar. Het is ongeveer een half uur rijden naar Beautiful Sneek. Op 10 minuten loopafstand van een klein, charmant dorpje met bars, restaurants en een heerlijke bakker. De zeer behulpzame campingbeheerder komt graag even langs om u te begroeten. We hebben de faciliteiten niet gebruikt, maar ze zagen er ook uitstekend uit.
April 2026
Uitstekende plek om de oude stad te bezoeken. Alle voorzieningen werken, zoals elektriciteit en water. Heel rustig, het oude gedeelte van de camping is afgesloten, maar de parkeerplaats voor meer dan 20 campers is prima. ,
Geweldige locatie en goed ingedeeld. Het systeem om binnen te komen en een staanplaats toe te wijzen is te ingewikkeld. Je hebt paspoortgegevens nodig, plus een ticket voor elektriciteit en een apart ticket voor water. Het zou makkelijker zijn als alles in één pakket zat. Verder erg mooi.
Net aangekomen. Mooie plek en makkelijk naar de oude stad te wandelen. Water bijvullen geen probleem, de gebruikelijke aansluiting bevindt zich onder een klein putdeksel rechts van de waterkraan. Pas op, de waterdruk is erg hoog 😂