@The-Van-Polen-Van
- 2020
Prima cp. Mooie plekken en mooi sanitair.
Geweldige terrassen camping, overal een prachtig uitzicht, winkeltje en bar erbij (the bar in the Spar), sanitair prima in orde. Vriendelijke mensen. Wat wil je nog meer...
Vandaag helaas nog gesloten.
Een prachtige plek, zicht op de Matterhorn, kabelbaan vlakbij en de fietstocht naar het einde van het dal, Breuil, is geweldig. Sanitair prima. Wij hebben er 2 mooie dagen gehad.
Fijne camping, veel overwinteraars en daarom is bijvoorbeeld het restaurant ook gewoon open. Prima sanitair en vriendelijke eigenaar.
Zeker in dit seizoen fijn dat er iets open is. Mooie plek vlakbij strand. Douchen met munten, verder alles aanwezig voor 20 euro.
2 Nachten gestaan op weg naar Sicilië. Prima camping, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Vers brood 's ochtends, koude drankjes. Sanitair is niks mis mee. En een heerlijke plek aan zee. Wij betaalden 30 euro p. nacht.
We zijn hier 20-22 okt"24. 3 plaatsen bezet, € 51 all inn. Voor nu uitstekend qua voorzieningen en het uitzicht maakt het compleet!
Momenteel is het wegens wegwerkzaamheden helemaal niet mogelijk om daar te staan, alles is afgesloten.
Om 9.30 uur bij de slagboom. De CP zou vol zijn volgens een bord bij de kassa. € 45 betaald en er werd gelijk gevraagd of we bleven slapen want dan moet je de dag erna weer € 45 betalen. Akkoord! Boven mooie plek aan de rand van de CP. Om 18 uur nog ong 40 plekken over prachtig uitzicht! 7 uur ontbijt in Rifugio Auronzo!
In covid-19 tijd geweest. Enige op de werkelijk prachtige camping. Prachtige fiets- en wandelmogelijkheden vanaf de camping. Kortom, heerlijk vertoeven.