@TheGreatestAdventureLiesAhead
- Buscamper
Vriendelijk ontvangen. Er stonden enkel caravans en wij kregen voor onze camper een heel ruime plaats met zicht op de velden waar we heel blij mee waren. Sanitair helemaal OK, netjes en lekker warm water. Rustig gelegen en dus lekker geslapen. We waren eerst naar een camping in de buurt gereden maar hadden daar niet echt een goed gevoel. Dus blij dat we beslist hebben om hierheen te komen!
Sitecode: 92037
10/10! Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg bij aankomst. Alles supergoed georganiseerd. Het sanitair is een voorbeeld voor andere campings! Superproper, afzuiging, muziek, alles voorhanden. Mooie plek voor onze camper. Kortom, een aanrader!
Zeer vriendelijk ontvangen. Zeer rustige omgeving, alles netjes onderhouden. Sanitair ook heel netjes (altijd belangrijk…). Gezellige vibe met kippen, ezels,… We betaalden 18,90 euro voor 1 nacht met elektriciteit en alles inbegrepen, wat een zeer goede prijs is. Wij komen zeker terug!
Mooie plaats vlak bij het meer. Toilet in gebouw ( volgens berichtgeving op deur open tot 20u, maar reeds gesloten om 19:30u). Elektriciteit met muntstukken; is niet zo praktisch. Altijd munten voorzien ( in deze tijd niet evident) en onze elektriciteit was blijkbaar op om 3u ‘s nachts waardoor het alarm van onze ijskast afging en wij wakker werden. Liever een all-in prijs. Langs een weg maar weinig last van gehad, 15+2 euro betaald.

Op doorreis naar huis 1 nacht gepland, maar 2 gebleven. Zeer vriendelijke ontvangst, sanitair wat verouderd, maar zeer netjes ( niets op aan te merken). Er was plaats onder de bomen, maar dat was voor ons wat te druk. De weide aan de overkant was leeg. Onze camper op de wei gezet, vlak tegen de wijngaarden. Helemaal top, rustig en veel privacy. 22 euro per nacht; vinden wij heel correct.

Mooie camperplaats in Epernay! Voor 6 campers, dus lekker rustig. Niet op een rijtje, maar in cirkelvorm. Er is over nagedacht. Een paar tafels om te picknicken. Mogelijkheid tot lozen, afvalbakken (scheiden) en elektriciteit. Betalen aan de automaat aan de slagboom. Met de code die je krijgt, activeer je de elektriciteit. Half uurtje wandelen naar Avenue de Champagne, tien minuutjes naar de Aldi. Heel tevreden!

Zeer tevreden over deze camperplaats. Vriendelijke ontvangst, kleinschalig, zeer net sanitair, alles wat je nodig hebt. in een klein dorpje, geen winkels ( is geen probleem vinden wij). Wij stonden hier 1 nacht, op doorreis. Mogelijkheid om champagne en ratafia te kopen.

Op doorreis van Duitsland hier rond 19u toegekomen, maar dat was geen probleem. Vriendelijke eigenaar, gaf goede uitleg. Mooi grasveld, goed onderhouden en ruime plaatsen. Sanitair zeer verzorgd, niets op aan te merken. Camperplaats ligt naast een weg, maar daar heb je geen last van. 's Morgens wat schoolkinderen op de fiets en af en toe een auto. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor ons zeker een plek om terug te komen!
Wij stonden hier 1 nacht in september, op doorreis naar het zuiden. Door omstandigheden kwamen we vrij laat aan, maar er was gelukkig nog net 1 plekje. Sanitair is netjes. Goedkope prijs: 13 euro per nacht met sanitair en elektriciteit inbegrepen. Mooie locatie op oude stadswallen. Een aanrader!
Zeer mooie camperplaats, vlak aan de jachthaven dus met zicht op het water wat uiteraard altijd leuk is. Wij stonden hier 1 nacht in oktober en er stonden maar 2 andere campers, dus lekker rustig. Toegang via een bareel. Je betaalt een waarborg van 20 euro voor een sleutel voor het sanitair. Dat is supernetjes en bevindt zich in een gebouwtje op het water. Allemaal goed geregeld! Zeer tevreden!
Mooi gelegen camperplaats aan het water. Wij waren hier voor 1 nacht in oktober en toen was het heel rustig. Beetje verouderd sanitair, maar wel erg netjes. Wij betaalden 28 euro voor 1 nacht (elektriciteit en sanitair inbegrepen).
Wij hebben hier in oktober 1 nacht gestaan (tijdens een storm :-)). Vriendelijke ontvangst. Sanitair was netjes. 's Nachts was site afgesloten met een poort, dus veilig. 16,50 euro per nacht, zeer goede prijs. Wij waren tevreden.

Wij waren hier in september 2019 en de camping was vrij leeg, er stonden nog enkele lege caravans en samen met ons nog enkele campers.' We mochten zelf een plaats kiezen, dus dat is altijd leuk. 's Morgens zagen we de koeien met hun bellen langs ons raampje passeren. Mooi gelegen. Alles is wat rustiek, ook het sanitair dat wel vernieuwd mag worden, maar het was proper. Wel koud omdat de temperaturen 's nachts daalden en de raampjes van de toiletten open stonden. Wifi was alleen maar rond het receptiegebouw goed te ontvangen, dus niet in de camper. Niet erg, maar soms heb je wel wifi nodig als je nog een route wil uitstippelen. Wij betaalden voor 1 nacht en 3 personen (met stroom) 37,50 CHF. Op wandelafstand is er een kleine supermarkt, waar je ook briefkaartjes kan kopen en laten versturen per post. In het dorpje kan je de typische, oude houten huisjes gaan bekijken.
Wij waren hier in september 2019. Goed voor 1 nacht, op doorreis naar Zwitserland. Grote parking, vlakbij de rivier. Plaatsen ok op verhard grind. Elektriciteit zit in de prijs. Wij betaalden 13 euro voor 1 nacht; te betalen aan een automaat. Nadeel: 1 dames- en 1 herentoilet aan de straatkant en deze zijn betalend (0,50 euro). Redelijk proper en zoals gezegd, allemaal goed voor 1 nacht. De locatie is op wandelafstand van de oude, houten brug van Bad-Säckingen, die de grens vormt tussen Duitsland en Zwitserland. Leuk om 's avonds even te gaan bekijken en een wandeling te maken.
Zeer tevreden over deze camperlocatie! We zijn er speciaal voor omgereden, omdat we benieuwd waren op basis van de vorige review. Zeer rustig gelegen, een zevental plaatsen, naast het hoofdgebouw van Hüttenhotel Husky Lodge. Nette voorzieningen om af te wassen en zeer propere toiletten en douches, helemaal niets op aan te merken. Niet goedkoop, maar dat verwachtten we ook niet in Zwitserland. De locatie zelf is schitterend: vlak naast een rivier, tussen de bergen. En de honden zijn een leuk extraatje. Gewoon al kijken hoe ze worden gevoerd en hoe hun trainers met ze omgaan, is ronduit schitterend. Zeer aan te raden! Wij waren er in september 2019.