@TheBlueOneNL
Zeer mooie camping gelegen in de natuur. de eigenaar bezit dit terrein nu 6 maanden en spreekt Spaans en redelijk goed Duits, waardoor met name voor het laatste het voor mij een stuk eenvoudiger communiceren is! Het sanitair gebouw is volledig vernieuwd, hiervan heb ik een aantal foto’s toegevoegd. er is een bar waar ook een klein winkeltje bij zit met essentiële camping spullen. Enige te bedenken minpunt is dat de plekken niet recht zijn.
Vriendelijk ontvangen door iemand die meerdere talen spreekt. Gezien de camping vrijwel leeg is mochten we zelf een plek uitzoeken. Gegeten bij het restaurant; drinken was goed, het eten was beduidend minder: de kalfsfilet was zeer taai. de huisgemaakte kip kroketten zijn aan te raden. maar… toen het eenmaal begon te schemeren zat het terras vol met muggen. binnen 5 minuten 6 stuks op me arm. Dus als je van muggen houdt, ben je hier goed.
Mevrouw aan de receptie gaf aan dat er minimaal twee nachten geboekt moesten worden, erna vroeg ze toch nog even hoe lang de camper was; maar het antwoord bleef gelijk. we zijn weer doorgereden.
Ik kom al 30 jaar op deze camping, vroeger altijd in de caravan en dit weekend met onze eigen camper. Nog altijd een top camping, leuk voor jong en oud, alles netjes verzorgd, vriendelijk ontvangst, winkeltje en een restaurantje waar je lekker kan eten. Goed en netjes verzorgd toilet en douche gebouw, douche met kaart. Ik voel me er nog altijd thuis en kom dan ook nog met veel plezier terug.
prachtige camping, mooi gelegen aan het water. zoals de review hieronder al stelt; zeer rustig in mei waardoor er veel 1e rang plekken aan het water vrij zijn. douches en wc’s zijn zeer netjes en goed verzorgd. douche op basis van 5kr/6min; zeer warm water. afwassen in een mooie afwaskeuken en er is een loos plaats voor het chemisch toilet. wij komen hier zeker nog eens terug!
De app werkt niet, ik gebruik een geldige en werkende creditcard maar tijdens het proces wordt de kaart geweigerd. getracht op meerdere manieren in te voeren. maar helaas.