@TheCatEva
Hele mooie camping, schoon sanitair, vriendelijke ontvangst. Kleine markt met de essentie. Aanbevolen restaurant. Schaduwrijke staanplaatsen. Zeer mooi strand met kiezelstenen. In september betaalden we 22 € / nacht. Geen minimum nacht.

Deze plek is helemaal ok voor een overnachting. Elektriciteit aanwezig. De zee was erg ruw toen wij er waren. De plaats was 's nachts erg stil.
We waren hier voor de tweede keer omdat we deze plek erg leuk vinden. Je kunt hier heerlijk snorkelen. We betaalden 18 € / nacht in september. Sommige plaatsen onder bomen. Aanvoer en afvoer, evenals douches met koud water beschikbaar. Geen toilet. Eigenaren waren altijd vriendelijk. 'S Ochtends komt er een handelaar naar het plein met vers gebakken goederen.
Sitecode: 20501
Zeer mooie staanplaats met prachtig uitzicht op zee. Toilet, douche en aan- en afvoer aanwezig. Strand schoon. Toegang is een beetje smal / steil, maar goed te doen.
Als korte tussenstop voor één nacht, prima. Parkeerplaats op een gemengd parkeerterrein, geen schaduw, geen service. Muziek uit een nabijgelegen bar in de avond maar 's nachts rustig. Strand vlakbij.

Op weg naar Venetië stopten we hier 's nachts. We waren alleen met slechts één andere camper. Mooie schone parkeergelegenheid geweldige schone toiletten. Een wandeling in de kloof is de moeite waard.
Goede plek om Venetië te verkennen. Als je blijft overnachten met 43 € maar erg duur. We hadden de hele nacht een vrachtwagen aan het draaien, we vermoedden de afkoeling. Anders heb je direct aan het water met uitzicht op het vasteland.